Bu kalitesizlikle nasıl başa çıkıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aysenimi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
10.385
10.734
31
Merhaba.yine konu açacak kadar dolduğuu hissettiğim bir an geldi çattı.aslında çok somut bir durum üzerine açmıyorum ya da ne yapacağım konusu değil.genel bir birikmişlik var.durum tespiti.dertleşme konusu.başlıktan da anlaşılacağı üzere bu ülkedeki insanların, özellikle de erkeklerin aşırı kalitesizliğine nasıl tahammül edebiliyorsuniz ? ya da etmeye çalışmak için neler yapıyorsunuz? kendi hayatımı düşünüyorum da o kadar olumsuz şeyler yaşamışım ki biri iletişime geçmeye kalksa direkt içimden kim bu em... il diye geçiriyorum.o derece umudum kalmamış.30 uma merdiven dayadım adam gibi kadınların ruhuna hitap edebilen, konuşmayı, etmeyi bilen, sevişmeyi bilen erkek tanıma oranım 1000 de 1 bile değil.kimi yakışıklı ama salak olur, kimi paragraf paragraf yazı döşer ama yüzüne bakarken miden bulanır, kimi seks yapmayı deli danalar gibi zıplamak sanır, kimi flört etmeye çalıştığı kadına hocam diye seslenir, abla diyeni gördüm ya.kimi okumayı yazmayı bile bilmez, imlâ hatası yapar durur.kimi işsiz çıkar, seni dolandırır, kimi zengin olur kafayı yer, kimi cimri çıkar. şöyle bir düşünüyorum da hep kendimce bir şeyler yapmaya çalıştıma ama sadece 1 erkek için işte bu diyebiliyorum.o da diğerlerine nazaran.kısaca koca ülke resmen döküntü, oksijen israfı tip kaynıyor.artık eğitim de aşırı kalitesiz olduğu için o da fayda vermiyor.resmen paçalarından pislik akıyor ülke insanının.Bu nasıl işbilmezlik bu nasıl rezillik bu nasıl kalitesizlik.birgün tümden tozutacağım ama bakalım ne zaman.ülkede adam gibi, istediğin tarz ilişki yaşamak mucizeyle eş değer.nasıl olacak bu işler bilmem.kendim ve hemcinslerim için o kadar üzülüyorum ki.em...siller sürüsü.

Söylediklerinin bir kısmı doğru ama güzellediğin erkekleri, kıskandığın eylemlerini hatırlıyorum da bu sitem neye onu anlamıyorum.
Ülke senin istediğin erkeklerle dolu işte. Daha ne istiyorsun?
Konu da açamıyorum herkes açan kişiye laf söylemenin derdinde.durum değerlendirmesi konusu bu.niye konuyu açan saldırılıp durulur bilmem.tamam sizin tutmadığınız bir üyedir ama kendinden bağımsız bir konu açmıstır.ayrıca çok eşliliği kastediyorsanız.bunun koşulu kalitesiz olmak değil ki.ne ilgisi var?

Senin gibi düşünüyordum bir zamanlar, hatta umudumu kesmiş koruyucu ailelik hayalleri kurmaya başlamıştım. Bekleme bekleyince gelmiyor. Bir de çevre değişimi iyi gelir. İmkanın varsa bulunduğun şehirden tayin iste, genç ilk atamaların bol olduğu yerleri tercih et

Yazıyı bir gülümsemeyle okudum o kadar içten söylenmişsiniz ki bir hak verdim ve okurken biraz eğlendim ama çok düzgün insanlar da var ortam değişikliği belki iyi gelebilir ya da bilmiyorum benim işten dolayı çevremde çok erkek olduğu için iyi olanlara da denk gelebiliyorum tabi sevişmeyi bilip bilmediklerine ya da flört etmeyi biliyorlar mı bilemeyeceğim ama son 2 yıldır çok güzel eş olan insanlar görüyorum ya da yalnız olup karakteri çok düzgün olan kişiler umudunuzu kaybetmeyin

Valla benim hayatıma giren en bok- en kurtulduguma sukrettigim erkek bile beraberken inanılmaz iyi, nazik, yokuş görse sırtında taşır, şiir okur, hikaye yazar falan. Bence siz hayatınıza aldiginiz insanlara dikkat edin, kötü olanı ilk saniyeden eleyin ki ugrasmayin

Herkes eğitimli olacak diye bir şey yok.
Ülkede bunu dert eden tek kişi olup değerlendirme konusu açmak aklınıza nereden geliyor?
Çok fazla önyargınız var.
Emin olun çok kaliteli insanlarda dolu.
Sosyal çevre değişikliği size iyi gelecek.

Ferhanscim benzer benzeri cekiyor demek ki ne yapacaksin artik.

Aura meselesi de değil mi ya? Dandik herifin yamacında işi ne?

Valla önceki konularını bilmiyorum, bir döneme hiç hakim değilim.

Bence hepsi denemez ama erkeklerin büyük çoğunluğu böyle oldu. Artık sosyal medya, tiktok bilmem ne sayesinde herkes çok ulaşılabilir, herkesin binlerce seçeneği var. Kimse birine bağlanmak istemiyor, diğer seçenkleri de elinde tutmak istiyor.

İlk buluşmada eskiden erkekler öderdi veya herkes kendininkini öderdi, geçen gün biri bana ödetti:) Mesele burada para değil anlamışsınızdır. Hatta bununla ilgili en kötü date anılarınız gibi bir başlık açmayı planlıyorum.

Böyle iyi kalpli, işinde başarılı, şefkat duymasını bilen, bir ağırlığı olan bir insan bulamıyorum. Çevremdeki erkekler en az 2 3 kişiyi birden idare ediyor, kadınlar hakkında hadiszce yorumlar yaptıklarına kaç kez şahit oldum.

Cebi biraz para gören avukat arkadaşlarımın ne oldum delisi olmasına bizzat şahit oluyorum:)

Neyse konuyu bir yere bağlayamayacağım ama bu konuda ben de düşünüyorum son zamanlarda.

Zaman değişmiş ve ben ayak uyduramamışım gibi geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…