Bu kişi hakkında ne düşünüyorsunuz?

İşte konu açmadı hiç ben sordum hep aile falan filan cevap verip hemen ayaklarıma ellerime geçiyordu pislik

Adam size ayaklarınızdan, ellerinizden bahsederken aralara aile soruları mı sıkıştırdınız? :KK57::KK57:
E siz adam "seni yiyeceğim" derken "ananlar nasıllar? kaç kardeşsiniz? hımm peki ev işleri hakkında ne düşünüyorsun?" derseniz adamın da freni patlamış şekilde konuyu ayaklarınıza getirmesi normal değil mi?
Ben de "insan nasıl bu kadar şuursuz davranabilir" diye şaşırıyordum. Meğer adam sizden yüz bulmuş da devam etmiş.
Sonra burada adam ertesi gün yazsa sinirlenmezdin" diyenlere kızmayın hiç. Mesaj atsa devam edecektiniz demek ki konuşmaya.

İkiniz de hedefe kilitlenip yardırmışsınız karşıdakinin ne dediğini umursamadan. Onun hedefi seks, sizinki evlilik. Aslında ortak paydada buluşup mutlu olabilirmişsiniz, yazık olmuş :KK53:

Ayak fetişi olma ihtimali çok yüksek benimde başıma gelmişti ayak fetişi nedir onu bile bilmiyodum sonrasında kendisi itiraf etmişti 😐
Ayak fetişi olan insanların da bi adabı var sonuçta, hepsi bu kadar abaza sapık değil. Fetiş var diye hafifletilmemeli bu davranış. Benim erkek arkadaşımda da var, bana söylediğinde biz zaten 2-3 aydır birliktelik yaşıyorduk. Böyle damdan düşer gibi ayağını yalarım şuranı yerim demek normal değil.

Ayak fetişi olan insanların da bi adabı var sonuçta, hepsi bu kadar abaza sapık değil. Fetiş var diye hafifletilmemeli bu davranış. Benim erkek arkadaşımda da var, bana söylediğinde biz zaten 2-3 aydır birliktelik yaşıyorduk. Böyle damdan düşer gibi ayağını yalarım şuranı yerim demek normal değil.
Fetişlikle ilgisi yok bence adam düz sapık. Her yerini yerim falan da demiş.

Yorumumda bi eleştiri yok ki neden savunma hattı oluşturdunuz kendinizce 😊 herkesin zaafı olabilir herşeye normal karşılıyorum ben ayak fetişi veya başka bi durum olsun fark etmez insan insandır durumu açıkladım sadece geri kalan durumlar hakkında yorum yapmadım zaten yapılmış yanlış bi uslübu olduğu su götürmez bi gerçek

Bir türlü tarafımı seçemedim bu konularda .

Bazen evlenmek isteyene hak veriyorum, tek amacın evlilik mi diyenlere kızıyorum. Bazen ben de öyle düşünüyorum yani bir şeye ne kadar odaklanırsak sanki o kadar ihtimali uzaklaşıyor. Evlilik, evlilik deyince itici oluyor.

Sonra gelsin çelişkili yorumlar :olamaz:

Yorumumda bi eleştiri yok ki neden savunma hattı oluşturdunuz kendinizce 😊 herkesin zaafı olabilir herşeye normal karşılıyorum ben ayak fetişi veya başka bi durum olsun fark etmez insan insandır durumu açıkladım sadece geri kalan durumlar hakkında yorum yapmadım zaten yapılmış yanlış bi uslübu olduğu su götürmez bi gerçek
Yok hayır savunma hattı oluşturmadım. "Fetişi olabilir" yorumunuza cevap yazdım sadece :)

Böyle yorumlar bana çok saçma geliyor şahsen. Herkesin görüşü farklı yani, evlenmek isteyen eş arayan mutlaka olacaktır, tıpkı sevgili arayan olduğu gibi. Evlilik her şey demiyor zaten konu sahibi, evlenmek istiyor, bu bence gayet normal. Toplumda artık evlenmeye karşı olmak marjinal bir şey gibi görülmeye başlandı. Ha bana sorsanız ben mesela görücü usulü evlilik yapmam, veya 27 yaşından falan önce evlenmem. Ama evlenene de bir şey diyemem yani herkesin kendi hayatı. Sadece sizin için demiyorum bunu. Burada açılan konulara hep bu tarz yorumlar gelmeye başladı: Boşver bekar kalmak daha iyi, bu yaşta evlenme vs.
Ama konu sahibi birkaç saatlik instagram konuşmasıyla "tayin alırım" demesinden umutlanmış. Daha adamı tanımıyor yahu. Numarasını sapıksa psikopatsa diye vermiyor ama evlilik düşünebiliyor bu kişiyle ciddi ciddi, umutlanıyor. Mantıklı mı, normal mi? Her erkeğe "kocaa :rolleyes:" diye atlarsa bunu kullanmaya çalışan da çıkar böyle sapıklar da çokça çıkar karşısına, bu bir gerçek. Söylenenler onun iyiliğine ama anlayana.

