Bi
yani kızlar "w" harfini kullanıyorum diye :) klavyede sadece böyleyim. Normal de böyle değil yani :)) ve uzun yazdığımın farkındayım, daha öncede söyledim hızlı hızlı yazdım oyüzden paragraf yapmamışım hiç. Her neyse, yorumunuz için tşk ederim. Ewet bir tek ben affettim onu, dediğiniz gibi tilkinin dönüp doşaşacağı yer kürkçü dükkanı, oda ben oluyorum benim hayalimde hep onunla mutlu olmak vardı, mutlu bir evlilik vardı. 2 sene herşey çok güzeldi sorunsuz oğlum dünyaya geldikten 6 ay sonra başladı herşey.. Artık bitti.. Geri dönüş yok, olmayacak.. Hani yazmışsınızya size de üzüldüm ama yavrunuza daha çok üzüldüm diye, bende işte evladıma üzüldüğüm için şanslar werdim ona, allah benim içime çok fazla merhamet wermiş.. Ama o değerlendiremedi bunu, kıymetini bilmedi.. Geri dönüş yok artık bittiiiii......
evet konuyla çok alakasız, taktınız[ı]konuyla alakasız olmasına rağmen, bu kadar derdinizin arasında bunu söylemek saçma olmasına rağmen kendime engel olamayacağım ve lütfen "w" yerine "v" harfi kullanın diyeceğim.
Bunun haricinde. O kadar uzun yazmışsınız ki ortalarına kadar okudum ama devamını getiremedim. Tek diyeceğim şudur ki;
eşim dediğiniz adam -ki umarım eski eşiniz olarak kalır - karaktersizin, çapkının, kumarbazın teki.
Hiçbir işte düzen tutturamamış, girdiği işlerin çoğunda kasada açık olduğu için işinden çıkarılmış. Eski eşiniz için hırsız yazacağım ama çok ağır olacağı için yazmıyorum.
Kısaca size harcıyorum dediği paraları, gitmiş kumarda bir güzel yemiş... Sizden ayrı kaldığı zamanlarda başka kadınlara yaklaşmış, kimseden yüz bulamayınca onu kabul eden "saf" eşine geri dönmüş. Sizsiz yapamayacağını söyleyerek, duygu sömürüsüyle sizi tekrar barışmaya ikna etmiş. Onu her haliyle defalarca affeden kim var, siz varsınız. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış...
Size de üzüldüm ama yavrunuza daha çok üzüldüm... Allah her şeyin hayırlısını versin hakkınızda... Ama sakın ama sakın tekrar o adama dönmeyin!!!
Allah kurtardı deyip sevinin ve önünüze bakın...[/ı]
yani kızlar "w" harfini kullanıyorum diye :) klavyede sadece böyleyim. Normal de böyle değil yani :)) ve uzun yazdığımın farkındayım, daha öncede söyledim hızlı hızlı yazdım oyüzden paragraf yapmamışım hiç. Her neyse, yorumunuz için tşk ederim. Ewet bir tek ben affettim onu, dediğiniz gibi tilkinin dönüp doşaşacağı yer kürkçü dükkanı, oda ben oluyorum benim hayalimde hep onunla mutlu olmak vardı, mutlu bir evlilik vardı. 2 sene herşey çok güzeldi sorunsuz oğlum dünyaya geldikten 6 ay sonra başladı herşey.. Artık bitti.. Geri dönüş yok, olmayacak.. Hani yazmışsınızya size de üzüldüm ama yavrunuza daha çok üzüldüm diye, bende işte evladıma üzüldüğüm için şanslar werdim ona, allah benim içime çok fazla merhamet wermiş.. Ama o değerlendiremedi bunu, kıymetini bilmedi.. Geri dönüş yok artık bittiiiii......