Bu işte devam edilir mi bana bir akıl verin lütfen..

Tazminat ne alacaksınız ki sanki yirmi senedir çalışıyosunuz. Taş çatlasın 10 bin alırsınız. Boşa vakit kaybetmeyin.

Bu iş belli ki sana bir şey katmıyor. İki yıllık tazminatı da uğraşmadan alabileceğini sanmıyorum. İş bulup ayrılırsan daha iyi olur.
Bu arada udemy adında bir kurs sitesi var. Orada herkes için çeşitli eğitimler bulunuyor. Bir bak bakalım belki orada aradığın muhasebe eğitimi vardır.

Alacağınız kıdem tazminatı tutarı 2 senenin karşılığı 2 asgari ücret. Anlattığınızdan çıkardığım onu da dava açmadan zor verecek bir yer orası.
O nedenle alternatif işler aramak bence daha mantıklı.

8 senelik firmamdan ayrılıyorum, bunaldım, bunalttı beni.
Muhasebeciyim artık delirme noktasındaydim.
Asgari ücretten 1k fazla alıyordum, yemek parasını da zorla eklettirdim 880 TL idi.
Yol yoktu ve çalışma saatlerimin dışına çıkıyordum çoğu zaman.
En sonunda kendime iş ayarladim ve çıkıyorum. İçimde zerre pişmanlık yok, mutluyum Allah bozmasın.
Bana zam yapacağım sana gitme deseydi de kalmayı düşünmüyordum artık.
Benden çok şey götürdüğünü hissediyordum ve mutlu değildim
Şimdi ise çok daha iyi şartlarda şimdiki maaşımın çok üstünde ve çalışma saatleri daha kısa bir işe başlayacağım inşallah.

Psikolojinden önemli değil açıkçası. Huzurlu bir yerde çalışmak günü gününe maaş almak gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…