- Konu Sahibi Scarlet015t
-
Simdi yarında gecmek bilmez desene :)
Bi de bana sorun.
En onemlisi o.
En zoru da o.
Nolur dua edin bana.
İnşallah her şey gönlünüzce olur. O teyze burada bir sürü kadının bedduasını aldı. Daha da kuyruğu dikleştiremez. :))Bi de bana sorun.
En onemlisi o.
En zoru da o.
Nolur dua edin bana.
Afiyet olsun:)) Uyumam gerekirken buralarda takiliyorum bende :))))))Teyzeyi sabaha birakiyorum.
Onu dusunup bugunu es gecmek istemiyorum.
Ben simdi su kahvemin tadini cikaracagim. Ve
Bugun hepsinin o mossssmorrr suratini dusunerek uyuyacagim.
Keske birine deseydim de fotograf cekseydi, ani olurdu bana :)
Bugun size yine anlatacaklarim var :)
Iyi geceler kizlar..
Beni yalniz birakmadaniz.. Oyle mutluyum ki..
vay beeeönünde saygıyla eğiliyorum S Scarlet015t
valla keyfimden gittim bu saatte puding pişirdim mutfakta, onu hüpletiyorum şimdi
valla scarlet, doğumgünü olunca anlamıştım olayın rezil etmekle ilgili olduğunu
ve bu tiplerin de en büyük korkusunun rezil olmak olduğunu biliyorum da
sana sormadan edemiyorum kızmazsan
bu kadar basit miydi yani
ya beyinsizin mantığını aramak saçma tabii de
bu kadar çıkarcı insanın bu kadar mantıksız davranması normal gelmiyor
bu doğumgünündeki insanlar senin arkadaşların neticede
nişanın devam etse bile sen bu insanlara bu estetik yaptırma mevzularından bahsedebilirdin
bana araba aldırmaya çalışıyor kardeşi için diye anlatabilirdin yine
onlar yine onu ayıplamazlar mıydı?
yani bundan korkan adamın sana bu kadar kötü davranması hiç çıkarcılığına uymuyor
hadi evlenip, bir şekilde seni kapatıp yapmış olsa belki anlıcam
hani evlilik daha özel bişey sonuçta ne bileyim
onunla ilgili yazdığın postu okurken yemin olsun
"ne var yani kardeşimi mutlu etmek istediysem" diye bir çıkış yapıp,
yine seni (bu sefer insanların içinde) haksız duruma düşürmeye çalışmasını bekledim
ama adam gayet kabahatini bile bile susmuş çok şaşırdım
yani sence bütün bunun sebebi ne???
bunun yanlış bişey olduğunu ve diğer insanların kabul etmeyeceği bir şey olduğunu düşünüyosa
niye yaptı bütün bunları bu adam
vallahi anlayamadım
başından beri takipteyim canım, fazla bişey yazmasam da günü gününe girdim senin konun için
çok mutluyum senin adına hadlerini bildirdiğin için
ve bir taraftan da kızıyorum,
bu kadar basit bir höt demeyle gidecek insanlara bu kadar tahammül ettiğin için
ama bu tipler özellikle senin gibi iyi niyetlileri seçiyor işte
burada okuduğumuz yüzlerce benzer konuda bu ortak özellik var
kız tarafı aşırı derecede iyi niyetli ve saf oluyor hep...
umarım bundan sonra bu olaylar yüzünden güven sorunu yaşamazsın
çirkef teyzeyle olan hesaplaşmanı da dört gözle bekliyorum
Kardeşi konusunda kesinlikle resmiyeti koymalısın bu ne şımarıklık ama kardeşini kötülersen sen daha kötü olursun. Onun saçmalıklarını göster anlasin ama laf yapma çünkü sonra sen kötü oluyorsun. Allahım ne yüzsüz bencil insanlar var ya.Merhaba arkadaslar. Daha once de yazmistim kisa ozet geceyim. Nisanliyim yaza dogru evlenmeye karar verdik. Nisanlim kiz kardesiyle yasiyor, anne babasi ilcede. Biz merkezdeyiz, ilcede sıkıldigi icin abisiyle kaliyor. Bana ve aileme cok cirkin davrandi durduk yere. Hadi beni kiskanmis olabilir , anlamaya calisiyorum. Ama ailem? Onlari karistirmaya gerek var miydi gercekten ? Ben simdiye kadar olanlari bi sekilde sineye cektim,alttan aldim. Ama aileme durup dururken dusmanligi alttan alamiyorum. Iletisimim yok.
Nisanliminin da tepkisi yok. Tepkiden kastim kavgali olsunlar, kussunler degil. Sadece simdiye kadar hic biseyine tepki koymadigi icin ne yaparsam yapayim abim yanimda. Canimin istedigini yaparim modunda. Ve maalesef dozu arttirarak devam etti iliskim boyunca. Bekledigim de En asgari duzeyde bir tepki. " yaptiklarini ciddiye aliyorum" demek icin.
