• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadari da fazla...

Bi de bana sorun.
En onemlisi o.
En zoru da o.
Nolur dua edin bana.

Onemli dedigim benim icin sahsiyeti onemli degil tabii.
Ama gercekten annemi hastanelere dusurup, olacagi varsa demek ki, isim gucum var senle ugrasamam diyip telefonu yuzume kapatmasi.. Her sey dugumlendi bogazimda..
Hala insanca konusmama ragmen..
O kadina ne yaparsam az kalacak.
Ama bir sey yapmazsam da ben mutlu olamayacagim.
Aciklamak istedim.

Teyzeyi sabaha birakiyorum.

Onu dusunup bugunu es gecmek istemiyorum.

Ben simdi su kahvemin tadini cikaracagim. Ve
Bugun hepsinin o mossssmorrr suratini dusunerek uyuyacagim.
Keske birine deseydim de fotograf cekseydi, ani olurdu bana :)

Bugun size yine anlatacaklarim var :)

Iyi geceler kizlar..
Beni yalniz birakmadaniz.. Oyle mutluyum ki..

Teyzeyi sabaha birakiyorum.

Onu dusunup bugunu es gecmek istemiyorum.

Ben simdi su kahvemin tadini cikaracagim. Ve
Bugun hepsinin o mossssmorrr suratini dusunerek uyuyacagim.
Keske birine deseydim de fotograf cekseydi, ani olurdu bana :)

Bugun size yine anlatacaklarim var :)

Iyi geceler kizlar..
Beni yalniz birakmadaniz.. Oyle mutluyum ki..
Afiyet olsun:)) Uyumam gerekirken buralarda takiliyorum bende :))))))

vay beee :KK53::KK53::KK53::KK52:önünde saygıyla eğiliyorum S Scarlet015t
valla keyfimden gittim bu saatte puding pişirdim mutfakta, onu hüpletiyorum şimdi :KK70:

valla scarlet, doğumgünü olunca anlamıştım olayın rezil etmekle ilgili olduğunu
ve bu tiplerin de en büyük korkusunun rezil olmak olduğunu biliyorum da
sana sormadan edemiyorum kızmazsan :KK64:

bu kadar basit miydi yani :KK57:
ya beyinsizin mantığını aramak saçma tabii de :KK53:
bu kadar çıkarcı insanın bu kadar mantıksız davranması normal gelmiyor

bu doğumgünündeki insanlar senin arkadaşların neticede
nişanın devam etse bile sen bu insanlara bu estetik yaptırma mevzularından bahsedebilirdin
bana araba aldırmaya çalışıyor kardeşi için diye anlatabilirdin yine
onlar yine onu ayıplamazlar mıydı?
yani bundan korkan adamın sana bu kadar kötü davranması hiç çıkarcılığına uymuyor
hadi evlenip, bir şekilde seni kapatıp yapmış olsa belki anlıcam
hani evlilik daha özel bişey sonuçta ne bileyim

onunla ilgili yazdığın postu okurken yemin olsun
"ne var yani kardeşimi mutlu etmek istediysem" diye bir çıkış yapıp,
yine seni (bu sefer insanların içinde) haksız duruma düşürmeye çalışmasını bekledim
ama adam gayet kabahatini bile bile susmuş çok şaşırdım :KK57::KK57:

yani sence bütün bunun sebebi ne???

bunun yanlış bişey olduğunu ve diğer insanların kabul etmeyeceği bir şey olduğunu düşünüyosa
niye yaptı bütün bunları bu adam :sinirli::sinirli::sinirli:
vallahi anlayamadım :sopa:

vay beee :KK53::KK53::KK53::KK52:önünde saygıyla eğiliyorum S Scarlet015t
valla keyfimden gittim bu saatte puding pişirdim mutfakta, onu hüpletiyorum şimdi :KK70:

valla scarlet, doğumgünü olunca anlamıştım olayın rezil etmekle ilgili olduğunu
ve bu tiplerin de en büyük korkusunun rezil olmak olduğunu biliyorum da
sana sormadan edemiyorum kızmazsan :KK64:

