Grup da avukat dolu ama :))Valla önceki konularını bilmiyorum, bir döneme hiç hakim değilim.
Bence hepsi denemez ama erkeklerin büyük çoğunluğu böyle oldu. Artık sosyal medya, tiktok bilmem ne sayesinde herkes çok ulaşılabilir, herkesin binlerce seçeneği var. Kimse birine bağlanmak istemiyor, diğer seçenkleri de elinde tutmak istiyor.
İlk buluşmada eskiden erkekler öderdi veya herkes kendininkini öderdi, geçen gün biri bana ödetti:) Mesele burada para değil anlamışsınızdır. Hatta bununla ilgili en kötü date anılarınız gibi bir başlık açmayı planlıyorum.
Böyle iyi kalpli, işinde başarılı, şefkat duymasını bilen, bir ağırlığı olan bir insan bulamıyorum. Çevremdeki erkekler en az 2 3 kişiyi birden idare ediyor, kadınlar hakkında hadiszce yorumlar yaptıklarına kaç kez şahit oldum.
Cebi biraz para gören avukat arkadaşlarımın ne oldum delisi olmasına bizzat şahit oluyorum:)
Neyse konuyu bir yere bağlayamayacağım ama bu konuda ben de düşünüyorum son zamanlarda.
Zaman değişmiş ve ben ayak uyduramamışım gibi geliyor.
Konu açmaya da korkuyor insan.ne konu açarsan aç eski konulardan seni vurmak için hazır bekleyen birkaç arkadaş var.konu ne kadar alaksız olursa olsun sen eskiden şöyle boyle değil miydin diye pusuda bekliyorlar.sadece bana da değil genel bir durum.bir de birseyleri eleştirebilmek için illa o konuya uygun yaşamak mı gerekiyor.biri bir yorum yapıyor mesela.çok da güzel tespitler, tavsiyeler var.bu arkadaşlar çıkıuor sen once kendi kocana ya da yaptıklarına bak diyor mesela.yaa ne alaka.her yorum yapanın hayatı karakteri dört dörtlük olmak zorunda mi?Konu ilginç, cevaplar ondan da ilginç. Erkekleri bilmem de Kk iyi bir yere gidiyor o kesin. Önceki konular filan bazılarının argumanı sağlam. Konu sahibini tanımıyorum. Anladığım kadarıyla da tanımamak daha iyi. Ben sessizce yorumlar için yerimi alayım en iyisi. Bu konuda çekirdek kola yapılır gibi.
Ben ney olmasam dert etmem bu konuları.kalitesiz kalitesiz yaşar gideriz biriyle.bunları düşünecek zekam olmaz.dert edecek vizyonum olmaz.bu hadsiz, gereksiz ve kötü niyetli cevaba metabetle cevap verecek özkontrolüm olmaz.sen nesin peki dersen? Görmediği bilmediği, samimi bir sekilde dert yanan birini daha da aşağıya çekmeye çalışan kötü kalplı biri.kalite akıyor senden gerçekten.Sen neysin ki ne arıyorsun derler...
Bunca derdimin arasında şimdi sinirlendim.
Kasada niye ödüyorsunuz ki, nasıl ödetiyor?
Bana bunu bir kişi yaptı, kasaya gitti bekledi.
Ben ödeyeceğim zannetti herhalde.
Ayrı ayrı alın dedim dümdüz, hiç affetmem.
Kasadaki kadın da ona bakarak herkes yediğini ödeyecek yani dedi, nasıl yani dedim, genelde kızlar savaşıyor hesabı ödemek için dedi.
Biz almancıyız dedim o an ağzıma o geldi.
Yolda tavrımdan anladı herhalde, ben ödeyecektim ama ısrar etmedim sen öyle diyince dedi.
Duygusal ilişki kurmayacağım bir erkeğe hesabımı ödetmem dedim. Son görüşü oldu zaten.
Ayrılırken de tekrar görüşmeyi çok isterim dedi, inşallah dedim. Gider gitmez de her yerden sildim.
