Bu kadını öldürmemek için kendimi zor tutuyorum...

bana bu fırsatı verseler varyaaa bir dk durmam bizim şirkette çalışan çaycı gönderirim ,

burnundan kıla ladırmaz bizim kide bir çay koyar onumuze kafamıza vurur gibi
eline sağlık derim afiyet olsun demez yan masamda erkek iş arkadaım var oda der ona cevap verir afiyet olsun diye ,

ama bizim müdüre fulll yalaka oda herkese oyle zannediyor onun için kadın çalışmaya devam ediyor ,

1 dk durma ve yolla gitsin .

Bizdeki çaycıda belediyeden kovulmuş bizim bankaya gelmişti
Hiçbi iş yapmıyor şu kadar maaş alıyorlar diyordu
Çok çirkef oluyorlar

Bu kadın torpilli mi acaba? bir insan torpilli değilse bu kadar rahat olamaz. İlk aklıma bu geldi nedense. Bence müdür beyle konuşun. şikayet eder gibi değil de ne yapabiliriz gibi. Artık iş çığırından çıkmış.

çaycılar da temizlikçiler de ortası yok
ya gerçekten aslanlar gibi parasını hak ederek yapıyorlar ya toptan sallıyorlar

Bir insani isinden etmek dogru degil tabi ama o insan isinin gereklerini yerine getirmiyorsa gorevini aksatiyorsa onun yerine isini ciddiye alacak ve o ise ihtiyaci olan baska birinin gelmesi gerekli. Hangi makam olursa olsun gorevini yapmiyorsan orasi hakkin degil. Ben olsam kendi duygularimi katmadan anlatirdim yaptiklarini.

Hemen yarın sabah söyle. Neyini çekiyorsun allah aşkına.

Niye senin masan. Görev olarak kendini seninle eşit veya yakın mi görüyor anlamadım. Çöpümü sen al alt kata kahve götürüver. Çocuk senin masa da otursun. Yok mu başka memur orada. Konuş müdürün ile çıkarıyorsa çıkarsın çıkarmıyor da ciddi bir uyarı versin.

Senin görev pozisyonun belli.Çay götürmek temizlik yapmak çöp poşeti değiştirmek senin görevin değil.Bunun için maaş alan biri var orada.Ben gocunmuyorum yapıyorum gibi lakırdılar etme.Böyle şeyleri yapmaktan da gocun.
Çaycıya gelince,yüz göz olmuşsun haddini bildirememişsin.Senin yaşının toyluğunu da kullanmış.Kadın sana yine bu şekilde davranırsa,bu saygısızlığını bir daha tekrarlarsan seni müdüre söyleyeceğim de.Set bir dille.Baktın olmuyor söyle.Niye senin yüzünden çıkarsın.Adam da memnun değilmiş.

Katılıyorum. Gocunmamakla ne alakası var o işler onun işiyse o yapacak.

Söyle bence. İşe ihtiyacı olan ve hakkıyla yapacak bir sürü insan işsiz. Hak eden biri gelir inşallah. Ben şahsen zevkle söylerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…