- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 26
- Konu Sahibi mavihayall
Herkese yeniden merhaba.Buraya birçok kez konu açtım kendimden bahsedecek olursam doğuda yaşıyorum annem bana bakmadı dedem ve annenem büyüttü hep dövülerek ezilerek büyüdüm okul hayatımdada hep ezildim dövüldüm aşağılandım.Üniversitede herşey çok güzel olacak dedim umut ettim 20 yaşında kazandım fakat 2.dönem çok saçma bir sebeple bıraktım mühendisliği evde oturup tekrar hazıırlandım 4.kez puanım kırıldığı için iyi bir puan alamadım yrleştirme puanım la başka bir şehire geçiş yaptım fakat ordada okuyamadım bırakıp eve döndüm psikolojik olarak çok kötü olmuştum 5.kez hazırlandım sınava şimdi yaşadığım şehirde 2 yıllık sağlık okuyorum hedefim dgs ile hemşirelik okumak ama evde hergün kavga var annemle anlaşamıyorum evlenmem için baskı yapıyor geçen konu açmıştım burda bana bu yaştan sonra hayallerini gerçekleştirsen ne olcak şükürsüzlük etme evlen evin olsun diyor bunlara kulak asmadım hep gelişimim için çabaladım fakat az önce bana 23 yaşındasın ne işe yarıyorsun hayatta bize yük olmaktan başka dedi çok zoruma gitti sanki kaçmak istediğğim gerçeği yüzüme vurdu 23 yaşındayım hayatımda hiç tatile çıkmadım deniz görmedim şehir şehir gezip fotoğraf çektirmedim ama benim bunları gerçekleştirmek için hayallerim vardı annem öyle deyince çok şey kaçırmış gibi hissettim sanki artık bu yaştan sonra bir önemi kalmamış güzel günler olmasının hayatımdada okulu bırakmak gibi büyük hata yaptım geçen yıl ilk dönem bıraktım 2.dönem geri dönmek isteyince babam izin vermedi o hakkı kaybettin dedi zaten çok çalışarak zorlukla kazanmıştım bırakmam çok yanlış oldu orda istediğim hayatı kısmen de olsa yaşıyordum bırakmasaydım eğer bunları yaşamayacaktım hiç affedemiyorum kendimi bu kirlenmiş hayatı sanki ölüm temizler gibi düşünüyorum.