Bu instegram fenomen öğretmenlerinin videoları bir tek bana mı itici geliyor?

bu instegram fenomen öğretmenlerinin videoları bir tek bana mı itici geliyor? çocukların videoları her yerde ailelerin izin var mı yok mu? fenomenlik uğruna çocuklar kullanıyor gibi geliyor
Al benden o kadar. İlk başta sayıları azken vay bee ne güzel derdim ama yeni nesil öğretmenler sırf popüler olmak için neredeyse şebeklik yapacaklar. Yapanlar da var gibi.

Bir de bunlar ne ara ders işliyorlar diye düşünmüyor da değilim. Kurgu yapıp video çekmek de vakit alacak bir iş sonuçta.

Bu bahsettiğiniz öğretmen olan fenomenler Hem fenomenlik hem kadrolu öğretmenlik yapıyorlarsa cimere bimere ekran görüntüsüyle instagramdaki ismiyle şikayet edin. Mutlaka ilgileniyorlar. Atanmış bir öğretmenin sosyal medyada olsa ek bir gelir sağlaması yasak

Atanmış öğretmenin ek gelir sağlaması neden yasak olsun canım. Ayrıca reklam almadıkları sürece gelir sağlayamazlar zaten. Ben hiç de öyle reklam alanı görmedim henüz.
Zaten ek gelir demişim. Reklam alıyorlar ki sosyal medyadan ek gelir sağlıyorlar. Yoksa kendi halinde para kazanma amacı gütmezse ek gelir sağlayamaz.
Sadece öğretmen degil devlet bünyesinde çalışan tüm memurların ek gelir sağlaması yasaktır.
Ayrıca reklam alanları da mevcut. Siz denk gelmemiş olabilirsiniz ama var. Hatta Suan adını hatırlamıyorum ama fenomen ve kadrolu olan bir öğretmen aynı zamanda bissürü reklam alıp ekstra gelir elde eden bir kişi şikayet edilmişti adına kocasının adını ekleyip ben degil o hesabı yönetiyor ayakları yapmıştı soruşturma açılacak diye.

Devletin böyle saçma sapan uygulamaları var malesef. Verdikleri üç kuruş para istiyorlar ki başka yerden de kazanmasınlar. Zenginler zengin fakirler fakirler kalsın. Akılları çıkıyor devlet memurları üç kuruş para kazanacak diye

Öğretmen bir memurun eşi ve atanmamış bir öğretmen olarak ben yanlış bir uygulama olduğunu düşünmüyorum.
Memurun aldığı maaşı alamayan nice çalışan veya işsiz insanlar var. Çokta fakir kategorisine girmiyor memur olan kişiler.
Kendi mesleğim için konuşursam eğer madem fenomenlik yapacaksın istifa et öğretmenlikten yüzbinlerce atanmayan ve ihtiyacı olan biri gelsin en azından o kademeye.

Ee bu mantıkla bakıyorsak atanamamış öğretmenler veya işsiz insanlar da sosyal medyadan para kazansın o zaman onlar da fakir kategorisine girmezler.
Ayrıca işin içine torpil gidiyordur girmiyordur o kısmıyla ilgili bilgim olmadığı için yorum yapmayacağım ama memuriyet kazanılmış bir haktır. Kpss ile geliyorlar sonuçta.(torpil kısmını geçiyorum) Diğerleri de kpss kazansın fenomenlik yapsın.

Memurların ek iş yapamamalari bana hep çok sacma gelmiştir. İngilizce öğretmeni mesela neden YouTube'dan dil öğrenme sayfası oluşturup işleri ilerletince reklam almasın? Evini kit kanaat gecindiren düz memur neden aksamlari düğünlerde servis hostesligi yapmasın? Devlette basım yayında çalışan biri neden kendini geliştirip freelance banner vs yapıp para kazanmasın? Ya da haftasonu turistleri oradan oraya götür getir işleri yapıp döviz kazanmasın?
Ceplerine para girmesini geç çoğu ek iş, insanı geliştirecek seylerken işte, klasik memur kafasinda yaşa, sabah 8-aksam 5 çalış, aldığın parayla 'buna da şükür' modunda kemer sıka sıka yaşa, kendini gram gelistirme.
bence saçma bir uygulama.
Memursun,memur kal
Konuya gelirsek ben de hiç sevmiyorum kendi çocuğu hariç çocuk paylaşanlari. Ben yeğenimi bile atmam Instagrama,ama öğretmen olan arkadaşlarım boy boy paylaşıyor çocukları. Özellikle kreş öğretmenleri. Bazen komik buldukları şeyin videosunu çekiyorlar falan... İzin aldıklarını da hiç sanmıyorum. Böyle seylere takılmayan insanlar oldukları gibi takılan da çok insan vardır. Bir takık veliye gelseler bin pişman olurlar aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…