- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.232
Ay ahahahahahah buraya kadar gayet ciddi okuyordum ya xjdjdjsjsjskimi seks yapmayı deli danalar gibi zıplamak sanır,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ahahahahahah buraya kadar gayet ciddi okuyordum ya xjdjdjsjsjskimi seks yapmayı deli danalar gibi zıplamak sanır,
Konu sahibini henüz hiç tanımıyorsun, sen KKda yokken KKda bir ferhans geçti zamanla tanırsınÖncelikle sevgili yengenç bu mesaji misafirlikte kalabalıkta okudum ve cevaplıyorum. Sonralıkla hep mutlu olasınız.
Katılıyorum. Konu sahibine sadece karısķ mutlu olsun diye klişe hareketler eden. Arada klişe moda çiçeklerden yollayan, içinden gelmese de o mutlu olsun diye kukla olan adamlardan denk gelse ve bunu bilse de hayatından memnun devam eder bence.
Sadece güzel bir ilişkisi varmış çok şükür, ama bu konuyu açtığına göre onda da içine sinmeyen şeyler var. Evlilik bence henüz epey uzak onaKonu sahibi yakında evlenmiyordu ciddi bir ilişkisi vardı diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum
Kız konu sahibi egeye bile tayin aldırmıyor yüzüme bakan yok orada diye djdkdjdk+1
Sizi bağlayan ne?
Yok be dan dun dalıyoruz evliliğe sonra sonu hüsran oluyor,akıl başta olsaydı enine boyuna düşünseydik bu adam kaliteli mi diye kafa yorsaydık,istikrarı sağlamak için bib taraflarımızı yırtmasaydık kendi adıma evlilik olmazdı zatenEvlenecek kadar istikrarlı bir ilişki bile lüks valla.şimdi 2 gün canım cicim sonra yok oluyorlar.o aşama bile bir mesele.
Bir de şu yön var. Mesela ben varlıklı, tipi düzgün, cinsellikte iyi, anneci olmayan, kültürel seviyesi yüksek bir erkek olsam sen bana ne verebilirsin beni hak edecek? En başından sadakatine güvenebilir miyim?Merhaba.yine konu açacak kadar dolduğuu hissettiğim bir an geldi çattı.aslında çok somut bir durum üzerine açmıyorum ya da ne yapacağım konusu değil.genel bir birikmişlik var.durum tespiti.dertleşme konusu.başlıktan da anlaşılacağı üzere bu ülkedeki insanların, özellikle de erkeklerin aşırı kalitesizliğine nasıl tahammül edebiliyorsuniz ? ya da etmeye çalışmak için neler yapıyorsunuz? kendi hayatımı düşünüyorum da o kadar olumsuz şeyler yaşamışım ki biri iletişime geçmeye kalksa direkt içimden kim bu em... il diye geçiriyorum.o derece umudum kalmamış.30 uma merdiven dayadım adam gibi kadınların ruhuna hitap edebilen, konuşmayı, etmeyi bilen, sevişmeyi bilen erkek tanıma oranım 1000 de 1 bile değil.kimi yakışıklı ama salak olur, kimi paragraf paragraf yazı döşer ama yüzüne bakarken miden bulanır, kimi seks yapmayı deli danalar gibi zıplamak sanır, kimi flört etmeye çalıştığı kadına hocam diye seslenir, abla diyeni gördüm ya.kimi okumayı yazmayı bile bilmez, imlâ hatası yapar durur.kimi işsiz çıkar, seni dolandırır, kimi zengin olur kafayı yer, kimi cimri çıkar. şöyle bir düşünüyorum da hep kendimce bir şeyler yapmaya çalıştıma ama sadece 1 erkek için işte bu diyebiliyorum.o da diğerlerine nazaran.kısaca koca ülke resmen döküntü, oksijen israfı tip kaynıyor.artık eğitim de aşırı kalitesiz olduğu için o da fayda vermiyor.resmen paçalarından pislik akıyor ülke insanının.Bu nasıl işbilmezlik bu nasıl rezillik bu nasıl kalitesizlik.birgün tümden tozutacağım ama bakalım ne zaman.ülkede adam gibi, istediğin tarz ilişki yaşamak mucizeyle eş değer.nasıl olacak bu işler bilmem.kendim ve hemcinslerim için o kadar üzülüyorum ki.em...siller sürüsü.