Kapsamlı ve samimi mesajınız için çok teşekkür ederim.evet okuduğunuz abuk sabuk ilişki sorunları tamamen yokluktan kaynaklanıyor.benim gibi bu itiraf edebilecek kişi sayısı o kadar az ki.kadınların samimice dertleşmek için açtığı platformda birinin kendini güçsüz hissettiği dönemde o kişiyi daha da alaşağı etmek için pusuda bekleyen bir tayfa var.dert anlatayım diyorsun daha beter dert sahibi olup çıkiyorsun.hırstan sinirden yerinde duramıyorsun birkaç terbiyesiz yüzünden.haa bir de sanki herkesten başka bir evrende yaşıyormuş gibi herseyin her zaman en iyisine sahip olduğunu iddia eden.her zaman kuyruğu dik tutan, egodan hiçbir konuda taviz vermeyen bir tayfa var.yengenç de bunların başında geliyor.yaaa mümkün mü böyle birşey allah aşkına.allahın kıytırık gelişmemiş ülkesinde mücadele veriyoruz.ne kadar üstte olabilirsin yani? amaç ne yani? Kısaca sana teşekkür ederim ama ben artık yokum.yoruma da bol bol gülen emoji gelecek, dalga geçme mesajları devam edecek ama yapacak birşey yok artık.herkes neyin kafasını yaşıyorsa yaşasın artık.benden konu monu yok artık.kaliteli erkek yok diye bişi yok, kalitesiz erkekte var kalitelide
ama kadınlarında bi dönüp kendine bakması lazım
erkeklerin sorunlarını da bi onlardan dinlemek lazım onlarda da aynı şikayetler var çünkü
aynı anda birkaç kişiyle flört eden kadınlar, kendine finansör arayan kadınlar
iletişim kurmak yerine devamlı trip atanlar
allah affetsin ama güzel olmamasına rağmen kendini kaf dağında gören kadınlar
erkekteki kalitesizlik kadınlarda da var ve erkeklerinde böyle bi sorunu var mesela
herkes layığını bulsa pek bi sorun kalmaz aslında :) iyi erkek, iyi kadın da var kötü erkek kötü kadında
bu sitede açılan ilişki temalı konular beni benden alıyor.
kadınlarımız çok hatalı davranıyor yokluktan mıdır nedir
ilişki konularında kendinizi geliştirebilirseniz daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz diye düşünüyorum
nerde nasıl davranmayı bilmek, karşılaşılan olaylar karşında verilecek tepkiyi kontrol etmek
hangi durum düzelir hangi durum düzelmez bunun farkına varabilmek
hangi ilişki için zaman harcamaya değer hangisi için değmez bunları ayırt etme becerisi kazanmak lazım
bu becerileri kazanınca karşınıza çıkan falsolu tipleri çok daha kolay eleyeceğiniz için
zaman kaybetmemiş olacaksınız en azından
bazı şeyler çok barizdir mesela
ilk buluşmaya geç kalan adam, ilk buluşmalarda hesap ödeten adam, mesajlara geç dönen adam,
instagramdan sürekli kadın ekleyen adam gibi gibi bir sürü daha ilk etapta kendini belli eden tip var
aa bana göre değilmiş, tamam o zaman deyip gitmeyi bilme becerisi kazanmak gerekiyor
sana mesaj atmıyor mu? sen de atma. aramıyor mu? o arayana kadar asla arama. terk mi etti? sakın barışma teklifi yapma.
bi de herkesin vereceği tepkiyi vermemek de önemli
atıyorum sana geç cevap yazan birine genelde insanlar "ya çok geç yazıyorsun" falan der sitem eder
mazereti olmadığı halde geç cevap yazan birine bana neden geç yazıyorsun demeyin
direkt yazmayı kesin ki böyle şeylerle uğraşmayacak bi kadın olduğunuzu anlasın
Kızlar niye savaşıyomuş anlamadım ben ya deli mi onlar?Kızlar niye savaşsın ki bunun yemeğini ödemek için Brad Pitt falan mı hazret
Füzeyi atıp yıkmışsın kekoyu tebrik ediyorum
Ferhans sana zaman ayırıp satır satır yazan insanlara acıyorum, sen çözüm insanı değilsin ağlaşacak birilerini arıyorsun, seni biliyoruz da kâle almıyoruz, senin canını sıkan da bu zaten, muhtemelen içindekini saklayamadığın için yokluktasın, azcık yüzü gözü düzgün memur kadını şu zamanda havada kapıyorlar, senin hepimizin bildiği birtakım sorunların olmasa zaten fena bir tip değilsin yani. Kabullenemediğin bu işte. Git bi terapi falan al gözünü seveyim. Biraz can kan gelir hiç yoktan.Kapsamlı ve samimi mesajınız için çok teşekkür ederim.evet okuduğunuz abuk sabuk ilişki sorunları tamamen yokluktan kaynaklanıyor.benim gibi bu itiraf edebilecek kişi sayısı o kadar az ki.kadınların samimice dertleşmek için açtığı platformda birinin kendini güçsüz hissettiği dönemde o kişiyi daha da alaşağı etmek için pusuda bekleyen bir tayfa var.dert anlatayım diyorsun daha beter dert sahibi olup çıkiyorsun.hırstan sinirden yerinde duramıyorsun birkaç terbiyesiz yüzünden.haa bir de sanki herkesten başka bir evrende yaşıyormuş gibi herseyin her zaman en iyisine sahip olduğunu iddia eden.her zaman kuyruğu dik tutan, egodan hiçbir konuda taviz vermeyen bir tayfa var.yengenç de bunların başında geliyor.yaaa mümkün mü böyle birşey allah aşkına.allahın kıytırık gelişmemiş ülkesinde mücadele veriyoruz.ne kadar üstte olabilirsin yani? amaç ne yani? Kısaca sana teşekkür ederim ama ben artık yokum.yoruma da bol bol gülen emoji gelecek, dalga geçme mesajları devam edecek ama yapacak birşey yok artık.herkes neyin kafasını yaşıyorsa yaşasın artık.benden konu monu yok artık.
