Bu kalitesizlikle nasıl başa çıkıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O mu yazdı size doğum günü bahanesiyle

Düşününce hayatımda böyle bir tip olmadı hepsi düzgün insanlardı.En kötüsü sanırım devamlı hesap yapandı ama onunda diğer özellikleri bu itici huyunu gölgeliyordu.
Hep düzgün insanlar çıkmış karşııma sanırım,şuan kadın erkek arkadaş grubu olarakta bakınca beni rahatsız eden yapıda biri yine yok.
Çevrenizi ve kendinizi sorgulayın derim,belki tek bir özelliğine kapılıp kötü şeyleri görmüyorsunuzdur ilk etapta.
Ha çevremde olmadı hiç evet ama sosyal medyada bazı tipleri görünce devamlı çok şükür diyorum.Memleket karakteri bozuk,deli kaynıyor.

Seçenek denilen şeyler de aslında seçenek değil.altın kaplama takılara benziyor durum.görünüste milleti ve kendini kandırmaya yarıyor ama içerik çöp. adam gibi değerler üzerine kurulu, hisleri yoğun bir ilişki yaşaman mümkün değil bu tarz yollardan.saçma sapan bomboş mesajlaşma seansları.herkesin birbirinin ne halt olduğunu bildiği samimiyetsiz konuşmalar. 3 aydır görüşmeyip saçma sapan kendini hatırlatma mesajları.Görüşsen iki laf edemeyeceğin insanlar.sevişsen yapmış olmak için yaoacağın, ardından hemen uzayacağın abuk sabuk ilişkiler.bunlar da seçenek mi şimdi?

Bana da ödeten bir iki kişi olmuştu.içim çok garip olmuştu.biz kadınlar bazı durumlara alışamıyoruz.

Haklısın. Erkekler çok kötü. Ortalık dolandırıcı asalak anne kuzusu erkek kaynıyor. Evlenme

Her şeyi açık açık yazıp embesili sansürlemen onun suçu neydi?

Şimdi şey diyormuş evli kadınlar benim kocam aynı öyle :)
Ben de ondan korkuyorum.dertleşmey
hoşgeldin
nereye gitsin nereye yurtdışına mı?
oralarda 3-5 talep aynı anda olmazsa ölsün mü kahrından
Sizin amaciniz ne.dertleşme ortamı yoksa yazmayin.sizin gibiler yüzünden millet dertliyken daha fena oluyor.velev ki öyle.dertli insanla dalga geçmek size ne katıyor.bazı üyeler gerçekten tahammül edilecek gibi değil.vicdansız mısınız siz? O zaman niye milletin derdini okiyoesunzu.

Bana da ödeten bir iki kişi olmuştu.içim çok garip olmuştu.biz kadınlar bazı durumlara alışamıyoruz.
Ya ilişkinin ileriki dönemlerinde ödenir bence, ben de öderim zaten ödemek isterim ama ilk buluşmada elini cüzdanına atmamak çok sinir yani.

Hayatıma kaliteyi erkeklerle almıyorum mesela. Onlara harcanan zamanın boş olduğunu anladığım günden beri daha kaliteli eylemlerle devam ediyorum yoluma. Anlamsız ilişkilere gerek yok. Sabrım da.

Ben neyi kast ettiğini çok iyi anlıyorum Ferhans, hak da veriyorum.

Çözümü nedir inan ki ben de bilmiyorum ama şu an bulunduğun çevre sana uygun değil. Yani oradan sana aradığın gibi birinin rast gelme ihtimali çok çok düşük. Sana aradığın tüm özelliklere ek zeki ve çağın ötesinde bir adam gerek. Böyle oturup saatlerce sıkılmadan sohbet edebileceğin. Felsefe ise felsefe, toplumsal sosyoloji ise sosyoloji, bazen sacma sapan şeyler olsa bile. Ferhan sen, sana değer katmayacak, karşındaki kisiden bir seyler öğrenemeyeceğin bir ilişkide yapamazsın. O kişinin seni her şekilde kendine hayran bırakması gerek. Ve sana güven vermesi.Başka türlü zihnin ve kalbin o kişide sabitlenmez.

İşin gerçekten zor senin ama umutsuz olma yine de. Büyük bir şehre tayin olsan daha iyi olurdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…