söz nişan nikah....v.s. bütün bunların hepsi formalite canım. biz eşimle isteme sırasında sizinki gibi bi yüzük taktık onun adına da nişan dedik. sonra nikah yaptık. düğüne vereceğimiz parayla 5 yıldızlı bi otelde canımız ne istiyorsa yaptık. eşyadır evdir v.s. bütün bunlarda da kendimiz karar verdik ve eşimin maaşı ve benim işten çıkma tazminatım birleşti ve öylelikle aldık. sadece annemler yatakodasını yapmak istediler biz de hayır demedik. yatakodası parasını onlar verdi. o kadar. siz de elbet kendi yağınızla kavrulursunuz. onu kırmayım bunu kırmayım diye düşünmeyin. hayat sizin hayatınız. biz böyle düşündük. böyle yapıcaz deyin. böyle zamanlarda aileler işin içine karışınca herşey karışıyor. benim eşim doğulu ve onlarda erkek evlat kıymetlidir bilirsin. tek erkek evladımıza düğün yapalım falan demediler. biz istemeyince kabul etmek zorunda kaldılar. allah razı olsun. umarım sizde de işler yoluna girer canım. ama şunu unutma hayatta bazı riskleri almadıkça güzel şeyler elde edemiyorsun. yeri gelir soğan ekmek yersiniz yine de ödersiniz aldığınız krediyi. yeter ki gönlünüz bir olsun, yeter ki mutlu olun. dertler, sıkıntılar bile sevdiğinle paylaşınca güzel geliyor insana...