bu kadar basit miydi yani :KK57:
ya beyinsizin mantığını aramak saçma tabii de :KK53:
bu kadar çıkarcı insanın bu kadar mantıksız davranması normal gelmiyor

bu doğumgünündeki insanlar senin arkadaşların neticede
nişanın devam etse bile sen bu insanlara bu estetik yaptırma mevzularından bahsedebilirdin
bana araba aldırmaya çalışıyor kardeşi için diye anlatabilirdin yine
onlar yine onu ayıplamazlar mıydı?
yani bundan korkan adamın sana bu kadar kötü davranması hiç çıkarcılığına uymuyor
hadi evlenip, bir şekilde seni kapatıp yapmış olsa belki anlıcam
hani evlilik daha özel bişey sonuçta ne bileyim

onunla ilgili yazdığın postu okurken yemin olsun
"ne var yani kardeşimi mutlu etmek istediysem" diye bir çıkış yapıp,
yine seni (bu sefer insanların içinde) haksız duruma düşürmeye çalışmasını bekledim
ama adam gayet kabahatini bile bile susmuş çok şaşırdım :KK57::KK57:

yani sence bütün bunun sebebi ne???

bunun yanlış bişey olduğunu ve diğer insanların kabul etmeyeceği bir şey olduğunu düşünüyosa
niye yaptı bütün bunları bu adam :sinirli::sinirli::sinirli:
vallahi anlayamadım :sopa:

Ahhhh ahhh.

Iste orda devreye benim artik aptalligim mi sessizligim mi sakinligim , gururum adini sen sec, o devreye giriyor.
Soyle ki simdiye kadar (3 yildir)
Ne olsa,cok haksiz da olsa ben kimseye anlatmadim. Cunku onun o goruntusunu bozmak istemedim. Cunku o goruntuye ben de inanmak istiyordum.
En fazla aramiz bozuk dedim.

Bakar misin, adamin teyzesi kapima dayaniyor. Scarlet'in sesi cikmiyor.
Kardesi esyalari istiyor.
Scarlet'in sesi cikmiyor.
Buna mi sesi cikacak ? Demistir eminim.
E scarlet gururlu kizdir, arkadaslarina en fazla sonradan anlasamadik ayrildik der.
Iste maalesef buna oyle inandirmisim ki.
Ve dogruluk payi da var.
Cunku bunlar olmasaydi ben ailem de dahil herkese " anlasamadik" derdim.
Yasanilanlara saygi duydugum icin. "Nisan" a saygi duydugum icin.

Ben bu asamaya cok zor geldim,okuduysan gormussundur.
Ama o benim yasadiklarimin beni bu raddeye getirecegini tahmin edemedi.

Benim arkadaslarim onun bu yuzsuzlugunden igrendiler,inanamadilar.
Bana kirildilar, benim bunu bu kadar zamandir bu adami ort bas etmeme kizdilar.

O neye guvendi biliyor musun, bir kac gun once benim yakin arkadasimla karsilasip bu yalani uyduruyor.
Ve ardindan bu kizin benle iletisime gececeginden emin.
Hakikaten arkadasim benle iletisime geciyor. Bunu gunler oncesinde yapiyor ki eger olur da scarlet anlatacak olursa haberim olur diyor.
Yani kendi kucuk beyniyle bana oyun oynuyor.
Ben de dune kadar kiza bir sey demiyorum.
Belki annecigim acillik olmasa demeyecektim. Plani da gayet tutacakti.
Hatta ondan sonra ben biz nisani attik deseydim, ben ayrilmak istemedim-size de yansitmayayim diye boyle bir sey dedim diyerek kahraman olacakti arkadaslarinin gozunde.

Gitmeseydim ve sonradan,
Aklina benim estetik,araba diyecegim gelmistir ama cok cok kucuk ihtimal.
Cunku ben anlatmam, anlatmazdim bu cirkin olaylari kapatir yoluma bakar, kimsenin gozunde kimseyi dusurmezdim.

Anlatsa bile bir sekilde yalanlayabilirdi. Yanlis anladi diyebilirdi.

