Bu kişi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ee peki aracı olan arkadaşından hiç mi çekinmemiş de size böyle sapıkça şeyler yazabilmiş? Ortada bir tuhaflık var.
Bende orayı anlamadım sonra detay sormadım eşi demiş mi ona diye. Eşi demez büyük ihtimal erkek değil mi o da ya da o pislik hakkımda farklı şeyler bile söylemiş olabilir. Cehennemin dibine gitsin

Bende orayı anlamadım sonra detay sormadım eşi demiş mi ona diye. Eşi demez büyük ihtimal erkek değil mi o da ya da o pislik hakkımda farklı şeyler bile söylemiş olabilir. Cehennemin dibine gitsin
Ben olsam konuşmaların ekran görüntüsünü alıp arkadaşıma atardım.

Yazmasini bekledi cunku. Yazmayinca adam sapik oldu.

İnan saflığıma geldi şimdi diyorum salak gibi niye engellemedim hemen. Benim hiç erkek arkadaş vs tecrübem yok

Ayak fetişi olma ihtimali çok yüksek benimde başıma gelmişti ayak fetişi nedir onu bile bilmiyodum sonrasında kendisi itiraf etmişti

konu sahibinin hiç erkek arkadaşı olmamış anladığım kadarıyla o yüzden adamla yazıştığında afalladı hemen tepki veremedi .hemen yargılamayalım biz hiç mi yanlışlar yapmıyoruz yahuu.1 gün içinde anlamış işte o yeter kandırılmamış sonuçta

Yargilayan kim? Soru soruyoruz ama isine gelenlere cevap veriyor. Bu bile ipucu veriyor.

Ya konu sahibine dengesiz fetistin biri denk geldi diye, sende garipsin diye onu suçlayanlar , belki kızın daha önce hıc flörtü olmamış, belki tırnak içinde kendi inancına göre görücü usulü ile direk evlilik.sorulari ile ilerlemek istedi ..

Biri bı taş atıyor bazı kişilerde tribüne oynamak için peşinden gidiyor

Neyse konu sahibi ucuz kurtulmuasunuz, bu gibi sorular en geniş insan için de çok erken bundan sonra böyle abazalarla denk gelmezsiniz umarım

Valla ben garip buldum. Burada konu sahibinin zoruna giden sey, adamin belirtilen sozcukleri sarf etmesi degil, ertesi gun konu sahibine yazmamasi. Yoksa hic flortu olmayan biri bir gunde toylugundan siyrilip bir seylerin farkina varacak degil.

Valla ben garip buldum. Burada konu sahibinin zoruna giden sey, adamin belirtilen sozcukleri sarf etmesi degil, ertesi gun konu sahibine yazmamasi. Yoksa hic flortu olmayan biri bir gunde toylugundan siyrilip bir seylerin farkina varacak degil.
ok siz mükemmelsiniz hiç faka basmazsınız tebrik ederiz.Ama konu sahibi yanlış yapmış oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…