+1
Sizi bağlayan ne?
Bir de şu yön var. Mesela ben varlıklı, tipi düzgün, cinsellikte iyi, anneci olmayan, kültürel seviyesi yüksek bir erkek olsam sen bana ne verebilirsin beni hak edecek? En başından sadakatine güvenebilir miyim?
Olduğunu var sayalım.Öyle bir erkek yok boşuna kandırmayın milleti
Şu an anlaştığım sevdiğim biri var ama dediğim gibi sadece kişisel düşünmedim konuyu açarken, toplumsal bir sorunu gündeme taşımak istedim.hiçbir şeyin de garantisi yok.+1
Sizi bağlayan ne?
Zaten ilişki yaşamayı bilmek bu dediğini de kapsamıyor mu sence? ilişki kuralları içinde değerledirilir.Olduğunu var sayalım.
Karanlık bir odada olmayan bir kara kediyi aramak gibi. Nasıl varsayacagiz?Olduğunu var sayalım.
Sen o aradığın çok kaliteli adamı buldun. Adam seni niye tercih etsin? Tek sorum buZaten ilişki yaşamayı bilmek bu dediğini de kapsamıyor mu sence? ilişki kuralları içinde değerledirilir.
Yiaa hayırlı olsun güzel günleriniz olsun, bu arkadaşın memleketi neresiYa biraz da bizim insanımız çöp, mal, angut da olsa bir kere yüzüne guleni bırakamıyor, yıllar yılı hamalligini ediyor.
Bugün bile kadın konu açmış, yıllardır beraber yaşıyorlar, diyor ki bir hediye almadı.
E bir hediye almamis, seni düşünüp incelik yapmamış adamla ne fışkı yemeye eve çıktın.
Herkes kendini belli eder, biraz gözünü aç, ilk farkettiginde yol ver gitsin.
İki sene önce hayatımda çoook tatlis bir insan vardı. Anlattığım çocukluk hikayelerimi bile ezberinde tutar, beraber gittigimiz tatilleri kendi çizdiği çizgi kitap haline getirir, beraber izlediğimiz filmlerde çalan şarkıları gitarıyla çalar atar, her ay mektup atar, sırt çantamın yırtılmış kısmını diker, beğendiği her özelliğini takdir eder, gittiğimiz yerlerde ne zamandır gorusmedigim arkadaşlarımla buluşunca dil bilmemesine rağmen yüzünde gülümseme asla sıkılmadan saatlerce oturur, sıkılmadın mi diyince 'neşeyle bir şeyler anlatırken parliyorsun, izlemesi zevk veriyor neden sıkılayım' der. On numara beş yıldız bir adam. Ama adamın bir kusuru vardı mesajlarıma on- yirmi hatta otuz saat sonra dönerdi. Rahatsız olduğumu söyledim, geçiştirmeyi sevmiyormus, müsait olunca uzun uzun yazmayı seviyormuş. Ben bundan da hoşlanmadığımi net bir şekilde söyledim. Cuma haftan nasıl geçti yazıyorum, adam bana pazar gecesi yüz satır mesaj atıyor , fotolar atıyor haftasını anlatıyorGerçek manada anlayacağı kadar uyarımı yaptıktan sonra hiç bahanelere siginmadim, 'ama şurası iyi ,burası güzel, birlikte neler yaptık' demedim adamı her yerden sildim, oldu bitti :)
Çünkü neden ben mesaj atınca merak edip de gibi hemen okumayan bir adama sevgilimmis gibi davranayim ki? Ne münasebet?
