Bu kalitesizlikle nasıl başa çıkıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Grup da avukat dolu ama :))

Valla aynen ben de :) Elimizi sallasak avukata carpiyor arkadaş. A bu arada ben de dediginiz gibi cebi biraz para goren arkadaslari biliyorum ama ne kadar para kazansalar da ben hep onlari okuldayken orgu kazaklari, kisitli butceleri, yemekhane siralarinda bekledigimiz gunlerden hatirliyorum :)

Konu açmaya da korkuyor insan.ne konu açarsan aç eski konulardan seni vurmak için hazır bekleyen birkaç arkadaş var.konu ne kadar alaksız olursa olsun sen eskiden şöyle boyle değil miydin diye pusuda bekliyorlar.sadece bana da değil genel bir durum.bir de birseyleri eleştirebilmek için illa o konuya uygun yaşamak mı gerekiyor.biri bir yorum yapıyor mesela.çok da güzel tespitler, tavsiyeler var.bu arkadaşlar çıkıuor sen once kendi kocana ya da yaptıklarına bak diyor mesela.yaa ne alaka.her yorum yapanın hayatı karakteri dört dörtlük olmak zorunda mi?

Sen neysin ki ne arıyorsun derler...
Ben ney olmasam dert etmem bu konuları.kalitesiz kalitesiz yaşar gideriz biriyle.bunları düşünecek zekam olmaz.dert edecek vizyonum olmaz.bu hadsiz, gereksiz ve kötü niyetli cevaba metabetle cevap verecek özkontrolüm olmaz.sen nesin peki dersen? Görmediği bilmediği, samimi bir sekilde dert yanan birini daha da aşağıya çekmeye çalışan kötü kalplı biri.kalite akıyor senden gerçekten.

Bakış açınız çok kötü. İnsanları tanımlama şekliniz de. İyi ve düzgün olan tiplere bu bakış açısının cezbedici geldiğini düşünmüyorum o yüzden karşılaşma ihtimaliniz düşük.
Yakışıklı bulmadığınız insanları yüzüne bakmaktan mideniz bulanır diye tasvir etmişsiniz ben sizin tipinizi çok merak ettim. Hangi ülkenin prensesisiniz ?
1000 de 1 gibi bir oran vererek insanları genellemişsiniz. Bu genellemeleri yapacak kadar insanı hayatınıza almadan biraz gözlemleyerek flört edin öyleyse. Ayrıca burada pek çok kadının mutlu bir birlikteliği var. Herkesin bulup sizin bulmadığınız nedir ? Tavrınız üslubunuz çok üstten. Ben bu yazdığınız şeyi sempatik değil itici buldum. Herkese kulbunuz var da siz de mükemmel değilsiniz. Bu bakış açısıyla sağlıklı kadın erkek ilişkis kurmanız çok zor

kaliteli erkek yok diye bişi yok, kalitesiz erkekte var kalitelide
ama kadınlarında bi dönüp kendine bakması lazım
erkeklerin sorunlarını da bi onlardan dinlemek lazım onlarda da aynı şikayetler var çünkü
aynı anda birkaç kişiyle flört eden kadınlar, kendine finansör arayan kadınlar
iletişim kurmak yerine devamlı trip atanlar
allah affetsin ama güzel olmamasına rağmen kendini kaf dağında gören kadınlar
erkekteki kalitesizlik kadınlarda da var ve erkeklerinde böyle bi sorunu var mesela
herkes layığını bulsa pek bi sorun kalmaz aslında :) iyi erkek, iyi kadın da var kötü erkek kötü kadında

