Bu kişi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gorucu usulu ya olay direk evlilik zaten tanismak icin 2 3 ay konuşsalar da evlilikle ilgili olacaktir cunku amac o

Amin canım

İşte bende öyle konular bekliyorum onu kastettim mesela ailesinden bahsettim kaç kardeşsiniz dedim 4 kardeşiz dedi sonra yine konu ayak muhabbetine döndü
Bu sapıkmış. Onu da gec, ortak arkadaş da varmış utanmaz sapık.
Öteki adaylar için konuşuyorum. İlk konuşmada (daha yüzyüze tanışma olmadan) mutabakat yapar gibi konuşulmaz.

Kusura bakmayın da siz de hiç normal değilsiniz.
Adam ayak dedikçe defol git terbiyesiz deyip o an engellemek yerine kardeslerden ailelerden konu acmaya calışmışsınız.
Bu kadar mı gözunuzu kararttınız evlenebilmek için?
Bir de öbür gün yazsin diye aksama kadar beklemissiniz, bu terbiyesizligi icin degil aksama kadar online olup size yazmadi diye engellemişsiniz.
Resmen sapık mapık demeden yazmaya devam etse evlenecekmişsiniz yahu.
Bu kadar mı deger vermiyorsunuz kendinize.
Pes.

Konuyu okurken ilk başta sizi haksız bulmuştum ama birden sonuna gelince neye uğradığımı şaşırdım burada okuduğum en tuhaf olaylardan biriydi

Bence yüz yüze gelinmeden ilk konuşmada hemen evlilik konuşulmaz direkt niyeti ciddi olan bir ilişkiye başlamak isteseniz bile. Bir de numaranızı vermek istemeyip 'fotoğrafıma okul sitesinden bak' demeniz de tuhaf gelmişti ama olayın sonunu okuyunca iyi yapmışsınız dedim. Hiç canınızı sıkmayın hatta gülüp geçin bence. Bu arada umarım hayal ettiğiniz gibi biri çıkar karşınıza ❤

Sonuçta tanımıyorum belki psikopat niçin numaramı fotoğrafımı vereyim

Konuya inanmadım diyebilir miyim müsaade var mı... buram buram fake kokuyor

Engellediğine iyi yapmışsın. Erkeklere gerçekten güven olmaz zaten beyinlerinin çoğu yüzdesi cinsellik olan bu varliklarin evlilik niyetiyle yaklaşmalarına pek güvenme derim. Bırak arkadaşliktan dönüşsün o da gidiyorsa.

Adam gercekten çok muhafazakar, harama uçkur cozmemis, kaçak et kesmemis biriyse ergenlikten beri içinde tuttuğu yirmi yıllık hormonlarının etkisiyle böyle konusmus bence bu kadar abaza olabilmek için epey yıllarca kadın görmemiş olması gerekiyor bence
Bu arada konuyu okurken kulağında su ses cinlayanlar online mı???

Sonuçta tanımıyorum belki psikopat niçin numaramı fotoğrafımı vereyim
Sizin yaşadığınız gerçekten absürd bir olay o yüzden durumu genel değerlendirelim.
Ona bakılırsa tanımadığınız insanla da konuşmayın sonuçta belki psikopat? Üstelik telefon, fotoğraf konusunda bile çok hassas davranıp size ayak numaranızı soran birine ciddi ciddi cevap vermeniz sizin de tuhaf olduğunuzu gösterir. Ben tanıştığım insanlara rahatça telefonumu verip fotoğrafımı atabilirdim ama ayak numaramı soran birini görünce de arkama bakmadan kaçardım hiç cevap vermeden çünkü bu olayın rahatlıkla farklı görüşlerle alakası yok direkt sapıklık bence.

Demiyim demiyim diyorum ama kendimi tutamıyorum.
Dininde namazında kapalı kiz arayan muhafazakar eş aday adayınız bildiğiniz sapık...

Aman uzak durun bu ne saygısızlık evlilik Maksadiyla tanismasa bile çok iğrenç bir dur tanı kaynas sonra sapıt

Bu yüzden kimseye kimseyi önermiyorum. Bence oluruna bırakmayı deneyin. Hiç bisey isteyince olmuyor
Ama ben birini birine önersem önerdiğim kişi asla böyle sapık olamaz. Bana çok ilginç geldi konu. Demek ki konu sahibinin arkadaşları da o tipte insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…