Bu kadın ne yapmaya çalışıyor?

Bakın burada suç yine eşinizde. Demek ki sınır koyamamış. Eğer çok rahatsız olsaydı illa ki bulurdu bir yolunu. Eşinize istemiyorsanız toz kondurmayın ama hiçbir şey tek taraflı değildir. Yine de dikkatli olun.

Eşim heryerden engellemiş istemediğini söylemiş Allah aşkına daha ne yapabilirdi? Gidip eşiyle mi konuşsaydı? Ya da ailesine mi söyleseydi? Kız o zaman ben yapmadım dese ne olacaktı? Evli kızımıza iftira atıyor namusumuza laf ediyor olacaktı. Yani bide buraya konu açmam olayı irdelemek hadi bana hak verin hanımlar vs değil ki. Ben şu an bu duruma nasıl dur diyebilirim? Bu konuda fikir almaktı benim konu açma sebebim

Haklısınız. Aşureyi alma konusunda bende kendime çok kızıyorum. Kapıyı da kim olduğuna bakmadan açtım. Keşke bakıp açsaydım o zaman en azından şok yaşamaz hazırlıklı bi şekilde tepkimi belli edebilirdim net şekilde. Sonuna kadar hak veriyorum düşüncenize. Tamamen benim hatam oldu.

Bizde diyoruz ki siz bir şey yapamazsınız eşinizin bir şeyler yapması lazım. Eğer çok rahatsızsa ya da kadın cidden tehlikeliyse savcılığa verin o zaman. Başka ne yapabilirsiniz Allahaşkına? Kadının saçını başını yolmayacaksanız eğer en kesin çözüm bu.

Saç baş yolmak çözüm değil ki. Savcılık konusunda evet olabilir ama son bir atak bekleyip bunu kendisine söyledikten sonra devam ederse yapmamız daha doğru olur gibi? Sizce?

Psikolojik olarak ikiniz arasında kıyaslama yapıyor.Neden o değil de ben diye düşündüğü için sizinle ilgilidir herşeyi merak eder.Evinizi düzeninizi merak edip içeri bakar.Dediğim gibi kafasında bir kıyas var ve belli ki takıntılı, sıkıntılı biri.Asla konuşmayın, muhattap olmayın.
Abisinin evinize çaya kahveye gelmesini hiç anlayamadım . Eşinizle arkadaşlıkları neden devam etsin,evinize neden gelsin.Ben olsam komple aileden uzak dururum.Anne,abi çok iyi insan bile olsa ilişki kurmanız zaten doğru değil

Saç baş yolmak çözüm değil ki. Savcılık konusunda evet olabilir ama son bir atak bekleyip bunu kendisine söyledikten sonra devam ederse yapmamız daha doğru olur gibi? Sizce?
Şimdi ben hukukçu değilim ama birini şikayet edecekseniz elinizde sağlam kanıt olmalı. Tehdit mesajları var dediğiniz için ben savcılık dedim. Eğer kadın gerçekten zarar verme potansiyeline sahipse bu şekilde durdurursunuz ama avukata danışmanız lazım. Kadınla konuşun diyeceğim ama bilemedim. Yani sorunlu bir tipse anlamayabilir ya da o mahalle ile bütün bağlantınızı keseceksiniz de o da pek mümkün gözükmüyor. Yalnız tehdit mesajları baya önceden atılmış sanırım.

Şimdi şöyle; kadın sizi tehdit ederse veya zarar vermeye kalkarsa tabii ki hiç beklemeyin ama kocama baktı, saçını savurdu derseniz bu da suç değil. Yani oradan taşının. Bir yolunu bulun ve gidin.

Ordaki sıkintı mal kelimesiydi zaten mal kelimesi o cümlenin icinde en hafif ve normali ama neyse

Mal dese iyi yahu ilahi sizde.. ne oldugu belli derken resmen o..pu diyor.. bu daha çirkin

Abisi neden size oturmaya geliyor ki? Hiçbiriyle samimiyet kurmamanız lazım. Evinize sokmakla hata ediyorsunuz, zaman gelir üzülürsünüz. Kesin ilişkinizi ailesiyle. Sokakta merhabalaşırsınız yeterli. Eve gelmek ne münasebet? Bir şey olsa ailesi o kızın yanında olur siz tek kalırsınız.

Kesinlikle getirdiği şeyleri yeme ve mümkünse uzak bir yere taşının

Eşiniz bence sizi yanına çağırarak karşıdaki hanım efendiye mesaj vermiş ben evliyim diye. Abesr bir durum yok

Ya okudum sizin durumunuzdan daha cok yapilan yorumlar kafama takildi ne kadar beyni calismayan birseyleri anlamakta zorluk ceken hatta anlamayan cahil insanlar var yaptiklari yorumlar tam bir ergen uc yasindaki oglum bile daha akilli bunlardan neyse bir insan mayasi bozuksa eger evlide olsa cilve yaparak ayartmak ister bunuda dikkat cekerek ahada bu kizin yaptigi gibi yapmak ister anneside ne oldugunu bildigi icin kizin sen napiyosn gel buraya diye seslenmis zaten benim eski sevgilim olsa cilve yapmayi birak esim yanlis anlar diye o varken cikmam bile cikarsamda gormezden gelirim ama o napiyor etkileyici hareketler bir benzeri otobuste yolculk sirasinda benimde basima gelmisti kayinvalidem benle oturdugu icin esim onunuzde oturmak zorunda kaldi yandaki kiz resmen esimi gorsun baksin diye girmedigi haller kalmadi yani iyi bilirim o tipleri bunlarinda basina gelirde anlarlar umarim seni sana tavsiyem neye cok takarsan konusursan dusunursen onu kendine cekersin gormezden gel konusunu dahi acma o kizda umarim dogru yolu bulur sanirim esini unutamamis kendi esini sevmeyen gozu disarda bir tip boyle tipler cok gordum tanidim tehlikeli olurlar ama siz esinizle mutluysaniz bunun onemi yok Allah mutlulugunuzu hic bozmasin baskalarinada firsat vermesin

Kocaniz niye sizi cagiriyor kendi yukari cikmiyor?Bariz gostermek istemis iste.

Kocaniz niye sizi cagiriyor kendi yukari cikmiyor?Bariz gostermek istemis iste.
Eminimki cagirmasaydi ve esi onu balkondan tesaduf gormus olsaydi o kiz yaninda kikirderken o zamanda diyecektinizki niye cagirmadi sizi kizla bakisiyo kesin sizin olmamaniz isine gelmis gibi yorumlar yapicaktiniz bundan adim gibide eminim siz gibi insanlar memnun edemezsiniz

Keşke almasaydın çünkü o senin kapına ALLAH rızası için getirmemis belliki merakindan evinin nasil oldugunu gormek için kendini gostermeye gelmis İnsALLAH yememissindir büyü falanda yapabilir belli olmaz kimseye guvenilmez esin rahatsiz oluyormuş zaten kiza yüzde vermiyor ben olsam hazır kapıma gelmisken bidaha eşimin etrafinda dolanmaya calisirsan babana ve kocana söylerim diye tehdit ederdim eger yapmaya devam ediyorsa kendi yuvasini cocugunu dusunmuyorsa ailesine soylerdim boyle insanlar iftira atmayada yatkın olurlar dikkat edin esinize veya size iftira atmaya kalkip evliliginizi bozmak isteyebilir belli ki hala yarası var

Eşiniz yukarı çıksaydı bir zahmet?? Tüm yorumlara katılıyorum gereksiz bir kendini önemli gösterme çabası olmuş. Yukarı çıksa konusu bile geçmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…