Kızlar ben resmi bi dairede çalışıyorum. Bir tane çaycı kadın var Allahım canımdan bezdirdi yemin ediyorum ben ilk defa kendimi bu kadar zor tutuyorum. 22 yaşındayım ve idari kat bölümündeyim müdürün asistanlığını yapıyoırum. Evrak işlerinden kafamı kaldıramıyorum 5te çıktığımda ölüden bir farkım olmuyor. Üstüne üstlük bu kadının işlerini de ben yapıyorum. Ne desem hep bi karşılığı var. Çay getirir misin diyorum 30 dk sonra soğuk bi çayla geliyor. Yada kendine al aşağı katada 5 tane indir diyor. Benim odamı temizlemiyor bile üstün körüüzerinden geçiyor. Odalarımız yanyana bi evrak elimde kaldı yukarı çıkıyorsan masama bırakırmısın dedim, ben çayocağına gidiyorum bırakamam dedi (cay ocağı ve odam arası 3 metre ) Hayır bana yardımcı olsa bende elimden geleni yaparım.Ama beni tahrikk ediyor bu sefer elimi bişeye süresim gelmiyor. Geçen haftasonu çöpümü dahi değiştirmemiş bana dediği şey şu 'dolapta torba var sen değiştirirsin senden önceki böyle yapıyordu' (benden önceki de yapmıyormus) Çekmecemde ne var ne yok her şeyi biliyor, yani karıştırma huyu da var.insan gibi Defalarca uyardım, yeri geldi hiç konusmadım muhatap olmadım ama müdür beyin temizliğinin yapılıp yapılmaması çayının yemeğinin zamanında gelmesi bunların organizesini ben yapıyorum. Geçen gün kafasını cama çarpmış işten izin aldı herşeyi ben yaptım bundan gocunmuyorum zamanım olsa zaten ona tenezzül etmem. Geldi ertesi gün doktor ne dedi durum neymiş dedim. Kafamı çarpmamla beraber migren oluşmuş dedi. Ya ne diyosun be kadın diyesim geldi. En son olayımızda müdür yardımcısının odasına çay inmiyormuş. ona söyledğim aynen böyle X Hanım Y Beye çay sıklıkla inmiyormuş, çay istenmese dahi indirir misiniz üşüyormuş dedim. Sen git Y Beye deki Durcherman hanım bana herkesin içinde bağırdı ( yanımızda kimse yoktu bile ) size çay indirmemekle suçladı bana emirler yağdırdı. Bana Y Bey bunu söyledi ben ŞOOK. Hırsımdan saatlerce ağladım. Demedğim şeyleri dedim diye gösteriyor ve bunun gibi daha bir çok sey. Müdür Beyle konuştum çıkarıcam onu işten laf taşıyor zaten dedi. Sana yine bişey yaparsa bana söyle çıkışını vericem dedi. Bu kadın aynı devam ediyor. Sizce söylemeli miyim, bir insanın işten çıkarılmasına sebebiyet vericem..