Ayrıca adamın sapıkça laflarının üzerine engellememiş. Rahatsız olup uyuyacağını söylemiş. Uyandığında da engellememiş. Adam tüm gün yazmayınca, yazmadı diye engellemiş. Yani konu sahibi adamın bu iğrenç cümlelerine rağmen konuşmaya görüşmeye devam edecekmiş. Adamın tüm gün yazmaması sorun olmuş.

Adam ya numarayı falan vermeyince gıcık olmuş dalga geçmiş, ya da ağır abaza. Arkadaşına ne mal olduğunu anlat da başkasına tavsiye etmesin. Hatta biraz da sitem et seni böyle biriyle muhattap ettiği için.
Ben de adamın dalga geçtiğini düşündüm aynı şekilde. Yoksa sadece ayak numarasından da böyle yürünmez ki...

Ama konu sahibi birkaç saatlik instagram konuşmasıyla "tayin alırım" demesinden umutlanmış. Daha adamı tanımıyor yahu. Numarasını sapıksa psikopatsa diye vermiyor ama evlilik düşünebiliyor bu kişiyle ciddi ciddi, umutlanıyor. Mantıklı mı, normal mi? Her erkeğe "kocaa :rolleyes:" diye atlarsa bunu kullanmaya çalışan da çıkar böyle sapıklar da çokça çıkar karşısına, bu bir gerçek. Söylenenler onun iyiliğine ama anlayana.

Ayrıca adamın sapıkça laflarının üzerine engellememiş. Rahatsız olup uyuyacağını söylemiş. Uyandığında da engellememiş. Adam tüm gün yazmayınca, yazmadı diye engellemiş. Yani konu sahibi adamın bu iğrenç cümlelerine rağmen konuşmaya görüşmeye devam edecekmiş. Adamın tüm gün yazmaması sorun olmuş.
Tabi ki, konusu saçmalık zaten. Hatta ne yalan söyleyeyim ben biraz gerçekten uzak buldum. Sonuçta sapık bir kişi bile arada tanıdık birisi olduğu için çekinir.

Tabi ki, konusu saçmalık zaten. Hatta ne yalan söyleyeyim ben biraz gerçekten uzak buldum. Sonuçta sapık bir kişi bile arada tanıdık birisi olduğu için çekinir.
Genelde bu tarz tipler (namazında niyazında, evlenmek istiyor görüntüsü çizerek sapıklığını örtmeye çalışanlar) "temiz aile kızı" profilindeki saf, bu tarz şeylerden habersiz kızlarla evlenip bu gibi farklı fantezilerini ikinci el giyim sitelerinde vs kıyafet satan kızlardan para karşılığı giyilmiş çorap, ayak fotoğrafı vs isteyerek tatmin ederler. Bana da bu kişinin temiz aile kızı profilindeki kıza böyle bir şeyi dan diye söylemesi inandırıcı gelmedi. Çünkü böylesi sapık bir insanın kapalı biriyle evlenmek istediğini söylemesinin bir nedeni bu farklı yönünden içten içe utanması, kendine yakıştıramaması ve bunu kapatmak istemesi oluyor genellikle. Kendisinin namazında niyazında bir görüntü çizmesini de buna bağlıyorum. Ayak fetişi -veya herhangi bir fetiş/fantezi iki veya daha fazla yetişkinin kararıyla, rızasıyla yaşanan her şey- bana göre asla sapıklık değil ama her gördüğü dişiye "yalarunn" diye atlamak ağır sapıklık.

