Bu kadarına pes dedim...Ne yapayım ben artık?

Peki ya o son damlaya senin ya da oğlunun kanı bulaşırsa? Bu adam sahiden psikopatlaşmış. Oğluna o sahneyi nasıl layık gördü de yaşattı? Normal insan işi mi bu? Yapma Serap, yapma canım. Gitmek için neden yeni bir deprem bekliyorsun? Bu sana ne kazandıracak? Oğluna ne kazandıracak? Zaten olmak istemediğiniz yerdesiniz şu an. Gitmelisin diyorum, başka da birşey demiyorum!!!

Patafix, beklemek zorundayım, hakikaten elim kolum bağlı. Ama zamanı var herşeyin. Elimde çok sağlam bişeyler olmalı ki, artık bana daha fazla düşmanlık yapmasın....Anne çok değerli...Evlat değerli...Kadın değerli... Burada hemfikiriz. Ama gördüğün gibi, ortada açık bir düşmanlık var. Bişey olmaz merak etme. Bu eğilimleri olan bir insanı 14 yıl çekmişim, 14 gün ya da 14 hafta beklemek zor değil. Patlama başladıktan sonra ardı muhakka gelecek. Sakinim şu anda.

Bugün herkesi üzdüm farkındayım, herkes hakkını helal etsin,ama ben bu düşmanlığı hak edecek ne yaptım diye düşünüyorum.
Kayınvaldemi aradım az önce, sakin ol serap, duyma dediklerini ama oğlum artık iyiden şaşırmış, aramamı istermisin dedi....
Ben de sen hastasın, sen hastayken seni arayıp sormayan, ama karısı arayınca kafanı patlatırım senin diye yakasını toplayan adam dinler mi seni dedim, kadıncağız sus pus olsu kapattı telefonu....
Beklemek....

Neyi beklemek? İletişime geçmenin, anlaşılmanın imkansıza yakın olduğu bir koca için mi beklemek? Düzelmesini mi beklemek? Beklemekle aşılabilecek birşey midir süregelen geçimsizlik? Ah canım yaaa, ahh bir elime geçirsem o kocanı!!!:47::47::47:

Sen beyefendinin hizmetçisimisin yaa bir ekmek yüzünden böylemi davranması gerekti sana.. Terbiyesiz bu erkekleri boğasım var böylelerini cok sinirlendim şuan

Patafix, beklemek zorundayım, hakikaten elim kolum bağlı. Ama zamanı var herşeyin. Elimde çok sağlam bişeyler olmalı ki, artık bana daha fazla düşmanlık yapmasın....Anne çok değerli...Evlat değerli...Kadın değerli... Burada hemfikiriz. Ama gördüğün gibi, ortada açık bir düşmanlık var. Bişey olmaz merak etme. Bu eğilimleri olan bir insanı 14 yıl çekmişim, 14 gün ya da 14 hafta beklemek zor değil. Patlama başladıktan sonra ardı muhakka gelecek. Sakinim şu anda.

Peki canım, peki. Sen en doğrusunu bilirsin yaşayan olarak. Allah yanınızda olsun. Daha kötüsünü yaşatmasın size. Kalın sağlıcakla inşallah...:44:

Peki canım, peki. Sen en doğrusunu bilirsin yaşayan olarak. Allah yanınızda olsun. Daha kötüsünü yaşatmasın size. Kalın sağlıcakla inşallah...:44:

Teşekkür ederim tatlım. hepimiz bu süreçlerden geçtik, geçeceğiz...Bazen sabırla koruk helva oluyor, ama en basit insanlık görevi bile buna neden oluyormuş...demek ki insanlık insan olana, hak edene yapılacakmış....

o kavga aninda oglunuzun davranislarini hayal ettim de icim gitti bir anne olarak.
nasil biridir bu adam? cok ozur dileyerek soyluyorum insanlikla alakali degil bu.
kocan sana vurur,hirpalar canin yanar sen ona vurmaya kalkarsin bir sekilde hincini almaya calisirsin.
ama o yavrucak hirsini neyle alsin?
kime vursun?neyi kirsin?
anca icten ice,psikolojik olarak kendini harap eder.
gelecegi nasil olur,kisiligi nasil olur saibeli!
son damla dediginiz nedir?neyi bekliyorsunuz?
yazik hem de cok yazik o kucucuk cocuga!
cocuktur anlamaz denir ama kisiligini bizler olusturuyoruz.
boyle bir ortamda olan bir cocugunun kisiliginin nasil olacagini kestirebilir misiniz?
bence bir an evvel uzaklasin.
son damlada ne olcak?size zarar vermesini mi bekliyorsunuz?
yada oglunuzun tamamen psikolojik olarak cokmesini mi?