Ama simdi noldu, ben karsisina gectim. NISANI ATTIM dedim.
ESTETIK, ARABA dedim.
Ben.
Scarlet.
Inanamadi. Sok gecirdi, sogukkanliligibi kaybetti, yoksa senin dedigin gibi ne var diyebilirdi. Diyemedi. Neden ? Cunku hepimizin zayif anlari vardir. Iste ben onu en zayif aninda yakaladim. Aslinda senin dedigini ben de dusundum. Yine ne var bunda der dedim,yapamadi.
:)

Aklima geldi, o adam dogum gunune gidince arkadaslarimizin agzini ariyor. Arkadasim planladigimiz gibi gorusmedik haber alamiyoruz kustum ona diyince inaniyor salak.

Vee afiyet olsun. :)))) ben de kocaman bir cikolata yedim su saatte:)

Son düzenleme:
Sok oldu cunku karsisinda beni beklemiyordu.
Cunku ben boyle bir seyi yapamazdim.
O ilk yalani ortaya cikinca afalladi.
Ne yapacagini bilemedi.

Simdi istedigi aciklamaya yapsin,o orda rezil oldu. Herkes ona oyle bir bakti ki, oyle bir sessizlik oldu ki.

O bunu hayati boyunca unutamaz,bana da bu yeter.
Simdi istedigi kadar yalanlasin, kimsenin umrunda degil ben dahil.

Hani bazi seyler vardir ya. O an yapmaniz gerekir, sonradan yapmanizin ne anlami vardir ne inandiriciligi kalir. Hah iste bu o anlardan.
Artik istedigini diyebilir, benim icin oyunun suresi doldu :)
Cok uzun yazdim,insallah anlatabilmisimdir :)

başından beri takipteyim canım, fazla bişey yazmasam da günü gününe girdim senin konun için
çok mutluyum senin adına hadlerini bildirdiğin için :halay:
ve bir taraftan da kızıyorum,
bu kadar basit bir höt demeyle gidecek insanlara bu kadar tahammül ettiğin için :sinirli:

ama bu tipler özellikle senin gibi iyi niyetlileri seçiyor işte
burada okuduğumuz yüzlerce benzer konuda bu ortak özellik var
kız tarafı aşırı derecede iyi niyetli ve saf oluyor hep... :KK42:

umarım bundan sonra bu olaylar yüzünden güven sorunu yaşamazsın :(
çirkef teyzeyle olan hesaplaşmanı da dört gözle bekliyorum :rapci::KK5:

başından beri takipteyim canım, fazla bişey yazmasam da günü gününe girdim senin konun için
çok mutluyum senin adına hadlerini bildirdiğin için :halay:
ve bir taraftan da kızıyorum,
bu kadar basit bir höt demeyle gidecek insanlara bu kadar tahammül ettiğin için :sinirli:

ama bu tipler özellikle senin gibi iyi niyetlileri seçiyor işte
burada okuduğumuz yüzlerce benzer konuda bu ortak özellik var
kız tarafı aşırı derecede iyi niyetli ve saf oluyor hep... :KK42:

umarım bundan sonra bu olaylar yüzünden güven sorunu yaşamazsın :KK43:
çirkef teyzeyle olan hesaplaşmanı da dört gözle bekliyorum :rapci::KK5:

Cok cok tesekkur ederim :)

Simdi ben onlara dava acsam,polis cagirsam, bagirsam cagirsam , kufur etsem, kapilarini yumruklasam, mesajlarla taciz etsem cekip gitmeyeceklerdi. Cunku onlarin anladigi dil bu. Bize gore ne kadar zor ve igrenc degil mi?
Oysa dogru zamanda, dogru yerde sakince soylenen bir kac cumle ne kadar basit ve etkileyici.

