Teşekkür ederim beni yargilamadiginiz için ben küçük yaşta aile zoruyla kapandım mini etek crop şort bunları giymeyi o kadar çok istiyorum ki hep içimde ukde kaldı ve hayatımda yaşadığım şehir ve okuduğum şehir dışında bir yer görmedimİşte İstanbul gibi yer de ailen izin verse sen istediğin şekilde gitsen bile geçimini zor sağlardın. Çok iyi hatırlıyorum ben Antalya'da recidence da 2 kişilik odaya 500 tl verirken arkadaşım İstanbul'da 7 kişilik odaya 1000 tl üstü veriyordu ki 2016-17 yılından bahsediyorum şuan yaşadığım küçüj şehir de dahi çok uçuk fiyatlar istiyorlar. Kyk desen çıkacağının garantisi yok. Crop yine giyersin onun için hiç geç değil önce mesleğini bul bence :)
Dil öğreniyorum şuan kurs aldım online yurt dışına yerleşmek istiyorum bakalımFizyoterapist arkadaşım yurtdışına yerleşti. Yabancı sitelerden iş ilanlarına baktınız mı…
Ama yaş 27 oldu .Mezun oldum ben bolumumu seviyorum iş imkanı yok sadece bulsam da başka şehirde kiralar yüksek düşük maaşBen şunu anlamıyorum, üniversite okuduğunuz şehri sevemediniz ama sizin amacınız okumak değil mi ne alaka sehir? 4 5 yıl oku geç sonra istediğin şehirde çalış.
Bende universite okudugum sehirden cok memnun degildim ama çok iyi bir üniversitede okudum. Nereye gitsem hocalarımdan birini tanıyorlar benim için çok iyi oluyor.
Veterinerlik herkes yapamaz ama ikinci üniversitede bari istediğiniz bölümü yazsaydınız.
Ya bilemiyorum böyle herseyden şikayet edip birsey başaramamış insanlar bana çok mızmız geliyor. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil ki.
Yo yargılanacak bi durum yok genelde istemeden kapanan ve aile baskısıyla büyüyen gençler de haklı olarak sitem edilen bir durum bu. Aileler bu nokta da hata yapıyor ne yazık ki. Zorla kapatınca, yasaklar koyunca çocuğunun istemedikleri hiçbir şeyi yapmayacaklarını sanıyorlar ama maalesef tam tersine kişinin içinde ki istekler patlak verdiğinde daha çok hayal kırıklığına uğruyorlar. Ben özgür büyüdüm ama nerede nasıl giyinmem ve davranmam gerektiğini bilen bi bireydim.Teşekkür ederim beni yargilamadiginiz için ben küçük yaşta aile zoruyla kapandım mini etek crop şort bunları giymeyi o kadar çok istiyorum ki hep içimde ukde kaldı ve hayatımda yaşadığım şehir ve okuduğum şehir dışında bir yer görmedim
Başarılı olmayı hep çok istedim İnanın ama gençliğimi de yaşamak isteyip yaşayamadım hiçBence sen kendine iş, güç, başarı değil de heyecan arıyorsun. Zorla kapanmışsın, içinde kalanları yaşamak için de bahane arıyorsun
Ama gençliğim bitmedi miYo yargılanacak bi durum yok genelde istemeden kapanan ve aile baskısıyla büyüyen gençler de haklı olarak sitem edilen bir durum bu. Aileler bu nokta da hata yapıyor ne yazık ki. Zorla kapatınca, yasaklar koyunca çocuğunun istemedikleri hiçbir şeyi yapmayacaklarını sanıyorlar ama maalesef tam tersine kişinin içinde ki istekler patlak verdiğinde daha çok hayal kırıklığına uğruyorlar. Ben özgür büyüdüm ama nerede nasıl giyinmem ve davranmam gerektiğini bilen bi bireydim.
Sadece sizin hayaliniz croptan ibaret olmamalı çok çabalamanız gerekiyor çünkü ailenizi ancak maddi gücünüzü elinize almanız ikna eder. O zaman istediğinizi giyersiniz :)
Öyle düşünme çok güzel bı mesleğin var ama maalesef önünü tikadılar.senin yerinde olsam mesleğimi de seviyorsam ek sertifikaları da alırım..manuel terapi, osteopatlik eğitimi, hacamat kuru iğneleme kinezyo.doguda küçük bir bölgedeysen şansın biraz daha yüksek bı eğitimlerde parlaman için.bi hesapta açarsın kendine.Yada bu alanda lenf ödem tedavisi yapan insanlar çok az oralarada yonelebilirsin yada akademik kariyer.Hergun iş arıyorum bulamıyorum bulsam da verdikleri maaş 20 bin ev kiralarından haberiniz var mı
En güzel günleriniz gitti ve artık yaslaniyorsaniz tam olarak size ne yazılmasını bekliyorsunuz ???En güzel günlerim gitti artık yaşlanıyorum
Canim bütün her şey şu yazdıklarında yatiyor belki de.4 yaş küçük arkadaşım vardı o sadece istedi çalışmadı özel üniversiteye gönderdi babası gitti okudu bitirdi şimdi hem geziyor hem para kazanıyor online mesleği .Ben o kadar çok dua etmeme çabalamama rağmen neden hiçbir dileğim olmadı çok canım yanıyor 7 senedir antidepresan kullanıyorum geçen sene mezun oldum iş bulamıyorum ben gereğinden fazla acı çektim neden kaderim böyle ki
İlk olarak İstanbulu görmek gezmek istedim çünkü hayatımda yaşadığım şehir dışına çıkmamıştım daha sonra gezerim yurt dışıni diye düşündüm ama hiçbir hayalim gerçek olmadı4 sene İstanbul'da yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki İstanbul yaşanacak bir şehir değil orada doğup büyümediyseniz, kökleriniz orada değilse. İstanbul'a Türkiyenin büyük şehirlerinden birinden gittim ve İstanbul'u yerleşmeden önce de neredeyse karış karış bilirdim ama içine girince hiç öyle olmuyor.
Daha yaşınız o kadar genç ki. Bence üniversite kazanmış biri olarak İstanbula gidip sadece rahat gezebilme hayalinizin olması çok şaşırtıcı. Sevdiğiniz bir bölümü okuyup mesleğinizi elinize alıp neden bütün dünyayı gezmeyi hayal etmediniz de İstanbulda okuma inadınız yüzünden yıllarınızı boşa harcıyorsunuz anlayamadım açıkçası. Bence hayata daha geniş açıdan bakın ve B, C planlarınız olsun.
Ben hiç giyemedim ki içimde ukdedirYa konudan bağımsız ama o cropları nasıl giyiyorsunuz? Evde giymek için aldım bir kaç tane giyince çekiştirip durdum. Böbrekler hep dışarda, yeğenlerime vericem artık. Uzun atlet candır.