bu sitede açılan ilişki temalı konular beni benden alıyor.
kadınlarımız çok hatalı davranıyor yokluktan mıdır nedir
ilişki konularında kendinizi geliştirebilirseniz daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz diye düşünüyorum
nerde nasıl davranmayı bilmek, karşılaşılan olaylar karşında verilecek tepkiyi kontrol etmek
hangi durum düzelir hangi durum düzelmez bunun farkına varabilmek
hangi ilişki için zaman harcamaya değer hangisi için değmez bunları ayırt etme becerisi kazanmak lazım
bu becerileri kazanınca karşınıza çıkan falsolu tipleri çok daha kolay eleyeceğiniz için
zaman kaybetmemiş olacaksınız en azından
bazı şeyler çok barizdir mesela
ilk buluşmaya geç kalan adam, ilk buluşmalarda hesap ödeten adam, mesajlara geç dönen adam,
instagramdan sürekli kadın ekleyen adam gibi gibi bir sürü daha ilk etapta kendini belli eden tip var
aa bana göre değilmiş, tamam o zaman deyip gitmeyi bilme becerisi kazanmak gerekiyor
sana mesaj atmıyor mu? sen de atma. aramıyor mu? o arayana kadar asla arama. terk mi etti? sakın barışma teklifi yapma.

bi de herkesin vereceği tepkiyi vermemek de önemli
atıyorum sana geç cevap yazan birine genelde insanlar "ya çok geç yazıyorsun" falan der sitem eder
mazereti olmadığı halde geç cevap yazan birine bana neden geç yazıyorsun demeyin
direkt yazmayı kesin ki böyle şeylerle uğraşmayacak bi kadın olduğunuzu anlasın

Kızlar niye savaşsın ki bunun yemeğini ödemek için Brad Pitt falan mı hazret

Füzeyi atıp yıkmışsın kekoyu tebrik ediyorum

Kapsamlı ve samimi mesajınız için çok teşekkür ederim.evet okuduğunuz abuk sabuk ilişki sorunları tamamen yokluktan kaynaklanıyor.benim gibi bu itiraf edebilecek kişi sayısı o kadar az ki.kadınların samimice dertleşmek için açtığı platformda birinin kendini güçsüz hissettiği dönemde o kişiyi daha da alaşağı etmek için pusuda bekleyen bir tayfa var.dert anlatayım diyorsun daha beter dert sahibi olup çıkiyorsun.hırstan sinirden yerinde duramıyorsun birkaç terbiyesiz yüzünden.haa bir de sanki herkesten başka bir evrende yaşıyormuş gibi herseyin her zaman en iyisine sahip olduğunu iddia eden.her zaman kuyruğu dik tutan, egodan hiçbir konuda taviz vermeyen bir tayfa var.yengenç de bunların başında geliyor.yaaa mümkün mü böyle birşey allah aşkına.allahın kıytırık gelişmemiş ülkesinde mücadele veriyoruz.ne kadar üstte olabilirsin yani? amaç ne yani? Kısaca sana teşekkür ederim ama ben artık yokum.yoruma da bol bol gülen emoji gelecek, dalga geçme mesajları devam edecek ama yapacak birşey yok artık.herkes neyin kafasını yaşıyorsa yaşasın artık.benden konu monu yok artık.
Sen nesin diye mesaj atmak nedir ya.kalitesiz olan biri bu tarz mesajları yazabilir mi?ilk başta bunları sorgular mi? Basit ergence dalga geçme teknikleri.amacı da yok.

Erkeğin bir kadın bulması için kaliteli olmasına gerek yok çünkü artık.
Maşallah hemcinslerimiz erkek olsun çamurdan olsun mantığında.
Erkek çaba vermek gereği bile duymuyor kendini gelistirmiyor kibar olmak gibi bir zorunluluğu yok bir şekilde buluyor zaten.
Bence erkeklerde problem yok kadınlarda sorun.
Kadın seçici değil herkesle ilişki kurmaya hazır.
Biraz etki tepki meselesi olarak görüyorum.
Yanlış anlama ama senin daha önce yazdıklarından pek seçici biri olmadığın belli oluyor .
Biraz daha seçici olmalısın

Ferhans sana zaman ayırıp satır satır yazan insanlara acıyorum, sen çözüm insanı değilsin ağlaşacak birilerini arıyorsun, seni biliyoruz da kâle almıyoruz, senin canını sıkan da bu zaten, muhtemelen içindekini saklayamadığın için yokluktasın, azcık yüzü gözü düzgün memur kadını şu zamanda havada kapıyorlar, senin hepimizin bildiği birtakım sorunların olmasa zaten fena bir tip değilsin yani. Kabullenemediğin bu işte. Git bi terapi falan al gözünü seveyim. Biraz can kan gelir hiç yoktan.