Bizim icin basit olan seyler onlar icin baska bir lisan.
Bu yuzden ise yariyor.
Onlarla ayni dili konussam yine o cirkin dilde cevap vereceklerdi.
Bagirsam bagiracak, mesajlarina cevap yazsam yenilerini yazacak, kapilarina dayansam daha fazla insanla kapimda bekleyeceklerdi.
Ama suan ?
Suan veremiyorlar, cunku bilmedikleri ,temiz ve dogru bir lisan kullaniyorum. Bu dilden anlamiyorlar ve caresiz kaldilar.
Bagirip cagirma, yalanlama, cirkeflesme artik anlamini yitiriyor bunun karsisinda.

Isin en guzel kismi da bu:)
Sana basit gelen onlar icin zor, sinir bozucu:)
Bir de herkesin hassas oldugu noktalarda bu lisan daha cok ise yariyor.

Nisanlinin insanlarin karsisindaki goruntusu, egosu

Kardesin dokunulmazligi, bir sey denmemesi, esyalarima olan takintisi

Anne babanin parasi.

Insanlara guven sorunu yasayacagimi sanmiyorum ama su noktada ask, sevgi, deger kavramlarimi sorguluyorum.

Iyi de oluyor.

decemBer decemBer
Bu kadar zamandir bunlara tahammul ettim ya.

Kiz kardesin bana bu kadar esyalarimi istedigine dair mesajlari olmasaydi bu kadar etkili olur muydu bugun yaptigim..

Ya da o basiretsiz adam.. Rezil olmaktan oyle korkmasa idi.. Yapilanlari o kadar goz ardi etmeseydi bugun onu yuzune carpmamdan bu kadar etkilenir miydi..

Ve o aile bana o kadar baskiyla evlen evlen demeselerdi bugun yaptigim seyden bu kadar keyif alamazdim..

Bu kadar seye tahammul ettim, cok haklisin. Aptallik bence de.
Ama inan simdi karsiligi daha keyifli oluyor. :)

Bi biz uyumadik bu arada :))

Merhaba arkadaslar. Daha once de yazmistim kisa ozet geceyim. Nisanliyim yaza dogru evlenmeye karar verdik. Nisanlim kiz kardesiyle yasiyor, anne babasi ilcede. Biz merkezdeyiz, ilcede sıkıldigi icin abisiyle kaliyor. Bana ve aileme cok cirkin davrandi durduk yere. Hadi beni kiskanmis olabilir , anlamaya calisiyorum. Ama ailem? Onlari karistirmaya gerek var miydi gercekten ? Ben simdiye kadar olanlari bi sekilde sineye cektim,alttan aldim. Ama aileme durup dururken dusmanligi alttan alamiyorum. Iletisimim yok.
Nisanliminin da tepkisi yok. Tepkiden kastim kavgali olsunlar, kussunler degil. Sadece simdiye kadar hic biseyine tepki koymadigi icin ne yaparsam yapayim abim yanimda. Canimin istedigini yaparim modunda. Ve maalesef dozu arttirarak devam etti iliskim boyunca. Bekledigim de En asgari duzeyde bir tepki. " yaptiklarini ciddiye aliyorum" demek icin.
Asil meseleye geliyorum. Kendimize ortak hesap actik. Para biriktiriyoruz, borcla evlenmeyelim diye. Ikimiz de ogretmeniz. Elbette acil, temel durumlar icin ailelerimize destek cikar,yardim ederiz. Ettik de. Yalniz nisanlimin kardesi estetik olmak istiyor o paradan ... Ne var kardesi diyenler oldu aranizdan. Elbette kardesi. Her seyi yapar. Yalniz orda benim de hakkim var, evlenmek icin biriktirdigim. Bu kadar skntili oldugum donemde kendime zorunlu bir sey aldigimda kirk kez dusunurken estetige harcama luksum yok.
Ve bir sey daha oldu bugun.. Allahim sen aklima mukayet ol.
Kardesi , 30 yasinda, aof okuyacakmis. Okusun. Ben bunu asla yadirgamam, beni de ilgilendirmez. Buradaki kurslara (merkezde) gidecekmis. Buraya kadar hic bir sorun yok, ne olabilir. Okul 4 yillik. Okul bitene kadar ilceye donemezmis. (2 saatlik yol, kursu haftada 3 gun). O bitirene kadar abisi evlenemezmis. Ben gercekten artik kaldiramiyorum arkadaslar.
:110:

