- Konu Sahibi seraphimax
askerlikle alakası yok bencede.........benim eşimde asker çok stresli şeyler yaşadık normal birinin dayanamayacağı görevlerde bulundu ama bunu evine hiç yansıtmadı ki benim eşim askeri liseden gelme çocuk yaşta bu sıkı disiplinin içine girmiş biri ...askerliği başka evi başka....asker olması ona bu hakkı vermez bu karakter meselesi bence benim eşimin arkadaşlarıda eşlerine karşı çok saygılıdır ve çok değer verirler ...askerler kaba,sinirli adamlar değildir ...kişinin kendisi sorunluysa durum bu olur zaten çok zor Allah kolaylık versin arkadaşa..
![]()
Arkadaşıma aynen katılıyorum. Çok kibar, nazik, kadına değer veren insanlardır. Bunun meslekle alakası yok, benim doktor olan yakınım 18 kiloluk radyasyon zırhı giyerek çalışıyor. Öyle böye değil, mide bağırsak uzmanı. Zor işlerden biri bu mide bağırsak işi.Ama çocuğu karısı hiç asla ''Batur bey ilgisiz bir baba değil'' derler. O da baba o da baba. Askerlikle polislikle alakası yok. ben de çalıştım, memurluk yaptım esnaf odasında kaba saba adamlarla da çalıştım laf da işittim ama evime getirdiğim para temiz, helal, öfke ile kirletmeyim diye eve sakinleştirici yutup girdim hep. Haftasonlarımı evladıma ayırdım.
Askerlikle değil bu arkadaşlar. Zor meslek. benim diyen adam yapamaz. Ama Serap olmasa Leyla, Leyla olmasa Arzu, Arzu olmasa Ayşe...isim değişecekti, sahne değişmeyecekti. Çok üzgünüm çok....