Bu kalitesizlikle nasıl başa çıkıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibini henüz hiç tanımıyorsun, sen KKda yokken KKda bir ferhans geçti zamanla tanırsın

Gittiğiniz/bulunduğunuz sosyal çevre önemli. Her yerde tek tip insan yok. Mesela çok zengin adamla züğürt adam aynı yerde değil. Ya da çok eğitimliyle komple cahil adam aynı mekanlarda bulunamıyor. Türkiye için konuşuyorum yani. Misal benim yaşadığım ve sosyalleştiğim mahalle ile çalıştığım yer arasında resmen 150 yıl fark var o sebeple iş çevresinden mümkün olduğu kadar koşarak uzaklaşıyorum ve oralardan arkadaş edinmemeye bakıyorum. Arkadaşlarla buluşma mekanlarımızı genelde ben seçiyorum,çünkü varoş mekanlar seçip abuksubuk insanlarla karşılaşmama sebep oluyorlar. Alınacak bir şeyim yoksa avmlerden uzak duruyorum,çarşı pazar gezmiyorum. Düzgün yerlerde takılıyorum. Ucuz kafelere asla gitmiyorum. Hafta sonları mülteci ve Arap turistlerin yoğun olduğu restoranlardan dahi uzak duruyorum. Daha otoparkta valeye soruyorum yani içeride Türk varsa giriyorum yoksa vazgeçiyorum. Sonuçta bunu seçme özgürlüğüm var. O niteliksiz ve kalitesiz insanlarla karşılaşma ihtimalim sıfır bu sayede.

Konu sahibi yakında evlenmiyordu ciddi bir ilişkisi vardı diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum
Sadece güzel bir ilişkisi varmış çok şükür, ama bu konuyu açtığına göre onda da içine sinmeyen şeyler var. Evlilik bence henüz epey uzak ona

Evlenecek kadar istikrarlı bir ilişki bile lüks valla.şimdi 2 gün canım cicim sonra yok oluyorlar.o aşama bile bir mesele.
Yok be dan dun dalıyoruz evliliğe sonra sonu hüsran oluyor,akıl başta olsaydı enine boyuna düşünseydik bu adam kaliteli mi diye kafa yorsaydık,istikrarı sağlamak için bib taraflarımızı yırtmasaydık kendi adıma evlilik olmazdı zaten

Ferhans,iyisi, kalitelisi seni ne yapsın acaba?
Seni, hastalıklı düşüncelerini bilmesek neyse.
Sen kendine göre olanları çekiyorsun demek ki.
Hayır en son konunda yüzüne bakanda yoktu ne ara dertlendin bu kadar?
Sevgilinle aran iyiydi hatta, yersek tabi.

Yüzüme bakan olmaz diye başak şehre tayin istememeyen sen, elinde olana şükür edeceksin. Varsa tabi.

Bir de şu yön var. Mesela ben varlıklı, tipi düzgün, cinsellikte iyi, anneci olmayan, kültürel seviyesi yüksek bir erkek olsam sen bana ne verebilirsin beni hak edecek? En başından sadakatine güvenebilir miyim?

Belki de sandığın kadar mükemmel değilsin ferhans. Evet dediğin erkekler çok fazla ama aradığın ilişki tarzları yüzünden bu erkekleri çekmen çok normal değil mi?

Yiaa hayırlı olsun güzel günleriniz olsun, bu arkadaşın memleketi neresi

yargılamak istemiyorum ama mecbur yargı korkacak cümlelerim önceki konulara binaen söyleyim ki daha önce de söylendi bu tarz yorumlar. yatağa kız atmakta skor sayan erkeklerin dişi versiyonu gibi görünüyorsunuz anlattıklarınız doğruysa. şimdi biz o tarz erkeklere ne kadar değer veriyorsak aklı başında kadınlar olarak aklı başında kaliteli adamlar da size o kadar değer veriyordur üzgünüm.
sizin yaptığınız müslüman mahallesinde salyangoz satmak amiyane tabirle. ne kadar rahat olursa olsun belli bir kültür ve değer yargısı var bu ülkedeki düzgün adamların. onları istiyorsanız onlara biraz yakın olmanız lazım
biraz kendimize bakmalıyız naçizane görüşüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…