Bu kadını öldürmemek için kendimi zor tutuyorum...

Bende aptallık ilk zamanlar yoğunum dediğinde yaptım iş yüküm hafifti diye. Şimdi hep bekliyor
Estağfurullah da sen onun işini yaparken müdürün kızmadı mı sana?
Niye herkes kendi işini yapmıyor diye?
Benim bildiğim kurumlarda sekreterler çok kıymetlidir,onlara çay/temizlik yaptırmak gibi görevlerin şakası bile olamaz.

Bende aptallık ilk zamanlar yoğunum dediğinde yaptım iş yüküm hafifti diye. Şimdi hep bekliyor

Onun dediği işleri yapamayacağını söyle sen de. Hatta çöp konusunda yada temizlik konusunda defalarca uyar.
"Müdür de söylendi geçen gün neden buralar pis dedi, laf gelir yarın sana yapıver" de, ama onun yapması gereken işleri sen yapma. Yoksa kurtaramazsın kendini.

Bu da sana ders olsun. Çaycı da dahil olmak üzere hiç kimseye yardım etme. İşin yoksa bile hep yoğun ol. Gerekirse bilgisayarda solitaire oyna ama iş yapıyor gibi ciddiyetle. Daha çok gençsin öğrenirsin iş hayatını. Bir de ben olsam o kadını kovdururum. Çay-kahve içmeden çalışamayanlardanım.

İlk iş deneyimim sudan çıkmış balık gibiydim. Ben tamamiyle iyi niyetle yaklaştım en başında ama o kullanma derecesine geçirdi 1 haftanın acısını 2 aydır çekiyorum

Bence al karsina uyar bana boyle soylendi eger aynisi gibi devam edeceksen gidip idareyle goruseyim de

KAdin daha basindan hak etmiste simdi eline falan bakan cocuklari varsa diye dusunuyor insan ama kendi islerin icin kesinlikle muhattap olna asagiyada cay gotur derse oda senin isin dersin

Ya dün yoğunluktan ölüyorum 2. sınıf öğrencisi kızını getirdi benim masamda ödev yapıyor. Nryse dedim kör şeytan çekil git. Kız krakerimi gördü senin mi dedi. Kıyamadım evet yiyebilirsin dedim. Allahım kıt kıt kıt yemez mi ağzını şapırtdatıyor bide kriz geçirdim ya

İlk iş deneyimim sudan çıkmış balık gibiydim. Ben tamamiyle iyi niyetle yaklaştım en başında ama o kullanma derecesine geçirdi 1 haftanın acısını 2 aydır çekiyorum
İşte burada müdürünün olay el atması gerekirdi.
Acemisindir,bilmiyorsundur,yardım sanıyorsundur olabilir.
Müdürünün senden şikayet beklemesi yerine ortamdaki huzuru sağlaması gerek.
Suistimal her yerde var maalesef.
Ama acemiliğini farkeden üstünün elini kolunu bağlaması pek tatlıymış doğrusu.

Allah Allah!!!
Sonra da vatandaş da, "devlet memuru çalışmıyor" deyince kızıyoruz.

Bu çaycı karılarda da ne Hürrem entrikaları arkadaş hepsi ayrı bir şeytan.

Kompleksinden yapıyor bunu hepsi ve nasılsa iş bulurum özgüveni de var heralde halbuki nah bulurlar piyasa kan ağlıyor. Konuşun müdürünüzle versin çıkışını. Haddini bilseymiş hiç acımam.

O cocuk onun icin bisey diyemem ama su var ki sen idareci sekreterligi yapiyorsan ve odan ayriysa evraklari vs bahane edip is ile alakasi olmayan kimseyi odana almayabilirsin ki bunada hakkin oldugunu dusunuyorum gerekirse idarecilerlede konus zaten is yogunlugu yasayan biriysen insanin kafasida karisir dogal olarak

Bende resmi kurumda staj yaptim bazen oda anahtari idareci sekreterinin masasinin cekmecesinde olurdu orda ozel birsey olmamasina ragmen yinede sirmadan acmazdim cekmeceyi yada olaki orda kimse yoksa bile anahtarlari alip geri koydugunuda bildirirdim her seferinde bence agirligini koy normalde calisanlara yumusak davranilsin taraftariyim ama iyi niyet suistinal ediliyorsa agirligini koyman gerekir

Bu kadın eski müdürün bi tanıdığıymış bildiğim bu..
Canim resmi dairede çalışıyorsun öncelikle kadrolu eleman mi yoksa taşeron mu onu tespit et eğer taşeron ise sizin is yerinizde alınıp başka biryere verilir işten çıkarılmış da olmaz hem senin için rahat eder hem de kurtulursun. Kadrolu eleman ise işte onu yerinden biraz zor oynatirsiniz genel müdürün insiyatif alması lazım. Bir öğren bakalım neyin nesiymis. Sende canını sıkma böyle tipler heryerde var. Mesleğin başında ve cok gençsin daha neler göreceksin bu çayı ne ki.

müdürün arkada zaten sen her yaptıgını gidip müdürüne söyle yakında fişini çekerler onun bosver

iyi de müdürün yemeği vs nasıl sizinle ilgili

yani yemekhane yok mu orada

gider yer

onu da geçtim temizlikçi yoksa o gün ya başka komşu kurum vs varsa oradan istenir ya da o gün silinmez ortalık

nasıl devlet dairesi ya orası

işiniz olmayan hiçbir şeyi yapmayın

ayrıca da müdür yardımcısı Y bey de açsın telefonu çay istesin

sanki esasen sizin olmayan bazı şeyleir müdür ve diğerleir de size yıkıyor gibi geldi

Millet o kadar is ararken boyle isini ustunkoru yapanlara o kadar sinir oluyorum ki . Ben olsam soylerdim mudure kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…