Bu kalitesizlikle nasıl başa çıkıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kapsamlı ve samimi mesajınız için çok teşekkür ederim.evet okuduğunuz abuk sabuk ilişki sorunları tamamen yokluktan kaynaklanıyor.benim gibi bu itiraf edebilecek kişi sayısı o kadar az ki.kadınların samimice dertleşmek için açtığı platformda birinin kendini güçsüz hissettiği dönemde o kişiyi daha da alaşağı etmek için pusuda bekleyen bir tayfa var.dert anlatayım diyorsun daha beter dert sahibi olup çıkiyorsun.hırstan sinirden yerinde duramıyorsun birkaç terbiyesiz yüzünden.haa bir de sanki herkesten başka bir evrende yaşıyormuş gibi herseyin her zaman en iyisine sahip olduğunu iddia eden.her zaman kuyruğu dik tutan, egodan hiçbir konuda taviz vermeyen bir tayfa var.yengenç de bunların başında geliyor.yaaa mümkün mü böyle birşey allah aşkına.allahın kıytırık gelişmemiş ülkesinde mücadele veriyoruz.ne kadar üstte olabilirsin yani? amaç ne yani? Kısaca sana teşekkür ederim ama ben artık yokum.yoruma da bol bol gülen emoji gelecek, dalga geçme mesajları devam edecek ama yapacak birşey yok artık.herkes neyin kafasını yaşıyorsa yaşasın artık.benden konu monu yok artık.
Sen nesin diye mesaj atmak nedir ya.kalitesiz olan biri bu tarz mesajları yazabilir mi?ilk başta bunları sorgular mi? Basit ergence dalga geçme teknikleri.amacı da yok.
Yengeç ne demiş ki hayatına aldığın adamlara dikkat et falsosunu görünce uzatma terket demiş sana bile dememiş genel Bi tavsiye vermiş. Bi kaç fazla yorum geldi ama genel olarak herkes doğru noktalara parmak bastı. Kızıyorsun ama ne arıyorsan onu buluyorsun. Herkesin kusurları var ama hepsi leş değil. Aslında gayet zekisin ben eminim güzelsindir de görmedim ama. Daha iyisini haketmiyorsun değil yanlış ilişkilerde doğru kişiyi aramaya çalışıyorsun. He dersen ki ben evlenmek ya da ciddi ilişki istemek zorunda mıyım o zaman da adamın karakterine çok bakmayacaksın keyfine bakıp next next diyeceksin.

Ne oldu Ferhans utandin mi küfürlerden?
Sen bu kadarsın işte, kötü kalbin ile yanliz kalmaya devam

Katibin Ruhu Katibin Ruhu kufurleri dosemis ama silmiş.
Raporladim birazdan orjinal hali geri gelir

Eklentiler

• 20230921_115538.jpg
    20230921_115538.jpg
    167,5 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar niye savaşsın ki bunun yemeğini ödemek için Brad Pitt falan mı hazret :kızgın:

Füzeyi atıp yıkmışsın kekoyu tebrik ediyorum :halay:
Kadın şey demek istemiş genelde erkekler ödüyor, izin vermiyor kızlar zorla vermeye çalışıyor. Adama laf sokmuş yani böyle kolayca ödeteceksin yani diye. Kız da biraz haklı da olsa hadsizmiş. Senin neyine yani😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X