Genelde bu tarz tipler (namazında niyazında, evlenmek istiyor görüntüsü çizerek sapıklığını örtmeye çalışanlar) "temiz aile kızı" profilindeki saf, bu tarz şeylerden habersiz kızlarla evlenip bu gibi farklı fantezilerini ikinci el giyim sitelerinde vs kıyafet satan kızlardan para karşılığı giyilmiş çorap, ayak fotoğrafı vs isteyerek tatmin ederler. Bana da bu kişinin temiz aile kızı profilindeki kıza böyle bir şeyi dan diye söylemesi inandırıcı gelmedi. Çünkü böylesi sapık bir insanın kapalı biriyle evlenmek istediğini söylemesinin bir nedeni bu farklı yönünden içten içe utanması, kendine yakıştıramaması ve bunu kapatmak istemesi oluyor genellikle. Kendisinin namazında niyazında bir görüntü çizmesini de buna bağlıyorum. Ayak fetişi -veya herhangi bir fetiş/fantezi iki veya daha fazla yetişkinin kararıyla, rızasıyla yaşanan her şey- bana göre asla sapıklık değil ama her gördüğü dişiye "yalarunn" diye atlamak ağır sapıklık.
Yani düşününce hiç mantıklı değil. Hiç mi çekinmedi aracı olan arkadaşından? Yakın arkadaşıymış üstelik. Konuda bir tuhaflık var. Neyse..

Yani düşününce hiç mantıklı değil. Hiç mi çekinmedi aracı olan arkadaşından? Yakın arkadaşıymış üstelik. Konuda bir tuhaflık var. Neyse..
Konu sahibinin adam ayak derken hâlâ konuyu evliliğe getirme çabası ayrı bir fiyasko bence :olamaz: Dediğin gibi bu adam arkadaşlarının kendisinin bu yönünü öğrenmelerini istemezdi bence. Bana da tuhaf geldi konu, fazlasıyla.

Arkadaşlar hatırlarsanız evlilik hakkında Cuma bir konu açmıştım. Cumartesi günü okuldan çok yakın bir arkadaşım beni aradı evli kendisi, hal hatır sorduk konuştuk ne yapıyorsun falan dedi bende laf arasında anlattım dedim millet üstüme evlilik için çok geliyor iyi bir insan olsa düzgün kabul ederim kafama yatarsa. O da dedi aslında öyle biri var eşimin yakın arkadaşı evlenmek istiyor düzgün dindar namaz kılan kapalı bir kız arıyor diye. Kendisi kamuda mühendis 33 yaşında seni söyliyim en azından yazışarak ya da konuşarak bi görüşme yapın kafana yatarsa olur yatmazsa olmaz. Bende bi cesaret kabul ettim arkadaşım kardeşim gibidir ona güvenirim ama numaramı verme instagramdan isterse benle iletişime geçsin dedim ne olur ne olmaz numaram yabancı birinde olmasın. Birde eğer niyeti evlilik ise arkadaşlık değilse konuşalım çünkü bazen arkadaşlık anlaşılabiliyor. O da eşine demiş eşi de arkadaşına demiş bir de baktım mesaj kutuma 1 saat sonra selam diye bir yazı geldi. Bismillah deyip selam yazdım. Konuştu hal hatır sordu ciddi olduğunu bir kısmet aradığını falan dedi. Bu arada mesaj atıyor cevap yazıyorum bi 10 dk sonra tekrar yazıyor bu şekilde bi 4-5 saat konuştuk ama konuştuğumuz konular sadece şunlar oldu. Onun okuduğu bölüm mezun olduğu üniversite benim okuduğum bölüm mezun olduğum üniversite çalıştığım yer ve hobilerimiz bu kadar sadece. Hani şunu sormasını bekliyorum evlilikten beklentin ne nasıl bir şey hayal ediyorsun ya da ailelerden bahsettin tık yok adamda. Neyse saat gece 10 oldu.
Buraya kadar olan bolum esimle benim tanismamizi anlatiyosun sandim ama gerisini okuyunca oyle olmadigina emin oldum :KK70:
Allahtan dindar biri istemis bukadar cesaretli konusmus klasik normal kendi halinde biri deseydi direk selam benimle yatarmisin diyecekmis heralde:işsiz:

Adam agır abazan yakında foto da ısterdı once saclarını acıp ceksene sonra ayaklarını ceksene gıderdı boyle . Ayak fetısı de var demekkı..