Sakın yanlış anlamayın ama acaba eşinizin başka aşırılıkları da var mı?
Mesela çok uyumak ya da hiç uyuyamamak
Düzenli ve sık alkol tüketimi
İştahsızlık ya da çok yemek
Hayvanlara şiddet eğilimi
Çok mahrem biliyorum ama sık ve zorla cinsel ilişki ya da cinselliğe ilgisizlik
Aniden neşelenmek ya da aniden depresifleşmek ve bu duygular arasında sık sık gidip gelmek

Bu liste uzatılabilir.
Benim merak ettiğim eşinizin şiddetten başka psikolojik bozukluk belirtisi taşıyıp taşımadığı

o kavga aninda oglunuzun davranislarini hayal ettim de icim gitti bir anne olarak.
nasil biridir bu adam? cok ozur dileyerek soyluyorum insanlikla alakali degil bu.
kocan sana vurur,hirpalar canin yanar sen ona vurmaya kalkarsin bir sekilde hincini almaya calisirsin.
ama o yavrucak hirsini neyle alsin?
kime vursun?neyi kirsin?
anca icten ice,psikolojik olarak kendini harap eder.
gelecegi nasil olur,kisiligi nasil olur saibeli!
son damla dediginiz nedir?neyi bekliyorsunuz?
yazik hem de cok yazik o kucucuk cocuga!
cocuktur anlamaz denir ama kisiligini bizler olusturuyoruz.
boyle bir ortamda olan bir cocugunun kisiliginin nasil olacagini kestirebilir misiniz?
bence bir an evvel uzaklasin.
son damlada ne olcak?size zarar vermesini mi bekliyorsunuz?
yada oglunuzun tamamen psikolojik olarak cokmesini mi?

Zaten küçücük çocuk, tam bir savaşçı çıktı...Bu imkansızlıkta bir de teşekkür almış. Öbür döneme takdir getireceğim anne bu teşekkür sana layık değildi diyordu karne günü.
Bu akşam karşıma alıp konuşayım diyorum ama bıktım sürekli bişeyler anlatmaktan...Konuşmak da içimden gelmiyor ki...Oğlum için evet korkuyorum aslında, böyle devam ederse ki edecek, o zaman çözüm üreteceğim. Şu anda bir yere kımıldayamam, tam anlamı ile elim kolum bağlı...

Arkadaşım eşinin iş yerinde sorunları filan varmı acaba bu hırçınlığı ondan da kaynaklanır birde oğlunun sağlık problemleri var yaşadığınız yerin imkanları yok tabi ..
Ama yaptıklarıda çok çirkin şeyler affedilir gibi değil peki bekarken nasıldıki huyu yani tanıştığınız zaman filan hiç belli ettimi huyunu sana karşı ...

neden elin kolun bağlı anlmıyorum bi sebebi varsa açıklayabileceğin yardımcı olalım hak var hukuk var bu ülkede böyle susup beklerseniz daha çoooook şiddet görürsünüz.anladığım kadarıyla eşinin psikolojik sorunları var adam psikopat neyi bekliyosun senin canına bi hal getirmesinimi

Sakın yanlış anlamayın ama acaba eşinizin başka aşırılıkları da var mı?
Mesela çok uyumak ya da hiç uyuyamamak
Düzenli ve sık alkol tüketimi
İştahsızlık ya da çok yemek
Hayvanlara şiddet eğilimi
Çok mahrem biliyorum ama sık ve zorla cinsel ilişki ya da cinselliğe ilgisizlik
Aniden neşelenmek ya da aniden depresifleşmek ve bu duygular arasında sık sık gidip gelmek

Bu liste uzatılabilir.
Benim merak ettiğim eşinizin şiddetten başka psikolojik bozukluk belirtisi taşıyıp taşımadığı

