Merhaba.yine konu açacak kadar dolduğuu hissettiğim bir an geldi çattı.aslında çok somut bir durum üzerine açmıyorum ya da ne yapacağım konusu değil.genel bir birikmişlik var.durum tespiti.dertleşme konusu.başlıktan da anlaşılacağı üzere bu ülkedeki insanların, özellikle de erkeklerin aşırı kalitesizliğine nasıl tahammül edebiliyorsuniz ? ya da etmeye çalışmak için neler yapıyorsunuz? kendi hayatımı düşünüyorum da o kadar olumsuz şeyler yaşamışım ki biri iletişime geçmeye kalksa direkt içimden kim bu em... il diye geçiriyorum.o derece umudum kalmamış.30 uma merdiven dayadım adam gibi kadınların ruhuna hitap edebilen, konuşmayı, etmeyi bilen, sevişmeyi bilen erkek tanıma oranım 1000 de 1 bile değil.kimi yakışıklı ama salak olur, kimi paragraf paragraf yazı döşer ama yüzüne bakarken miden bulanır, kimi seks yapmayı deli danalar gibi zıplamak sanır, kimi flört etmeye çalıştığı kadına hocam diye seslenir, abla diyeni gördüm ya.kimi okumayı yazmayı bile bilmez, imlâ hatası yapar durur.kimi işsiz çıkar, seni dolandırır, kimi zengin olur kafayı yer, kimi cimri çıkar. şöyle bir düşünüyorum da hep kendimce bir şeyler yapmaya çalıştıma ama sadece 1 erkek için işte bu diyebiliyorum.o da diğerlerine nazaran.kısaca koca ülke resmen döküntü, oksijen israfı tip kaynıyor.artık eğitim de aşırı kalitesiz olduğu için o da fayda vermiyor.resmen paçalarından pislik akıyor ülke insanının.Bu nasıl işbilmezlik bu nasıl rezillik bu nasıl kalitesizlik.birgün tümden tozutacağım ama bakalım ne zaman.ülkede adam gibi, istediğin tarz ilişki yaşamak mucizeyle eş değer.nasıl olacak bu işler bilmem.kendim ve hemcinslerim için o kadar üzülüyorum ki.em...siller sürüsü.