• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu imkansız aşk mı? üzgünüm...

bakın.işte başından beri zaten ben onunla hiç ilgileniyor gözükmedim.hatta baya soğuk gittim. açılmaya çalıştığım o güne kadar... o an dışında. sadece o anda zaaf gösterdim.ve sözlü olduğunu da o gün öğrendim. o gün dediğim; 5 gün öncesi. şimdi yine ilgisiz davranıyorum. zaten o günden sonra da bir kez gördüm. tek konuşmamız; o "doğum gününü tebrik ederim" dedi. ben "teşekkürler" dedim.hepsi bu.
benim ne suçum vardı.bilmiyordum ki. ben masal falan yazmıyorum. çektiğim üzüntüyü ve yaşadığım şoku kendim biliyorum.
Tamam anlıyorum
Peki hala komple bitirmeniz gerekirken üzgün üzgün bakıyor diyorsunuz
Zorla evlendiriyo olabilirmi diyerek umut besliyorsunuz?
Ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum
Anlam çıkarmayın bakışlarından veya yaklaşmasından.
Daha cok üzülürsünüz

Tamam anlıyorum
Peki hala komple bitirmeniz gerekirken üzgün üzgün bakıyor diyorsunuz
Zorla evlendiriyo olabilirmi diyerek umut besliyorsunuz?
Ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum
Anlam çıkarmayın bakışlarından veya yaklaşmasından.
Daha cok üzülürsünüz

biraz zaman geçsin. kabullenicem inşallah. devamlı görmek durumunda olmam da iyi değil ama zamanla alışırım herhalde

bana göre bence çocuğun senle pek bişeyi yokmuş gibi çünkü sen ondan hoşlanıyon ve her hareketinden bir anlam çıkartmaya çalışıyorsun bu hareketin bence normal çünkü hoşlanıyorsun çocuk seni eve bırakabilir ne varki bunda yakın görmüştür seni ama hoşlantı olarak değil arlkadaş olarak yardım etmek istemiştir sen ondan hoşlandığın için hem onun hareketlerini hemde çevredekilerin konuşmalarını kendi lehine çeviriyorsun kendi kendine kuruyorsun seni seviyormuş gibilerine ayrıca çocuk nişanlı seni sevse söyler bana göre k.bakma yorumum ağır oldu ama bana göre öyle çünkü arkadaşlarımdanda biliyorum hoşlanıyorlar çocuğun birinden ay çocuk bana bunu yaptı ay şöyle baktı felan diyolar sonra açılıyorlar ortada kalıyorlar bence hiçbişey yaşanmamış gibi yolunuza devam edin o duygulardan kurtulmaya çalışın sonunda siz üzülceksiniz karşınıza daha ne insanlar çıkıcak o yüzden üzmeyin kendinizi mutlu olun :)

Kadınlık gururunuzu ezdirmeyin ve ilişkisi olan birinin yüzüne bile bakmayın.

bence hiçbişey yaşanmamış gibi yolunuza devam edin o duygulardan kurtulmaya çalışın

Tesekkur ederim oncelikle..

Bir cok kisi yuzune bile bakmamami soylemis.bir kismi da" hicbir sey olmamis gibi davran" demis. Kafam karisti biraz.simdi soguk davransam "reddettim.bozuldu" diye dusunmez mi? Ya da ona digerlerine davrandigim gibi siradan biri gibi davransam ,rahat tavirlarina devam eder mi,daha mi kotu olur?

Back
X