Bu kadarına pes dedim...Ne yapayım ben artık?

Barışmanıza, işleri yoluna koymanıza çok sevindim inanın.
Ancak naçizane fikrim eşinizi yine de bir uzmanla görüştürmeniz.
Bir insanın yaptığı şeyden pişman olması, kişiyi o eyleme iten sebepleri ortadan kaldırmaz.
Eşiniz pişman ve kendini affettirmeye çalışıyor ki bu çok güzel.
Ancak 5 6 ay sonra hayat rutininize geri döndüğünüzde muhtemelen yine birşeyler yaşayacaksınız.
Tabi son karar sizin, ben sadece gerçekçi bir şekilde fikrimi belirttim.
İyi günler...

Patafix, tatlım unutma biz arkadaşız. Tabii arkadaşım olarak yorum yapacaksın, kızmış olabilirisin, ben de çok üzüldüm, kardeşim teyzem, akrabalar çok çok kızdılar. Ama asla kendin için böyle şeyler söyleme, bak kendime söylenmiş sayarım. Sen dostsun, arkadaşsın. Kesinlikle böyle şeyler söyleme. Öneriler de tamamen empati kurularak söylendi. herkes kendini benim yerime koydu. Ben de ne yapılabilir diye sakin sakin düşündüm. Yapılan yanlış, ayıp muhakkak sahibini buluyor. Gönül yıkmadan, kırmadan sakin ve öfkeye hakim olarak yapılan her iş sağlam ve ciddi oluyor. Sen benim arkadaşımsın, kesinlikle kendini üzme..Sen dostsun, cansın arkadaşım. Bütün arkadaşlarımı burada görmek zor zamanımda burada görmek harika...Canım kolay gelsin.....:69::71:

İnşallah hiç gerek kalmaz ama ne zaman senin bir konunu görsem, yorumlamak için hemen yanında alırım soluğu. Sen de bunu unutma olur mu? Her sorunun bu kadar kısa zamanda ve bu kadar zahmetsizce çözülür umarım. Gerçi eminim senin için kolay değildir 1 gün bile, ama olsun uğraşmadan hızır gibi yetişti akrabaların, canların. 41 kere maşallah diyeyim, popomu da kaşıyayım, bi de nazar boncuğu iliştireyim... :nazar: :3:

Arkadaşım son gelişmeleri okuyunca gerçekten çok sevindim.Mutluluğunuz daim olsun inşAllah çünkü sen mutlu olmayı gerçekten fazlasıyla hakediyorsun..:70:

Back
X