- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.866
- 298
sizi kiziniza ragmen
aciniza ragmen
gormus oldugunuz haksizliga ragmen
bosarim seni diyen bir es var
nasil taktik verebilirizki?
-kapiyi acmayin
-geldikleri zaman kizinizla odada durun
-hosgeldin demeyin
-dalga gecin, asagilayin
-gozunuz kesiyorsa caylarina mushil koyun
-bozuk gida yedirin
daha aklima bir sey gelmiyor
ama esiniz bu durumda ne der?
yine sizi bosamakla tehtit etmezmi?
ustelik sizi sinir etmek icin yaptiklarini bile bile susuyor
inanin cok uzuldum
ama size kufur eden bir kayinvalidenin ismini koyan esinize
karsi ciktiginizda "seni bosarim" diyebiliyorsa
ve siz bu korkuyla susuyorsaniz
yapacak bir sey yok gibi gozukuyor
kaynananı dürt bağırmaya başladığında at kendini yere bayılma numarası yap.yada avazın çıktığı kadar bağır sinir krizi geçiriyomuş gibi üstüne bayıl .bidaha söylediğine söylemişine pişman olsun.
siz herseyı gecmış sadece bu zırt pırt gelmelerine takılıyorsanız kusura bakmayın ama daha coook psıkologlara gıdersınız...hadı sız bırsey yaptınız söyledınız onlarda artık anladılar haberli geliyorlar ama yine aynı seyleri yapıyorlar kızınıza gülsüm dıyorlar size laf sokuyorlar saygısızlık yapıyorlar eee noldu böyle çözüme ulasabılecek mısınız?
off canım yaa nasıl bu kadar lşeye izin verdin gercekten cok sabırlıymıssın , ben olsam o küfrü yer yemez daha beterini suratına yapıstırırdım o... alası sensin derdim!!!! tahammül edemiyorum böyle şeylere.Eşin ayrıca cok haksız ve yok seni boşarım bilmemne , kaynanan desen inşallah bosanırsınız diyor bunlar nasıl insan yaa ne sanıyorlar kendilerini..Bence bundan sonra ipleri eline al kesinlikle kocana söyle çatkapı gelinmiyecek bu kızın adı değişecek vs sende onu tehdit et hadi bakalım.Ne şirretmişler yaa..o gülsümmmmm dedikçe sende hiç umursamayıp dilaaaaaaaa diye bağır gerekirse medihaaaaaaa diye bağır sen onlardan beter çirkef olucaksın baska yolu yok!! saygı ise karsılıklı , pislikse oda karşılıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?