Arkadaşlar hatırlarsanız evlilik hakkında Cuma bir konu açmıştım. Cumartesi günü okuldan çok yakın bir arkadaşım beni aradı evli kendisi, hal hatır sorduk konuştuk ne yapıyorsun falan dedi bende laf arasında anlattım dedim millet üstüme evlilik için çok geliyor iyi bir insan olsa düzgün kabul ederim kafama yatarsa. O da dedi aslında öyle biri var eşimin yakın arkadaşı evlenmek istiyor düzgün dindar namaz kılan kapalı bir kız arıyor diye. Kendisi kamuda mühendis 33 yaşında seni söyliyim en azından yazışarak ya da konuşarak bi görüşme yapın kafana yatarsa olur yatmazsa olmaz. Bende bi cesaret kabul ettim arkadaşım kardeşim gibidir ona güvenirim ama numaramı verme instagramdan isterse benle iletişime geçsin dedim ne olur ne olmaz numaram yabancı birinde olmasın. Birde eğer niyeti evlilik ise arkadaşlık değilse konuşalım çünkü bazen arkadaşlık anlaşılabiliyor. O da eşine demiş eşi de arkadaşına demiş bir de baktım mesaj kutuma 1 saat sonra selam diye bir yazı geldi. Bismillah deyip selam yazdım. Konuştu hal hatır sordu ciddi olduğunu bir kısmet aradığını falan dedi. Bu arada mesaj atıyor cevap yazıyorum bi 10 dk sonra tekrar yazıyor bu şekilde bi 4-5 saat konuştuk ama konuştuğumuz konular sadece şunlar oldu. Onun okuduğu bölüm mezun olduğu üniversite benim okuduğum bölüm mezun olduğum üniversite çalıştığım yer ve hobilerimiz bu kadar sadece. Hani şunu sormasını bekliyorum evlilikten beklentin ne nasıl bir şey hayal ediyorsun ya da ailelerden bahsettin tık yok adamda. Neyse saat gece 10 oldu. Bu bana dedi whatsap yok mu bende dedim tanımadığım birine numaramı vermek istemiyorum açıkça dedim. Dedi şunun için istiyorum fotoğrafını görmedim görmek istiyorum diye kendisinin fotoğrafı profilinde vardı gayet yakışıklı biri düzgün birine benziyor dışardan. Bende dedim fotoğrafım okulun sitesinde var isterseniz girin bakın. Hemen girdi baktı dönüşü Şöyle oldu aşırı güzelsin, ay parçası gibisin içinin güzelliği dışa yansımış ben çok şanslıyım falan filan. Bende şaşkın okuyorum sürekli bana diyor çok güzelsin fiziğin çok güzel. Sonra bir anda dediki kaç numara ayakkabı giyiyorsun. Bende gayrı ihtiyari 36-37 yazdım. Dedi elin ayağında küçük demek ne güzel. Biz evlenince bol bol öperim elini ayağını 😳😳😳 ben şok anlayamadım dedim. Dedi senin galiba tepeden tırnağa her yerin güzel ve öpücük emojisi attı bir sürü 😘😘😘 ben dedim siz ne dediğinizin farkında mısınız bu nasıl üslup aynen şöyle dedi güzele güzel diyorum bunun nesi ayıp. Ama adam sürekli diyo ayaklarını öpücem ellerini öpücem evlenince seni yiycem 🤭🤭🤭 çok güzelsin ay parçam meleğim benim. Yani topu topu 6-7 saat konuştuk daha ailemi sormadı başka şeyler sormadı fotoğrafımı gördü sapıklık yapmaya başladı bişey demedim uyuyacağım dedim nedense şimdiki aklım olsa anında engellerdim. Neyse uyudum bugün sabahtan akşama çevrimiçi oldu hep ama bana hiç yazmadı bende akşam yedi gibi engeli attım. Keşke dün gece atsaydım ama neye uğradığımı şaşırdım bi anlam veremedim ki sonradan ne mal olduğunu anladım sanki. Ne yapmaya çalıştı sizce yazmak istedim çünkü sabahtan beri çok sinirliyim. Allah erkekleri bildiği gibi yapsın dıştan o kadar beyefendi görünüyor ki çok entel yakışıklı ama içine gir 🙄🙄🙄
bu adam nasıl dindar biri anlamadım dindar olan daha bi temkinli yaklasır agırbaslı olur sapıklık yapmaz tanışınca hemen 😆

Ah bu kapalı kız arayan ve namaz kılıyorum diye ortalıkta gezinen erkekler 😂😂 Adamın neden evlenemediği belli. Ayak fetişi 😂😂👣 Ucuz atlatmışsınız. Birinin bedduasını falan mı aldınız 15 dakikada bu kadarı yani. Erkeklere güveniniz varsa da yerle bir eder bu erkek kişisi.

Ah bu kapalı kız arayan ve namaz kılıyorum diye ortalıkta gezinen erkekler 😂😂 Adamın neden evlenemediği belli. Ayak fetişi 😂😂👣 Ucuz atlatmışsınız. Birinin bedduasını falan mı aldınız 15 dakikada bu kadarı yani. Erkeklere güveniniz varsa da yerle bir eder bu erkek kişisi.
Bende dedim birinin ahını da almadım ama şükür ilk dakikadan ne olduğunu belli etti kaç gün uğraştırmadı 🙄

X