Kızlar niye savaşıyomuş anlamadım ben ya deli mi onlar?
Birisi de bana öyle demişti.oluyor yani.ayy pardon sen düşmandın bana.yoksay.nefretinde boğul inşallah.bir de terapi falan ayağına dösemişsin yine.terbiyesiz.önce iyi bir insan olmayı öğren.kötü kalbiyle millete sallıyorsun.gereksiz yaratık.kötü kalpli olan kimse kaliteli değildir.neyse amnn sitenize sokayim bee.dert anlatiyorsun gömülüyorsun. Sikeceğim boyle işi.iyi kapli arkadaşlara iyi şnaslar kötü kalplilerin allah belasını versin.hadi bayy.bundan sonra kendi kendinizi gömersiniz.ego tatmini beden bu kadar.siktirin gidin iğrenç yaratıklar.hepinizi tanıdıgima utanıyorum.şerefsiz embesiller.

Son düzenleme:
Birisi de bana öyle demişti.oluyor yani.ayy pardon sen düşmandın bana.yoksay.nefretinde boğul inşallah.bir de terapi falan ayağına dösemişsin yine.terbiyesiz.
Bi yol olmaz senden. Asıl boğulan sensin onu dahi göremiyorsun.

Kendisi Van'a gittim de tipime bakan oldu erkek yüzü gördüm diger yerlerde kimse bakmıyordu bile minvalin de konuşmuş biri yakışıklı olmayana mı bakmıyormuş pehh Erkek olmadan yaşayamayan bir insanın kriter bile arayacağını düşünmüyorum.
Hey yavrum hey. Tecavüz güzelliyor birde unuttum soylemeyi kriterleri arasında bulması zor değil ülkemiz sapık kaynıyor aslında ne tuhaf.Gözünü beyfendi adamlara diktiği için bulması ee tabi zor krizlere giriyor birliktelik yaşamasa ondan bu üzüntüler. Çok aklı başında gibi konuşmaya çalışması beni hiç etkilemiyor hep karamsar hep negatif.
Kendisini üstten atan insanlar da hep en alt kademe de olanlardır. Tatilde bile sevgilisi Ruslara bakıyor diye ağlayan biri kendisi. Yemek bile almamış falan filan.

Son düzenleme:
dediklerinizin çoğuna katılmakla birlikte tamamen size hak veremiyorum bir türlü. çünkü söylediğiniz durum sadece erkekler için değil genel olarak ülkedeki herkes için geçerli bir durum. kimsenin kitap okumadığı bir toplumdan ne bekliyorsunuz tam olarak? bence biraz çevrenizi değiştirmeli, kendinize denk insanlarla vakit geçirmelisiniz

yo sandığının aksine ben yenGEnC gibi kadınlara çok rastlıyorum, arkadaş çevremde, sülalemde falan var
niye olmasınki
yorumları benimde dikkatimi çeken biri eski konuları kurcalarkende görüyorum
sanırım flört etmeyi seven biri ama flörtlerini kafasına o kadarda takmıyor
zaten flörtöz bi yapısı olduğu için kısa sürede benimseyip kısa sürede aklından gönderebildiği için
saçma sapan davranışlara katlanma ihtiyacı duymuyor çünkü biri gider biri gelir
birine fazla takılı kalmadan yaşamayı bilen kadınların kafası her zaman daha rahat
onun gibiler anca çok kör kütük aşık olursa hemen gözden çıkarmaz belki
onun dışında böyle davranmaya devam eder bu model kadınlar ve yanlışta değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…