Bu kadari da fazla...

Güç sende yani canım bunu öğrenmek Bile yeter.. İnşallah insan olup senden uzak dururlar.. Atağa geçmeseler bari

Anne babayi oyle korkuttum ki,onlar degil yedi sulalesi arayamaz beni. Soz konusu paralari.
O anne baba istese o teyze ve kardesi de durdururdu, neden yapsinlar ki. Yoksa ben her zaman onlardan medet umardim. "Iyi" goruntusu ver ama bir sey yapma mantigi var onlarda.
Ama soz konusu paralari olunca,
Eyvah eyvah scarlet sandiklari kadar saf cikmadi.

Kizlar , inanin bugun sesim yukselmedi,hatta sinir bozucu derecede sakindim. Soyledigim her seyden keyif aldigim belliydi. Nasil olmasin,soylerken mutlu oluyodum :))))

günün skoru Scarlet 3 - 0 bozuk aile :)

benim bile içimin yağları eridi. bakalım yeni bir atak gelecek mi :) bunlar bu gece kudururlar sinirlerinden :)

Daha ne olsun anacım:) hadi git uyu zıbarrrrr:)

Ayy eve geldim kikir kikir,annesi babasiyla konustum kikir kikir guluyorum telefon kapaninca.
Annem hayirdir pek keyiflisin dedi.
Nasil olmayayim yaaa cikolata aldim dedim :)))
Eskiden sinirden uyuyamazdim,simdi keyiften :))

Tekrar diyorum Allahın sevgili kuluymuşsun gözün açıldı canim.. Allahım bundan sonraki hayatını bahtını guzel eylesin hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Inşallah daha ağır bir darbeyle geri dönmez.
Bu olayın üstüne su içeceğini zannetmiyorum nedense .

Soyle dusunun. Her seyi yaparim ederim diyen insanlar baslarina bisey gelince kacarlar koseye. Hah bu onlardan,bu adam basiretsiz. Babasinin sozunden cikamaz.
Babasi onu mahvetti bu gece.
Hayir bi de inandiramaz o ev araba muhabbetine. Annesi babasi benimle barismak icin boyle bir sey yapacagina oyle inandilar ki :)

Bu konunun devamını merakla bekliyorum:)
Sanırım artık gorumceyide devre dışı bıraktınız mesaj filan atmıyor demi

Agir bir darbeyle geri donerseler de scarlet cok akilli bir kiz. Onlarda boylelikle anlamis oldular. Nerden akliniza geliyor boyle seyler cuk oturtmussun hepsine.. Tek benim fikrim degil demistin..o evli abla bu fikre ortakti sanirim :) iyi bari gonlum rahat.. Boyle gunlerde oyle dostluklar lazim insana. Cok sevindim senin adina scarlet...icim rahatladi benimde.

Kizlar ben size cok tesekkur ederim.
Gercekten bu sureci ben 3'e ayiriyorum.

Delirmeden once
Delirmeye uc kala
Delirdikten sonra.

Bu 3 asamada da ben burdaydim. Delirmeden once derdimi dinlediniz, delirmeye uc kala mantigimin sesiydiniz, delirdikten sonra da bana yapilanlara benimle birlikte sinir oldunuz. Yanimda olan,bana mesaj yazan,yazmadan takip edip o manyaklara gicik olan herkese cok cok tesekkur ederim.
Sizin her mesajiniz bana destek,her tavsiyeniz benim icin onemli.

Iyi ki varsiniz.

O dogumgunune gitme fikri dogumgunu sahibesi arkadasimin fikriydi zira ben teklif edemezdim. Ne de olsa ben ne kadar sakin olsam da gerginlik ama kendi de israr edince cok sevindim.

Cok tesekkur ederim canim , her sey icin.
Yanimda oldugun icin. Mesajlarin icin.

Kizlar "teyze" yi atladim sanmayin.
En alakasiz olan o ama beni en cok uzen de, canimi yakip beni aglatan da..

Ben onun evine gidemem, onu bi yere cagiramam,karsilasip onunla bas edemem. O bunlara benzemez.

Bu yuzden en zoru da o.

Ama onu da atlamayacagim,yanina gitmeden,onunla konusmadan yapabilecegim bir sey var. Zor ama mumkun.

Yarin bunun icin en ideal gun. Pazar.. Herkes evinde..

Son düzenleme:
Helal olsun scarlet ağlayıp zirlamak yerine hepsine haddini bildirdin. Daha fazla sessiz kalamadim:)) annene çok geçmiş olsun. Iyidir umarım. Seni iyi görünce iyileşmiştir zaaten. Okudum trim yazdıklarını üşenmeden. Burda benin içinin yağları eridi. Allah her şeyi gonlune göre versin. Sen yüreği mert bir insansın inşallah hep kendin gb insanlarla karşılaşırsın. Tüm dualar seninle.Cok üzülmüştüm iyi olduğunu güldüğünü okuyunca çok sevindim:)))

Idolum oldun

Allah razi olsun.
Cok tesekkur ederim.

Tamam basima cok cirkin seyler geldi, hadsiz ve cirkef insanlarla muhattap oldum, olmakla kalmadim aileme de bulastirdim.
Ama bir seye cok seviniyorum.
Buraya yazan sizin gibi kalbi guzel insanlar da var. Evet bu kadar manyaklari da var ama sizin varliginizi bilmek , su guzel mesajlarinizi almak beni oyle ayakta tuttu ki,tutuyor ki.

Cok tesekkur ederim tekrar, sizin de hayatiniz kalbiniz gibi guzel olsun insallah.

Kaç gündür konuyu takip ediyorum. Okudukça ben kapıları kapattım o teyzenin suratına, çirkef mesajlar yazdım görümceye, eski nişanlıyı telefonda ezikledim. Nasıl sinirlendim.

Ama siz iyi ki sabretmişsiniz. İçimin yağları eridi.

Ben de kendimi zor tuttum,o kardesin mesajlarina neler yazmak istedim neler.
O adamin yuzune tukurmek istedim.
O teyzeyi hic soylemiyim:)

Ama bunlari yaparsam ben,ben olmaktan cikacaktim.
Belki o an cok rahatlayacaktim ama beni bu denli degistirebilmelerinden igrenecektim.
Kendi usulumle verdim cevaplarini.
Ama benim de icimden cok gecti.
Cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…