Not : Nisanlim ortak hesaptan bu sebeple para cekilmesine karsiydi benim hayir dememe gerek kalmadan vermedik. Ama bana bunu anlatti.
Diger meseleye de karsi ama bana anlatiyor. Ben boyle bir mevzuya gereken cevabi verir bir daha acilmamak uzere kapatirdim. Hangi normal insan sunu soylediginde karsi tarafin sinirlenecegini dusunmez? Bana anlatmak yerine bu sacmaligi kapatmamasinin nasil bir amaci olabilir,benim aa ne var canim olur dememi mi bekliyor. Icazet mi bekliyor. Icim buz gibi. Oyle sogudum ki.

18.- 24.-29.-31.sayfa guncelledim.
Kardeşi konusunda kesinlikle resmiyeti koymalısın bu ne şımarıklık ama kardeşini kötülersen sen daha kötü olursun. Onun saçmalıklarını göster anlasin ama laf yapma çünkü sonra sen kötü oluyorsun. Allahım ne yüzsüz bencil insanlar var ya.

decemBer decemBer
Bu kadar zamandir bunlara tahammul ettim ya.

Kiz kardesin bana bu kadar esyalarimi istedigine dair mesajlari olmasaydi bu kadar etkili olur muydu bugun yaptigim..

Ya da o basiretsiz adam.. Rezil olmaktan oyle korkmasa idi.. Yapilanlari o kadar goz ardi etmeseydi bugun onu yuzune carpmamdan bu kadar etkilenir miydi..

Ve o aile bana o kadar baskiyla evlen evlen demeselerdi bugun yaptigim seyden bu kadar keyif alamazdim..

Bu kadar seye tahammul ettim, cok haklisin. Aptallik bence de.
Ama inan simdi karsiligi daha keyifli oluyor. :)

Bi biz uyumadik bu arada :))

ya ben 15 gündür izindeyim, ergen gibi uyku saatim şaştı
gece 3te uyandım hemen senin konuya koştum :)) :oops:
okuyunca resmen ohhhh dedim ama ya :KK53:
ben yine de üzülüyorum ama
ne tatlı, iyi niyetli, tertemiz dünyanda yaşayan bir insandın sen
insan ister istemez şüpheci olur artık :KK42:
hadi bunların birinde vicdan olmasın, yahu hepsi mi öyle?
koca aile, beyinsiz, kızkardeşi, teyze, teyze kızı, annesi, babası
ya bir Allah kulu çıkıp da "ya biz napıyoruz yazık günah" demez mi?
benim baba tarafım da öyle komple şerefsiz
ama hala alışamadım
annem de saftiriğin teki olduğu için bir şekilde bunu kapatmışlar diye düşünüyordum
ama burada konuları okuya okuya anlıyorum, saf kızların resmen "avlandıklarını"
ya bide seninki 37 yaşında

37 yaşında bi insanın hiiiiiiiiiiiiiiiiiççç mi haddi bildirilmez bu yaşına kadar
bu ne korkusuzluk yahu? zulmederim yanıma kalır düşüncesi ne rahat?
düşün düşün çıkamıyorum içinden

hele bugünkü kabahatini bilir hali cidden delirtti
ben cidden kardeşine araba estetik vs yapması gerektiğine inandığını düşünüyordum
baya baya inanmıyormuş ya :KK57::KK57::KK57:

gene çok yazdım offf :))) benim yüzümden ayakta durmuyosundur umarım
kendi kendime kafayı kırıyorum burda, ama senin daha beter yarana tuz olmasın :KK64:

Ah S scaarlet şapka çıkarıyorum tatlım. Şehir dışındayım. Şarjım bitti.nasil telaşlı bana çabuk şarj aleti bulun dedim.millet bir panik .çok komikti.neyseki buldum ve okudum uykudan uyanıp. Hayatlarının dersini verdin.Seni asla unutamayacaklar

Cok cok tesekkur ederim :)

Simdi ben onlara dava acsam,polis cagirsam, bagirsam cagirsam , kufur etsem, kapilarini yumruklasam, mesajlarla taciz etsem cekip gitmeyeceklerdi. Cunku onlarin anladigi dil bu. Bize gore ne kadar zor ve igrenc degil mi?
Oysa dogru zamanda, dogru yerde sakince soylenen bir kac cumle ne kadar basit ve etkileyici.

