:) öyle olcak valla.. sen ne tarafta otuuryosun ki canım ? bu arada özür diliyorum ama merak ettim ama büyüksün sanrım benden ?
canım ailenin en büyük evladı sensın sanırım ilk kızları evlenecek sonuçta nişanı karşıdan beklemeden yapmaları lazım ailenin..kız tarafına aittir nişan..ayrıca bence salon falan tutup nişana gerek yokki mesela beni istemeye gelcekler yaza daha sonrada evde aileler arasında tanıdıklarda çağrılır yüzükler takılcak bilezik felan takılcak misafirlere ikramlar falan bukadar.bence bi söz bi nişan kına düğün ohoooo çok be canım ya ıkıtarafada masrafa gerk yok yuzuk takılır evlencemız zamanda evde kına sonra salondada düğün...canım kredi felan çekmesin sözlün nişan için kredimi çekilir ya iki tarafında destek olması lazım yuva kurmak sevaptır..Allahım hakkınızda hayırlısını versın üzülmeyin sözlünde sende stres yapmayın zamanla herşey düzelir a.s.
tabi büyüğüm kız26 yaşındayım ben guclubacismile
forumda istanbul buluşması felan olursa görüşürüz uygun olursak dur bakalım
canım zaten bizde istemiyoruz nişan kına düğün falan o kredi eşyalar ve nikah için.. sağol iyi temennilerin için sengözlerimebaksanab
tabiik de canım görüşürzbende 23 canım çok büyük sayılmazsın yahu :))
canım ya çok sağol fakat arattım da aksu yu bilgi yok daha doğrusu web siteleri sorunlu açılmıyor ama takip ederim zaten haftaya bakarım orayada çok sağol bilgin için :) baktık diyosun eşyalar nasıl iyi mi güzel mi peki???
koçtaş ta bayağı uygunmuş fiyatlar tek tek aldığında 1 bin tlye güzel yatak odası çıkıyo baktım da şimdi.. listeye bunu da ekledik bakalım.. :)
canım ya çok sağol fakat arattım da aksu yu bilgi yok daha doğrusu web siteleri sorunlu açılmıyor ama takip ederim zaten haftaya bakarım orayada çok sağol bilgin için :) baktık diyosun eşyalar nasıl iyi mi güzel mi peki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?