Tatlım mahrem falan kalmadı da şu kadarını diyeyim sana, aniden neşelenmek, aniden depresif olmak, aşırı duygular arasında gitmek gelmek, eve gelince o gün tv de ne varsa ona bakar, tek kelam etmez yatar. Ben bişey sorarım, cevap alamam.
İlgisizlik had safhada. Şimdi kendimle çocuğumu korumak zorundayım. O sehpa evdeki tv'ye gelseydi patlatabilirdi. Ben bu kadar sakinken aşırı tepkileri ağır lafları beni üzdü. Üstelik gerçekten halsiz ve bitkinim.
İnsan alacaklısını, kendine hakaret edenin, ya da ne bileyim binbir sebepten ama düşmanının yakasını toplar. Evladının anası için yaka toplanmaz.

neden elin kolun bağlı anlmıyorum bi sebebi varsa açıklayabileceğin yardımcı olalım hak var hukuk var bu ülkede böyle susup beklerseniz daha çoooook şiddet görürsünüz.anladığım kadarıyla eşinin psikolojik sorunları var adam psikopat neyi bekliyosun senin canına bi hal getirmesinimi

İşin dürüstçesi şu anda kardeşimin ya da yakınlarımın yanına gidecek kadar ve birkaç gün kendimi idare edecek kadar maddi durumumu yeterli görmüyorum. O yüzden biraz para biriktirip gitmek istiyorum. Elim kolum bağlı dediğim o yüzden. Üstelik çocuğun okulu var ve zaman kazanmam lazım. Bekleyeceğim dediğim bu yoksa beyefendinin keyfini beklemeyeceğim....

eşiniz bencil kendinden başkasını düşünmeyen biri anladığım kadarıyla,
annesi hasta onun durumunu soracağına ekmek için ortalığı ayağakaldırıyor,
annesine babasına merhameti olmayanın kimseye hayrı merhameti olmaz,
çekmeyin bu adamı bence,
en çok yavrucağa üzüldüm, yazık
askerliklede ilgisi yok bunun
benim gördüğüm kadarıyla askerler eşlerine çocuklarına çok düşkün insanlardır

beni yanlis anlamayin ama normal insan davranisi degil bunlar.. esinizin psikolojik rahatsizligi var.. lutfen bi uzmana danisin ve caresini bulmaya calisin..en buyuk zarari ufacik yasinda cocugunuz gorecektir.. :(

benim eşimde sinirlidir ama sinirlenecek şeye sinirlenir kırar döker.heleki annesi hasta olucak ben arayıp sorup yardımcı olucam çok memnun olur.bu adam resmen manyak.ama sen anladığım kadarıyla çekmeye razısın sana hemen kalk git demiyoruz ama bi planın olmalı.annen baban hayattamı

serap yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım yazarkende ağlıyorum
bende bi anneyim evladının ve senin
ALLAH yardımcın olsun

benim eşimde sinirlidir ama sinirlenecek şeye sinirlenir kırar döker.heleki annesi hasta olucak ben arayıp sorup yardımcı olucam çok memnun olur.bu adam resmen manyak.ama sen anladığım kadarıyla çekmeye razısın sana hemen kalk git demiyoruz ama bi planın olmalı.annen baban hayattamı

Tabii ki çekmeyeceğim, yok razı da değilim, sadece şu an bu durumda boş bulundum, eksiklerimi tamamlayamadım. Maddi açıdan kısa bir toparlanma sürecinden sonra duruma bakacağım tekrar.

okurken ablam aklıma geldi benzer durumları evliliğinde yaşadı 9 sene evli kaldı ve şuan ayrı çok daha kötüsünü de gördük bence böyle bir insan iyileşmez ve olan o çocuğa olur..
baskın ol en fazla ne yapacak dışarda birileri aşağladı heralde bunu senden çıkarıyor ya da var bi haller nefret ettm eşinden terbiyesizlik..

canım çok geçmiş olsun gerçekten zor bi durum yaşadığın allah kimseye yaşatmasın umarım biranönce bu başına gelenlerden kurtulursunnasıl insan bunlar anlamak gerçekten çok zor.

Back
X