Bizim icin basit olan seyler onlar icin baska bir lisan.
Bu yuzden ise yariyor.
Onlarla ayni dili konussam yine o cirkin dilde cevap vereceklerdi.
Bagirsam bagiracak, mesajlarina cevap yazsam yenilerini yazacak, kapilarina dayansam daha fazla insanla kapimda bekleyeceklerdi.
Ama suan ?
Suan veremiyorlar, cunku bilmedikleri ,temiz ve dogru bir lisan kullaniyorum. Bu dilden anlamiyorlar ve caresiz kaldilar.
Bagirip cagirma, yalanlama, cirkeflesme artik anlamini yitiriyor bunun karsisinda.

Isin en guzel kismi da bu:)
Sana basit gelen onlar icin zor, sinir bozucu:)
Bir de herkesin hassas oldugu noktalarda bu lisan daha cok ise yariyor.

Nisanlinin insanlarin karsisindaki goruntusu, egosu

Kardesin dokunulmazligi, bir sey denmemesi, esyalarima olan takintisi

Anne babanin parasi.

Insanlara guven sorunu yasayacagimi sanmiyorum ama su noktada ask, sevgi, deger kavramlarimi sorguluyorum.

Iyi de oluyor.
scarlet harikasın canım. içim rahatladı resmen. ama saldıracak yüzsüzler yine arayacaklar utanmadan. ama sen yine hadlerini bildirirsin.
cafede kardeşi olacak kızın senin taksidini ödediğin eşyalara bile göz diktiğini söyleseydin bide kalp krizi geçirirdi beyzademiz.
nişanı bozuldu
rezil oldu
hayalini kurduğu iş iptal
sözde saygınlığı yada saygınlık hayalleri yerle bir oldu
e daha ne olsun

bide varya ev dağınık kardeşi olacakta yokmuş ya
bence kızı evden kovdu bu
baştan yapacağını en son yapıyor

Bu hikaye bir tek bana mı hikaye gibi geldi? 17 ocakta açılan konuda sevgili erkek arkadaş 19 ocakta açılan konuda nişanlı oldu. Konu sahibi 27 yaştan 26 yaşa düştü. Sanki bir Araştırma görevlisi sosyolojik bir mevzuyu test ediyor. Antik yunan tregadyasının katharsis yaşayan bir kahramanı gibi değişimler yaşıyor. Enteresan ama inanmadım.

konuyu baştan beri takip ediyorum hatta son gelişmeleri yazsın diye heyecanla bekledim uykusuz kaldım :emir_bebek:
ama ilk ablaya çöp poşetiyle getirilen eşyalardan sonra bu muydu dedim yani ablanın tepkisi hiç yoktu böyle dumura uğramış gibi oldum hatta diğer gelişmeleri çok sonra okudum çünkü hayatın akışına ters giden bir şey o kadar çirkefleşen insanlar nasıl iki çift laf etmez keza nişanlı kişiside öyle yani hiç mi dönüp kendini savunmaya kalkmadı
sizin bu zamana kadar olan sakinliğiniz zaten apayrı bir mevzu taş olsa çatlar denir ya aynen kraliyet ailesinden değilseniz ki öyle görünüyor :halay:valla söyler kendini savunur ne diyorsunuz işin aslı böyle diye derdini anlatmaya çalışır
ay ne biliyim ben çok çabuk sinirlenirim hatta bazen sinir anında ufak tefek küfür bile ediyorum :oops:
yok ben yapamam hatta şöyle söyliyeyim 100 kişinin rahat 99 benim yaptığımı yapar
yoksa ben mi çok fesatım tutmuyor bazı şeyler :KK17:

Son düzenleme:
Back