Tamam anlıyorumbakın.işte başından beri zaten ben onunla hiç ilgileniyor gözükmedim.hatta baya soğuk gittim. açılmaya çalıştığım o güne kadar... o an dışında. sadece o anda zaaf gösterdim.ve sözlü olduğunu da o gün öğrendim. o gün dediğim; 5 gün öncesi. şimdi yine ilgisiz davranıyorum. zaten o günden sonra da bir kez gördüm. tek konuşmamız; o "doğum gününü tebrik ederim" dedi. ben "teşekkürler" dedim.hepsi bu.
benim ne suçum vardı.bilmiyordum ki. ben masal falan yazmıyorum. çektiğim üzüntüyü ve yaşadığım şoku kendim biliyorum.
ooooo dejavu yasiyorumya la ben, bu nedir ya bdv deki ayni icerikli ikinci konu
Tamam anlıyorum
Peki hala komple bitirmeniz gerekirken üzgün üzgün bakıyor diyorsunuz
Zorla evlendiriyo olabilirmi diyerek umut besliyorsunuz?
Ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum
Anlam çıkarmayın bakışlarından veya yaklaşmasından.
Daha cok üzülürsünüz
ooooo dejavu yasiyorumya la ben, bu nedir ya bdv deki ayni icerikli ikinci konu
Tabiki yasanabilirde canim konu cok benziyor tek fark ordaki cocuk 21 kiz 26 yssindaydi. Hayatta hersey insanlar icin yoksaöyle mi? olabilir yani. hayatta yaşanıyor demek ki böyle olaylar..
Dur onada yorum yapmistim simdi yazarimo konunun linki var mı? ya da tam adını hatırlıyor musunuz?
Bir derdim varin kisaltmasi canimYa alakasız ama bdv ne demek hep görüyorum ama bir açılımını bulamadım
Çok sağol canimBir derdim varin kisaltmasi canim
Onemli diyil canimÇok sağol canim
Onun basligida ah su yas farki neden var canim
onemli diyilteşekkürler.bakıcam
yaş konusu benziyor. ama benim durumumda sözlü olması falan.. daha kötü yani..onemli diyil
Kadınlık gururunuzu ezdirmeyin ve ilişkisi olan birinin yüzüne bile bakmayın.
bence hiçbişey yaşanmamış gibi yolunuza devam edin o duygulardan kurtulmaya çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?