Bu kalitesizlikle nasıl başa çıkıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya pardon da ne dertler var tek dert erkekler mi? Bir de genellemek ayıp.. size böyleleri denk gelmiş diye hepsine neden hakaret ediyorsunuz? Size göre olmayan biri başka biri için harika biri olabilir. Ya da siz fazla eleştirel veya burun kıvıran biri olduğunuz için etrafınızı itiyor olabilir misiniz? Etrafı eleştirmek hep cok kolaydır. Herkes doğru, entel, tercih edilesi olanı arar ama kaç kişi bunlar olmak için çabalar? Hakaret edip, adam gibisi yok diye kötü enerji yayacağınıza bakış açınızı değiştirin.

Yani Ferhans, çalıştığım ex şirketin CEOsu demisti ki, erkekler henüz kadınların bilinç düzeyinde değil. Sen de her şeyden önce bilinç düzeyi yüksek ve ruhsal derinliği olan bir erkek arıyorsun. Toplumdaki ortalama erkek zaten öyle derin ilişki falan aramıyor, aşkı zaten aramıyor, yüzeysel kriterlerle pazardan elma seçer gibi kadın seçiyor. Bulduklarına da düzgün davrandıkları da şüpheli. Kısacası bilemedim, aradığın türde bir Türk erkeği ben sadece bir tane tanıyorum mesela, o da yurtdışına gitti zaten

Allahtan vaktinde doğmuşum, bu çağda evlenme yaşlarında olsam adam bulamayacakmışım gibi geliyor konuları okudukça
Orası öyle de.. evli olanların konuları da dehşet. Anne aşıkları, çalışmayıp kadın parasına tamah edenler, kumar alkol uyuşturucu üçgeni, baldızın fotolarını bilgisayarına indiren sapık enişte, ya seks manyağı ya da asker arkadaşı. Daha sayabilirim Dönem kötü.

Yerini yadirgamis o da yazik ddkjbv

Sen nerden buluyorsun bunlari hepsi böyle değil tabiki

Sen oğlunu kendine aşık yetiştirme o zaman.ok?

Yıllar önceydi. Bu cocugu bir baska yorumunda okuyup ah keske birakmasaydi bu adam ne guzel sevmis yengenci demistim. Bugun bu mesajın beni hem maziye atti hem cok mutlu etti. Dilerim guzel seven bu adamla sonsuza kadar mutlu yasarsiniz...

Beni tebessüm ettirdiniz teşekkür ediyorum gerçekten kalmadı sana :)))) bizde de tren kaçıyordu son anda bindik

Herseyin vakti zamanı vardır biraz nasip biraz kısmet kafanıza takmayin
Aysenimi'nin bu kalitesizlikteki konusuyla ancak bu şekilde baş edebiliriz

Önce ne istediğine karar ver. Günü birlik ilişkiler sadece cinsellik yaşadığın ve senin aynı anda başkalarıyla da cinsellik yaşadığını bilen adamdan ne kalitesi bekliyorsun? örnek adam belki hcimri değil ama ulan bu kız beni kaç kişiyle aldatıyor diyip sana cimri, ya da belki aslında romantik ama senle arasında romantik Bi ilişki yok ki. Daha açık yazarsam haketmediğini düşünüyor. Diğer konularımdan vurmayın diyorsun ama seni abuk subuk fikirlerini kenara koyup normal biri gibi değerlendiremeyiz ki.

Kendisinin "normal" olduğunu nereden anladın?

sen kendisinin kusursuz olduğunu iddia ettiğini nasıl anladıysan ordan
Senin kendisini kusursuz olduğunu iddia ettiğini anladığın yerden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…