Guvenilmez gozu disarda biri cok belli. Sozlu ama sizede yesil isik yakmaktan geri durmuyor. Bence karakterini dusunun ve soguyun ondan. Bu arada zannetmiyorum ki hic bir erkek ailesinin baskısı ile sozlensin. Siz onu birde sozlusunun yaninda gorun. Allah vere ne ask bocegi oluyordur.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu imkansız aşk mı? üzgünüm...
- Konu Sahibi yurina
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bazı kadınlarımızda her sözden saçma bahaneler çıkarır işte acaba ailesinin zoruylamı evlendi falan... yavrum erkek milleti işte etkilemeye çalışır etkileyince kaçar.merhaba .ilk konum. yorumlarınıza ihtiyacım var.kısaca anlatmaya çalışıcam.
ben 29 yaşındayım. hoşlandığım kişi 23.yaklaşık 2 aydır tanışıyoruz.aynı ortamda çalıştığımız için düzenli görüşmemiz gerekiyor.benden hoşlandığını düşünmeme sebep olan şeyler oldu.beni bir kez eve bırakmayı teklif etti. ben yaşı küçük olduğundan ötürü soğuk davranmaya çalıştım. benle muhabbet etmek için uğraştı. bana dokunmak için fırsatlar yaratmaya çalıştı. (yanlış anlamayın. elimi tutmak gibi)yani etrafımızdaki iki kişi de hoşlandığını düşünüyor.
ben geçen cuma artık dayanamadım ve ona açılmak istedim. fakat ben hiçbir şey söyleyemeden, o "ben sözlüyüm yurina" dedi. ben çok şaşırdım. bu ihtimali hiç düşünmemiştim. ben itiraf etmeden beni durdurması gerçekten incelikti ama ben hareketlerimden kendimi yine de belli ettim. nefes alıp verişim hızlandı,başım öne düştü,ağlayacak gibi oldum. "lütfen böyle yapma.senin ne suçun var." dedi. "ben işi bırakıcam" dedim." rahat davran. devam et. ben sorun yaratmicam" dedi.
şimdi sözlü bir kişinin ,bir başka kadınla ilgilenmesine kızabilirsiniz ama lütfen sonuna kadar dinleyin. bu olaydan sonra ilk olarak dün gördüm ve benim doğum günümdü. ortamdaki kişiler bana "iyiki doğdun" şarkısı söylerlerken o, en yüksek sesle ve heyecanla söyleyen ,sonra da bizzat tebrik edip elimi sıkan da tek kişiydi. ve yine dün , bana böyle nasıl anlatsam üzgün üzgün bakışını yakaladım bir kaç kez.ben de öyleydim tabi. normalde ikimiz de neşeli görünüyorduk halbuki..
bir kişi bana (başka biri için) demişti ki; "Bulunduğumuz ortamdaki kişilerin aileleri muhafazakar.Çocuklarına evlilik için baskı yapıyorlar" . acaba O da ailesinin baskısıyla mı sözlendi? yaşının küçük olduğunu göz önüne alın. yoksa vicdanını mı rahatlatmak istiyor? bunu nasıl anlarım?
gerçekten bana aşık bile olsa, ailesi beni kabul etmezdi .düşünsenize..üzgünüm. devamlı görmem de gerekiyor. ne yapacağımı bilemiyorum..
ve biliyor musunuz ;ben onunla tanışmadan önce 1 buçuk ay boyunca rüyamda her gün onun adına sahip bir şarkıcıyı gördüm.ve onunla tanıştıktan sonra bu rüyalar sona erdi.bunların hiçbirini ona söyleyemedim...
başından beri zaten ben onunla hiç ilgileniyor gözükmedim.hatta baya soğuk gittim. açılmaya çalıştığım o güne kadar... o an dışında. sadece o anda zaaf gösterdim.ve sözlü olduğunu da o gün öğrendim. o gün dediğim; 5 gün öncesi. şimdi yine ilgisiz davranıyorum.
sağolun arkadaşlar
Okudum tesekkurlerŞurda gerçekten güzel tespitler var http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-kadin-erkekleri-cozmemis-mi-sizce-de.829308/
burda demek istediğim hani sen onun yüzüne bakmaktan utanıyorsan hani sevdiğini anladı ya. işte sende böyle bişey yaşanmamış gibi onunla arkadaş olarak gülerek eğlenerek ama birazda mesafeni koruyan yani klasik arkadaşlık yaparak hiç bişey olmamış gibi davranın demek istedim :) ama duygularınızdan kurtulmanız gerekir :) eğer kurtulamazsanız diğer arkadaşların dediği gibi mesafenizi koruyun ama sana birşey dediği zaman eskisi gibi konuşun dediğiniz gibi reddettim bozuldu gibilerine düşünebilirTesekkur ederim oncelikle..
