bu kaçıncı yoktan yere kavga.. artık çıldıracağım!

Adamlar Size ev alıyo ve hala ailen durumu iyi değil diye evlendirmek istemiyo? Yazık senin ailene, allah içlerine Biraz vicdan versin.

İyi düğün yapıp Ele güne hava atmak için seni sevdiğinden ayırmayı göze alıyolarsa, yazık hiç sevmemişler demekki.

Sor bakalım havalı düğün yapmak için seni sevmediğin zengin bi adamın koynuna mı atmayı planlıyolarmış?

Hergün burada o kadar çok konu okuyoruz ki; "kayinvaldem herseyime karisiyor, hersey istedigi gibi olsun diyor, iliskim bitmek üzere, artik katlanamiyorum" diye.

Bence siz şanslı guruptasınız, herşeye karismayan bir kv adayınız var. Bence bunun önemini anlatın ailenize. Aksi olsa bu defa da çok karışıyor diye problem olurdu diyin. Bu durumdan hosnut olsugunuzu gorurlerse daha anlayisli olabilirler.

Tek çocuk oldugunuz için fazla hassaslar ancak doğru kelimeler ve bakış açısıyla ikna edebilirsiniz bence.

Satafatli dugune gelince, siz istemediğinizi, daha sade bir düğün istediğinizi belirtin bence. Belliki herşey sizin ve sevgilinizin istediği gibi olacak. Bu avantajı ailenizin karşısında iyi kullanın derim.

Bu kadar uyduruk sebeplerle evlilik engellemeye çalışan bir aileyi de ilk kez görüyorum.
Erkek arkadaşının ailesi, senin ailenin düşündüğünün aksine çok iyi niyetli, oturaklı bir aile olarak gözüktü gözüme.

Alacakları evi bile görmek istememiş, tercihi tamamen size bırakmış. Başınızda bulunup her şeye karışsa, kendi istediklerini diretse herhalde aileniz daha mutlu olacaktı.

Ayrıca ortada yakın zamanda söz, nişan olmayacak sanırım. Aileniz hala neyin derdinde tanışmak için geç kaldılar diye? Bence şu aşamada tanışmalarına bile gerek yok. Bana göre ailelerin tanışması için en uygun zaman siz artık söz, nişan olayına girmeye karar verdikten kısa bir süre öncesi.

Hem sevgilinin işi gücü de varmış, boş bir insan da değil belli ki. Ailen cidden daha ne istiyor? Önemli olan senin mutluluğun, senin huzurun. Eğer o doğru insansa, şatafatlı düğünü geçtim varsın düğünün bile olmasın ne olacak ki?
Kolay kolay kimseye aileni dinleme, rest çek demem ama hatta hep tam tersini derim. Ancak senin için diyeceğim tek şey, lütfen ailenin saçma takıntıları için güzelim ilişkine yazık etme.

Ailenin görüp senin görmediğin farklılıklar olabilir.
Eğer aynı sosya kültüler seviyede değilseniz bence evlenmeyin inanın sonrası daha zor oluyor.

Ailen fazlaca bencil seni değilde kendilerini düşünüyorlar elaleme hava atmak dertleri.. İstediğimiz düğünü yapamazlarda nedemek? Burda yorum yapan bir arkadaşında dediği gibi gösterişli bi düğün yapacak zengin ama sevmediğin adamla beraber olman ailen için dahamı iyiymiş acaba..! Ailenin karşısına geç adam akıllı ben seviyorum okulum bitince evlenmeyi düşünüyorum.. Biraz benim mutluluğumu önemseyin kendi çıkarlarınızı değil diyerek bastır bu konuyu bence.. Hem tek çocukmuşsun zaten dize geliceklerini umuyorum.. :KK66:

Ailenin yaptığına bulduğunu bunamak denir . Ahı çok fena çıkar haberleri yok.

evet bana da normal olan bu gibime geliyor. kaldı ki babam sürekli o ne anlar ev bakmaktan annesi gelsin birlikte baksınlar diyor ama annesi gelemiyor hani gelecek durumu olsa gelir, bunu anlatamıyorum kendisine. evi İkimiz bakıp beğeneceğiz onlar da öyle alacak. bu işi baştan size bıraktılarsa çok baştan savma bir aile bu falan diyor babam.. her gün ayrı bir kanka gelip sinirimi bozuyor yani

Bence baban haklı yanında anne ve babasının olması ilgili bir aile oldugunu gösterir.Simdiden böyleyse siz evlendikten sonra ne ararlar ne sorarlar ne de bir seye ihtiyacınız var mı derler

kredi ile satın alacaklar, ilk başta bir kısmını ödeyecekler sonra kalanını biz ödeyeceğiz

ailen çok görgüsüz.maddi durum diyorsun o kadar iyi ise kızlarına bir ev alsalarmış.madem çok lüks esya alacaklar almasınlar ev borcuna yardım etsinler.herkes 2 düğün yapıyor.ailen istediği düğünü kendi yapsın erkek tarafı kendi şehrinde düğünü yapar.allah kolaylık versin erkek tarafına

X