Bin tane iyi özelliği var. İsterse beş bin tane olsun:) yine de bu bana özensiz davranmasına sebep olamaz. Bence kendisine saygısı olan herkes bunu yapmalı.
Baktın adam salak, baktın adam angut, baktın adam odun, baktın adam sana değersiz hissettiriyor.
Ne uğraşıyorsun ki oldurmaya? "Ben daha iyisine layigim" de, yol ver ittirsin gitsin:)
Bu bebeyle de öyle oldu, bir yıl kadar sonra emailden doğumgünü bahanesiyle tekrar yazıştık, en son ziyaretime geldi, dilimi anadili gibi öğrenme - yanıma taşınma ve (inşallah) hiç ayrılmama kararı aldık . 'Seni üzmemem gerektigini öğrendim' dedi. o mesaj atmayı sevmeyen insan dün sırf mesaj atmamış olmamak için 'bugun Nasrettin hoca diye birini duydum,sen de tanıyor musun' diye falan sorar oldu
Bence işin sırrı oyunu vaktinde terketmeyi bilmekte
yargılamak istemiyorum ama mecbur yargı korkacak cümlelerim önceki konulara binaen söyleyim ki daha önce de söylendi bu tarz yorumlar. yatağa kız atmakta skor sayan erkeklerin dişi versiyonu gibi görünüyorsunuz anlattıklarınız doğruysa. şimdi biz o tarz erkeklere ne kadar değer veriyorsak aklı başında kadınlar olarak aklı başında kaliteli adamlar da size o kadar değer veriyordur üzgünüm.Merhaba.yine konu açacak kadar dolduğuu hissettiğim bir an geldi çattı.aslında çok somut bir durum üzerine açmıyorum ya da ne yapacağım konusu değil.genel bir birikmişlik var.durum tespiti.dertleşme konusu.başlıktan da anlaşılacağı üzere bu ülkedeki insanların, özellikle de erkeklerin aşırı kalitesizliğine nasıl tahammül edebiliyorsuniz ? ya da etmeye çalışmak için neler yapıyorsunuz? kendi hayatımı düşünüyorum da o kadar olumsuz şeyler yaşamışım ki biri iletişime geçmeye kalksa direkt içimden kim bu em... il diye geçiriyorum.o derece umudum kalmamış.30 uma merdiven dayadım adam gibi kadınların ruhuna hitap edebilen, konuşmayı, etmeyi bilen, sevişmeyi bilen erkek tanıma oranım 1000 de 1 bile değil.kimi yakışıklı ama salak olur, kimi paragraf paragraf yazı döşer ama yüzüne bakarken miden bulanır, kimi seks yapmayı deli danalar gibi zıplamak sanır, kimi flört etmeye çalıştığı kadına hocam diye seslenir, abla diyeni gördüm ya.kimi okumayı yazmayı bile bilmez, imlâ hatası yapar durur.kimi işsiz çıkar, seni dolandırır, kimi zengin olur kafayı yer, kimi cimri çıkar. şöyle bir düşünüyorum da hep kendimce bir şeyler yapmaya çalıştıma ama sadece 1 erkek için işte bu diyebiliyorum.o da diğerlerine nazaran.kısaca koca ülke resmen döküntü, oksijen israfı tip kaynıyor.artık eğitim de aşırı kalitesiz olduğu için o da fayda vermiyor.resmen paçalarından pislik akıyor ülke insanının.Bu nasıl işbilmezlik bu nasıl rezillik bu nasıl kalitesizlik.birgün tümden tozutacağım ama bakalım ne zaman.ülkede adam gibi, istediğin tarz ilişki yaşamak mucizeyle eş değer.nasıl olacak bu işler bilmem.kendim ve hemcinslerim için o kadar üzülüyorum ki.em...siller sürüsü.