Birisi de bana öyle demişti.oluyor yani.ayy pardon sen düşmandın bana.yoksay.nefretinde boğul inşallah.bir de terapi falan ayağına dösemişsin yine.terbiyesiz.önce iyi bir insan olmayı öğren.kötü kalbiyle millete sallıyorsun.gereksiz yaratık.kötü kalpli olan kimse kaliteli değildir.neyse amnn sitenize sokayim bee.dert anlatiyorsun gömülüyorsun. Sikeceğim boyle işi.iyi kapli arkadaşlara iyi şnaslar kötü kalplilerin allah belasını versin.hadi bayy.bundan sonra kendi kendinizi gömersiniz.ego tatmini beden bu kadar.siktirin gidin iğrenç yaratıklar.hepinizi tanıdıgima utanıyorum.şerefsiz embesiller.Kızlar niye savaşıyomuş anlamadım ben ya deli mi onlar?
Bi yol olmaz senden. Asıl boğulan sensin onu dahi göremiyorsun.Birisi de bana öyle demişti.oluyor yani.ayy pardon sen düşmandın bana.yoksay.nefretinde boğul inşallah.bir de terapi falan ayağına dösemişsin yine.terbiyesiz.
Bakış açınız çok kötü. İnsanları tanımlama şekliniz de. İyi ve düzgün olan tiplere bu bakış açısının cezbedici geldiğini düşünmüyorum o yüzden karşılaşma ihtimaliniz düşük.
Yakışıklı bulmadığınız insanları yüzüne bakmaktan mideniz bulanır diye tasvir etmişsiniz ben sizin tipinizi çok merak ettim. Hangi ülkenin prensesisiniz ?
1000 de 1 gibi bir oran vererek insanları genellemişsiniz. Bu genellemeleri yapacak kadar insanı hayatınıza almadan biraz gözlemleyerek flört edin öyleyse. Ayrıca burada pek çok kadının mutlu bir birlikteliği var. Herkesin bulup sizin bulmadığınız nedir ? Tavrınız üslubunuz çok üstten. Ben bu yazdığınız şeyi sempatik değil itici buldum. Herkese kulbunuz var da siz de mükemmel değilsiniz. Bu bakış açısıyla sağlıklı kadın erkek ilişkis kurmanız çok zor
Kızlar niye savaşıyomuş anlamadım ben ya deli mi onlar?
Kasadaki kadın demiş ama.Yalan dolan işte, adam hem beleşöi, hem de kadın parası sever p.şt takımından aklı sıra bizi yiyecek
yo sandığının aksine benKapsamlı ve samimi mesajınız için çok teşekkür ederim.evet okuduğunuz abuk sabuk ilişki sorunları tamamen yokluktan kaynaklanıyor.benim gibi bu itiraf edebilecek kişi sayısı o kadar az ki.kadınların samimice dertleşmek için açtığı platformda birinin kendini güçsüz hissettiği dönemde o kişiyi daha da alaşağı etmek için pusuda bekleyen bir tayfa var.dert anlatayım diyorsun daha beter dert sahibi olup çıkiyorsun.hırstan sinirden yerinde duramıyorsun birkaç terbiyesiz yüzünden.haa bir de sanki herkesten başka bir evrende yaşıyormuş gibi herseyin her zaman en iyisine sahip olduğunu iddia eden.her zaman kuyruğu dik tutan, egodan hiçbir konuda taviz vermeyen bir tayfa var.yengenç de bunların başında geliyor.yaaa mümkün mü böyle birşey allah aşkına.allahın kıytırık gelişmemiş ülkesinde mücadele veriyoruz.ne kadar üstte olabilirsin yani? amaç ne yani? Kısaca sana teşekkür ederim ama ben artık yokum.yoruma da bol bol gülen emoji gelecek, dalga geçme mesajları devam edecek ama yapacak birşey yok artık.herkes neyin kafasını yaşıyorsa yaşasın artık.benden konu monu yok artık.
Sen nesin diye mesaj atmak nedir ya.kalitesiz olan biri bu tarz mesajları yazabilir mi?ilk başta bunları sorgular mi? Basit ergence dalga geçme teknikleri.amacı da yok.