Bu kadını öldürmemek için kendimi zor tutuyorum...

iyi de bunlara izin verme işte

müdür de gelip seni paylar

gitsin çay ocağında yapsın ödevini ya da başka boş bir yerde kimse olmayan odada vs vs

Kesinlikle söyleyin. Herkes haddini ve işini bilsin. Siz iftira atmıyorsunuz ki

iyi de bunlara izin verme işte

müdür de gelip seni paylar

gitsin çay ocağında yapsın ödevini ya da başka boş bir yerde kimse olmayan odada vs vs
Gerçekten müdürün görmemesi ya da diğer olaylara sesini çıkarmaması çok garip.

İşe ,paraya ihtiyacı olan insan böyle yapmaz. Kendi işini başkasına buyurup,laf taşımaz,yapar işini alır maaşını.
Söyleyin derim ben. Aklını başına alsın. Ne demek kendine al aşağıyada 5 tane bırak. Böyle saçmalık olmaz yani.

Allah allah nasıl bir kurum orası.
Bu cayci hanim kime güveniyor böyle kafa tutuyor.
Ben böyle seviyesizleri tutmuyorlar diye biliyorum aman bırak defolsun gitsin onun yeri orası değil zaten

resmı yer mı olamaz oyle seyler mumkun degıl caycının ısını caycı yapar sekreterler yerınden kıpırdamaz cunkı amırınızın programını sız yapıyrsanız kafanızı kasımaya vakıt olmaz kı cay crbaya bakasınız... sızın orası dukkana donmus dısıplın hak getıre

Şöyle söyliyim burası x belediye başkan yardımcısının kendi ofisi. Belediyeye bağlı onun vereceği kararlar bu ofisten çıkıyor 15 kişik bir kadromuz var 4 tanesi hizmetli hepsinin görev dağılımı ayrı yer. Bu bayan da idarenin temizliğinden (4 adet idari oda 2 lavabo 1 toplantı odası) sorumlu. Kadının böyle olmasının sebebi bir ego patlaması 67li benim işe gelirken yaptığım makyaşın 10 katını yapar. Müdürün misafirlerine benden önce ne için geldiniz diye sorar. Bununla ilgili fena fırça kaydım ben gideyim sen çalış o zaman işinle ilgilen dedim ondan beri bi iki kez müdahele etti sadece. Kendini acındırarak konuşur yok yoksul bazen de hanlı saraylı ya anlattıkça sinirlerim bozuluyor ağzına iki tane çakıcam valla ya

O seni düşünmüyorsa sen beden onu düşünüyorsun.. böylelerinden herşey beklenir, arsız demekki. Dikkat etde sen onu düşünürken o senin arkandan kuyunu kazmasın iftiralarla.

söylemelisin tabii ki. herkes işini hakkını vererek yapsın. dışarıda onun yerine bu işi keyifle yapacak ihtiyaç sahibi insanlar var. o da bu saçma davranışlarının bedelini ödemiş olur.

Müdür nerenin müdürü onu anlamadım?

Belediye başkan yardımcısının odası zaten Belediye Sarayında olmuyor muydu?

Bidaha görüşmelerini cep tel ile kayıt yap, ispatın olsun. Yasin küçük diye seni ciddiye almiyor bence biraz kendine getirilmesi lazim... güvendiği birileri yoksa işini kaybetmek istemez. Haddini bildir derim

bu gitsin yerine isine ve ekmegine saygi duyan nice ihtiyac sahiplerine kapi acilsin. isini adam gibi yapmayana yolu gostermek lazim. baskasinin rizkina engel olmasin bosu bosuna para alipta...

Acıma ...ben de acıdım .onlar bunu hakkından geldim sanıyor.iflah olmaz o kadın,sonunda o senin başını yakar.

Herkes işini yapacak, ayrıca fitneci insanları uzaklaştırın o kotasını doldurmuş.

Müdür kim peki?
Belediyede çalışan müdür de mi o ofiste bulunuyor?

işten çıkarılmasına kendi zaten yeterince sebebiyet vermiş. sizle alakası yok. işiniz gücünüz var. bir de kapris mi çekeceksiniz. iş yapmayanı yollatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…