Bu kişi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Böyle yorumlar bana çok saçma geliyor şahsen. Herkesin görüşü farklı yani, evlenmek isteyen eş arayan mutlaka olacaktır, tıpkı sevgili arayan olduğu gibi. Evlilik her şey demiyor zaten konu sahibi, evlenmek istiyor, bu bence gayet normal. Toplumda artık evlenmeye karşı olmak marjinal bir şey gibi görülmeye başlandı. Ha bana sorsanız ben mesela görücü usulü evlilik yapmam, veya 27 yaşından falan önce evlenmem. Ama evlenene de bir şey diyemem yani herkesin kendi hayatı. Sadece sizin için demiyorum bunu. Burada açılan konulara hep bu tarz yorumlar gelmeye başladı: Boşver bekar kalmak daha iyi, bu yaşta evlenme vs.

Kesinlikle katılıyorum dediklerinize. Evlenmek istiyorum diyene hemen evliliğe takmışsın, bütün amacın evlilik veya koca meraklısı yaftalaması yapılıyo. Herkesin kendi tercihi, konu sahibi eğitimini bitirmiş mesleği olan hayatını belli standartlara zaten oturtmuş birisi. Ha bi de şu var, bazı yorumlar var evlilik odakli konuşursan böyle olur işte. Ne alakasi var Allah aşkına, bu adamin sapiklığı görücü usulü konusulunca mı oluşuyo? Pekala bu kişi, birinin iş arkadaşı veya okul arkadaşı da olabilirdi, öyle de tanışabilirlerdi. Bu adamın sapıklığını ortadan mı kaldırcaktı tanışma şekli? Hatta bence bu olayın özelinde konuşmak gerekirse iyi bile olmuş direk evlilik odaklı konuya girilmesi. Sonuçta adam "evlenince" yapmayı düşündüklerini ballandırarak anlatınca kendini ele vermiş. Sapık sapıktır yahu bunun görücü usulüsü, evlilik odaklı tanışması mı var da direk evlilik konuşursan böyle olur deniyo. Benim en yakın arkadaşım da görücü usulü asla evlenmem derdi. Komşusunun aracı olduğu kişiye aşık oldu 2 yıl nişanli kalıp evlendiler. Herkesin kendi tercihi, hayat bu yani kimin karşına nasıl çikacağı belli olmuyo. Bi bakmışsın flörtle bulmuşsun bi bakmışsın görücü usulü. Ya da tam tersi iki türlü de tanışıp sapığa manyağa denk gelebilir insan. Burada bile kadına yukleniliyo. Dediğinize katıliyorum, evlenmek isteyene hemen bi tepki gösterme, görücü usulü tanıştım diyeni yerin dibine sokmalar falan çok yayıldı maalesef. Ben bunların ezberlenmiş yorumlar olduğunu düşünüyorum. Hemen kopyala yapıştır her konuya aynı şey.

Verilmiş sadakan varmış iyi ki telefon numaranı falan verme evresine geçmeden ne olduğunu görmüşsün

Arkadaşı referans olmuş insan utanır öyle yazmaya. Belki bunları söyler arkadaşıma diye. Gerçekten değişikmis. Neyse engellemekle iyi yapmışsınız. Daha nasıl konuşacağını bilmiyor neyse umarım karşınıza daha iyi biri çıkar.

Sonucun bu olmasiyla evlilik merakini anlayamadim açıkçası. Kadın nerden bilebilir ki arkadaşının tanıştırdığı birisi böyle olacak

Sonucun bu olmasiyla evlilik merakini anlayamadim açıkçası. Kadın nerden bilebilir ki arkadaşının tanıştırdığı birisi böyle olacak
siteye evlenmek istiyorum yazınca bir anda adınız koca meraklısına çıkıyor ben de buna şaşıyorum.evlenmeyi herkes ister gayet doğal aynı işim yok bulamıyorum yazan üye gibi doğal bir istek.iyi ki evliyim diyorum yahuu evlenmek istiyorum desem bana da kimbilir neler yazılırdı

33 yaşına kadar akıllanmamış mı hayret ettim gerçekten :) birde sizin yaşınız kaç acaba ? yani bu tipler genelde genç te ister ama siz eğer 25 yaşındaysanız falan bu kadar büyüklere bakmayın bence

Hayatımda duyduğum en saçma evlilik yapma biçimi.
Siz adamla instagramdan konuşmak istiyorsunuz, numara vermek istemiyorsunuz, fotoğraf yollamak istemiyorsunuz; ama adamla evlilikten beklentilerinizi konuşmak istiyorsunuz, aileyle ilgili soru sormuyor diye bozuluyorsunuz. Böyle görücü usulü mü olur, böyle insan mı tanınır allah aşkına?
Karşıdaki zaten saçma sapan bir insan. Ayak numarasından tahrik olacak nasıl bir yokluktaysa artık çenesine vurmuş. Evlendiği gece heyecandan hık diye gider bu kesin.

Okumuş etmiş insansınız. Niye böyle garip garip yöntemler peşindesiniz?
Yüzünü görmediği kadınla evlilik beklentisi konuşabilecek kapasitede bir adamı tutup koca yapmayı düşünüyorsunuz ama ondan da pek hayır görmeyeceğinizden emin olabilirsiniz.

hem kapalı arıyor hem yaptığı şeye bak çok güzel yapmışsınız çok özür siz açık mısınız..ve yaş kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…