Asil meseleye geliyorum. Kendimize ortak hesap actik. Para biriktiriyoruz, borcla evlenmeyelim diye. Ikimiz de ogretmeniz. Elbette acil, temel durumlar icin ailelerimize destek cikar,yardim ederiz. Ettik de. Yalniz nisanlimin kardesi estetik olmak istiyor o paradan ... Ne var kardesi diyenler oldu aranizdan. Elbette kardesi. Her seyi yapar. Yalniz orda benim de hakkim var, evlenmek icin biriktirdigim. Bu kadar skntili oldugum donemde kendime zorunlu bir sey aldigimda kirk kez dusunurken estetige harcama luksum yok.
Ve bir sey daha oldu bugun.. Allahim sen aklima mukayet ol.
Kardesi , 30 yasinda, aof okuyacakmis. Okusun. Ben bunu asla yadirgamam, beni de ilgilendirmez. Buradaki kurslara (merkezde) gidecekmis. Buraya kadar hic bir sorun yok, ne olabilir. Okul 4 yillik. Okul bitene kadar ilceye donemezmis. (2 saatlik yol, kursu haftada 3 gun). O bitirene kadar abisi evlenemezmis. Ben gercekten artik kaldiramiyorum arkadaslar.
Not : Nisanlim ortak hesaptan bu sebeple para cekilmesine karsiydi benim hayir dememe gerek kalmadan vermedik. Ama bana bunu anlatti.
Diger meseleye de karsi ama bana anlatiyor. Ben boyle bir mevzuya gereken cevabi verir bir daha acilmamak uzere kapatirdim. Hangi normal insan sunu soylediginde karsi tarafin sinirlenecegini dusunmez? Bana anlatmak yerine bu sacmaligi kapatmamasinin nasil bir amaci olabilir,benim aa ne var canim olur dememi mi bekliyor. Icazet mi bekliyor. Icim buz gibi. Oyle sogudum ki.
18.- 24.-29.-31.sayfa guncelledim.
decemBer
Bu kadar zamandir bunlara tahammul ettim ya.
Kiz kardesin bana bu kadar esyalarimi istedigine dair mesajlari olmasaydi bu kadar etkili olur muydu bugun yaptigim..
Ya da o basiretsiz adam.. Rezil olmaktan oyle korkmasa idi.. Yapilanlari o kadar goz ardi etmeseydi bugun onu yuzune carpmamdan bu kadar etkilenir miydi..
Ve o aile bana o kadar baskiyla evlen evlen demeselerdi bugun yaptigim seyden bu kadar keyif alamazdim..
Bu kadar seye tahammul ettim, cok haklisin. Aptallik bence de.
Ama inan simdi karsiligi daha keyifli oluyor. :)
Bi biz uyumadik bu arada :))
scarlet harikasın canım. içim rahatladı resmen. ama saldıracak yüzsüzler yine arayacaklar utanmadan. ama sen yine hadlerini bildirirsin.Cok cok tesekkur ederim :)
Simdi ben onlara dava acsam,polis cagirsam, bagirsam cagirsam , kufur etsem, kapilarini yumruklasam, mesajlarla taciz etsem cekip gitmeyeceklerdi. Cunku onlarin anladigi dil bu. Bize gore ne kadar zor ve igrenc degil mi?
Oysa dogru zamanda, dogru yerde sakince soylenen bir kac cumle ne kadar basit ve etkileyici.
Bizim icin basit olan seyler onlar icin baska bir lisan.
Bu yuzden ise yariyor.
Onlarla ayni dili konussam yine o cirkin dilde cevap vereceklerdi.
Bagirsam bagiracak, mesajlarina cevap yazsam yenilerini yazacak, kapilarina dayansam daha fazla insanla kapimda bekleyeceklerdi.
Ama suan ?
Suan veremiyorlar, cunku bilmedikleri ,temiz ve dogru bir lisan kullaniyorum. Bu dilden anlamiyorlar ve caresiz kaldilar.
Bagirip cagirma, yalanlama, cirkeflesme artik anlamini yitiriyor bunun karsisinda.
Isin en guzel kismi da bu:)
Sana basit gelen onlar icin zor, sinir bozucu:)
Bir de herkesin hassas oldugu noktalarda bu lisan daha cok ise yariyor.
Nisanlinin insanlarin karsisindaki goruntusu, egosu
Kardesin dokunulmazligi, bir sey denmemesi, esyalarima olan takintisi
Anne babanin parasi.
Insanlara guven sorunu yasayacagimi sanmiyorum ama su noktada ask, sevgi, deger kavramlarimi sorguluyorum.
Iyi de oluyor.
cafede kardeşi olacak kızın senin taksidini ödediğin eşyalara bile göz diktiğini söyleseydin bide kalp krizi geçirirdi beyzademiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?