Bu İş Nasıl Çözülür Sizce??

ah ah.. dönmesi öyle kötü ki.. onu bırak artık otogardakiler tanıyo selam falan veriyolar yenge diye ahaha otobanı ezberledim çok ciddiyim yani.. ne kadar viyadük varsa köprü varsa

Bilmez mi yim ben de öyleydim işte

Hadi bakalım İstanbul a gelin geliyon demek he görüşürüz senle o zaman

:) öyle olcak valla.. sen ne tarafta otuuryosun ki canım ? bu arada özür diliyorum ama merak ettim ama büyüksün sanrım benden ?

canım ailenin en büyük evladı sensın sanırım ilk kızları evlenecek sonuçta nişanı karşıdan beklemeden yapmaları lazım ailenin..kız tarafına aittir nişan..ayrıca bence salon falan tutup nişana gerek yokki mesela beni istemeye gelcekler yaza daha sonrada evde aileler arasında tanıdıklarda çağrılır yüzükler takılcak bilezik felan takılcak misafirlere ikramlar falan bukadar.bence bi söz bi nişan kına düğün ohoooo çok be canım ya ıkıtarafada masrafa gerk yok yuzuk takılır evlencemız zamanda evde kına sonra salondada düğün...canım kredi felan çekmesin sözlün nişan için kredimi çekilir ya iki tarafında destek olması lazım yuva kurmak sevaptır..Allahım hakkınızda hayırlısını versın üzülmeyin sözlünde sende stres yapmayın zamanla herşey düzelir a.s.

:) öyle olcak valla.. sen ne tarafta otuuryosun ki canım ? bu arada özür diliyorum ama merak ettim ama büyüksün sanrım benden ?

tabi büyüğüm kız 26 yaşındayım ben guclubacismile

forumda istanbul buluşması felan olursa görüşürüz uygun olursak dur bakalım

canım zaten bizde istemiyoruz nişan kına düğün falan o kredi eşyalar ve nikah için.. sağol iyi temennilerin için sengözlerimebaksanab

tabi büyüğüm kız 26 yaşındayım ben guclubacismile

forumda istanbul buluşması felan olursa görüşürüz uygun olursak dur bakalım

tabiik de canım görüşürz bende 23 canım çok büyük sayılmazsın yahu :))

Dimi çok büyük sayılmam ayol daha çıtırım hem ben bayanssulusmile

herhalde canım sende yani.. aklinialirimsmile ben 35 falan bekliyorum büyük diyince :))

Simeron Aksu çarşının bize dugün kataloğu geldi gazeteyle, aklıma senin mesajın geldi 6 milyara süper bir set yapmışlar yatak odası, koltuk takımı, yemek odası, porselen yemek takımı, ütü, tost mak. buzdolabı, çam. mak., mutfak robotu, 82 ekran Lcd tv daha da var galiba..

Sitesine girip bakmanı tavsiye ederim. Bu Aksu çarşıya geçen yıl biz gidip bakmıştık kardeşim için, bu evlilik setleri iyiydi çok beğenmiştik pek zam da yapılmamış, show tvye bir çok kanala promosyon veriyorlar zaten. Reklamını yapmış gibi olmayayım ama benim hoşuma gitti yani.

canım ya çok sağol fakat arattım da aksu yu bilgi yok daha doğrusu web siteleri sorunlu açılmıyor ama takip ederim zaten haftaya bakarım orayada çok sağol bilgin için :) baktık diyosun eşyalar nasıl iyi mi güzel mi peki???

Şimdi birçok yerde büssürü evlilik paketleri var, herşey içinde. Kalite olarak biraz zayıf olabilir ama düşünülebilir tabi. Çok uygun fiyata bir ev oluşturabilir, illa evlenecem de evlenecem diyorsankaydirigubbakcemile3 Hayırlısı olur inş.

koçtaş ta bayağı uygunmuş fiyatlar tek tek aldığında 1 bin tlye güzel yatak odası çıkıyo baktım da şimdi.. listeye bunu da ekledik bakalım.. :)

evlenme işini seneye bahara bırakın haftayada gelip o uygun paketlerden bakın...10 aylık taksit yapıp ödeseniz büyük kısmını bitirmiş olursunuz bencede....sonra ev bulmayla ilgilenirsiniz...acele etmeyin daha çok gençsiniz.....hiç hesapta yokken bir bebekte gelirse tek maaşla neler yapabileceğini düşünüp hareket et..kredi ödemekte kolay değil...2 yıl nişanlı kaldıktan sonra evlenmiş birinin tavsiyesidir bunlar...

off okuduklarim cok karisik geldi bana kim kimden para istemis??
bence nisan cok gereksiz, bosu bosuna masraf. direk dugun ya da duugn istemiyorsaniz da nikah yapin gitsin. eger kendinize guveniyorsaniz kredi cekin ama daha onu odemek icin uygun isleriniz yoksa krediden uzak durun derim ben. sonra banka feci faizler koyuyo ona gore...bence kendi kararlarinizi kendiniz verin zaten aileler siz istedikten sonra evet demek zorunda canim

Ben düğündü nişandı vs. gibi şeylere harcanan acaip paralara hep acırım.Hele de durumu müsait olmayıp da borcun harcın altına girip, elalem ne der diye şatafatlı törenler düzenleyenler sonra onun borcunu kapatmak için uykusuz geceler geçirirler.Benden tavsiye, nişanı ya es geçin, ya da aile arasında pastalı vs bir kutlama yapın veya bir restoranta kutlamak amacıyla yemek yiyin ama kişi sayısını sınırlı tutun.Şahsen ben söz yapmadım, aileler tanıştı, bir hafta sonra da bizim evde nişan olmuştu.Sade ve bir o kadar da keyifliydi.Acaip paralar da harcanmadı.

koçtaş ta bayağı uygunmuş fiyatlar tek tek aldığında 1 bin tlye güzel yatak odası çıkıyo baktım da şimdi.. listeye bunu da ekledik bakalım.. :)

Evet koçtaşta fiyatlar uygun ama başka bir mağazadan düğün paketi aldığınızda daha uyguna gelir .

Biz geçen yıl show tv de her şey dahil programında promosyonunu görmüştük, gidip baktık mobilyalar güzeldi, evlenenle için bir kaç set hazırlamışlardı, setlerde beyaz eşya İndesit veya Regal marka, küçük ev aletleri de Arzum markalıydı. Bunların dışında mağazada her marka ürün var Evkur gibi bir yer zaten. İstanbul da Esenler ve Zeytinburnun da yeri var.

Canım madem mobilya fiyatlarına bakacaksın ben de sana bi öneri de ben sunayım...
Evve şişlide mağazası var.. Düğün paketi 5.490 tl 25 ay taksitle....
Wb sitesi var bakabilirsin...

çok teşekkür ederim arkadaşlar.. zaten anneme sordum aile arasında yaparız nişanı hemen dedi. dedim nişan olmasada olur fazla masraf olmaz.. farketmez dedi nişana yapılcak masraf her halükarda olacak zaen o yüzden aile arasında yüzük takılır olur biter dedi.. bakalım bu sabah da taç tan bir adet everyday yorgan aldım.. yine bir adet everydan taç yorgan ve beraberinde nevresim takımını aldım.. çok ta beğenerek :)

denizbarış; sağol canım hemen bakıcam dediğin yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…