Bir cok kisi yuzune bile bakmamami soylemis.bir kismi da" hicbir sey olmamis gibi davran" demis. Kafam karisti biraz.simdi soguk davransam "reddettim.bozuldu" diye dusunmez mi? Ya da ona digerlerine davrandigim gibi siradan biri gibi davransam ,rahat tavirlarina devam eder mi,daha mi kotu olur?
sadakatsiz biri olduğunu gör ve unutmaya çalış.
O sana aşık değil mümkünse de olmasın zaten.
onun yaşlarında bi erkeğin duygularına da pek güvenilir gelmiyo bana .
Güven olmaz.
Uzulecegin bir hayat yaratma kendine. .
yazık kıza üzüldüm seninde üzülmeni istemem onun için yol yakınken vazgeç derim
Bence yaş sorun değil ama eğer bir erkek sizin ondan hoşlandığı anladığı an değişiyor.
Hiiiç adam yerine k8ymayın.
ooooo dejavu yasiyorumya la ben, bu nedir ya bdv deki ayni icerikli ikinci konu
Daha cok üzülürsünüz
bence boşver gitsin canım. imkansıza yakın bir aşk.
o yüzden üzmeyin kendinizi mutlu olun :)
unutsan uzaklaşsan iyi olur adam sözlü ama çapkınlıktan geri kalmıyor
Guvenilmez gozu disarda biri cok belli.
Aynı şey senin de başına gelebilir. Olabildiğince uzak dur.
kendine anlamlar yüklemekten vazgeç.
Hem de ipimkansız
merhaba arkadaşlar. hepinizi alıntıladım.bugün yaşadığımı anlatmak istiyorum.tüm dediklerinizi kulağıma küpe yaptım.
bugün hiç bakmadım,konuşmadım. ama yani resmen göz hapsi altındaydım. bir kaç kez aynadan gördüm ve bir arkadaş söyledi. ayrıca alakasız bir şey için onun arkadaşı ,beni onun yanına yollamak istedi. ben gerek olmadığını,benim işim olmadığını söyledim. o çocuk ta, bunun yanına gidip kulağına bir şey söyledi. herhalde "kabul etmedi" dedi.
ben bu kadar çabuk soğumaya başladığıma inanamıyorum. kendimi topladım. vazgeçtim ondan. ama belli ki o vazgeçememiş. ve sözlüsü kıza da yazık. bu çocukla nasıl mutlu olabilir ki. . inşallah o iş te bozulur.kesinlikle evliliğe hazır değil. yalnız kalsın bence bir süre. olgunlaşana kadar...
sağolun arkadaşlar
Yani gerçekten ne işiniz var sözlü adamla, bu ihtimali hiç düşünmemiştim demişsiniz. O nasıl oluyor? Ben birinden hoşlandığımda aklıma gelen ilk şey acaba sevgilisi, hayatında biri var mıdır? sorusu olur.
Eğer bu söyledikleriniz ki bana da bahane yarattığınız izlenimi geçti bu arada ama, söyledikleriniz doğruysa da ne işi var sözlü adamın başka bir kadınla? Hiç bu açılardan düşündünüz mü bilmiyorum. Konu başlığındaki sorunuza cevap veriyorum: Evet, bence imkansız.
Boşverin.
Eğer bu söyledikleriniz ki bana da bahane yarattığınız izlenimi geçti bu arada ama, söyledikleriniz doğruysa da ne işi var sözlü adamın başka bir kadınla? Hiç bu açılardan düşündünüz mü bilmiyorum. Konu başlığındaki sorunuza cevap veriyorum: Evet, bence imkansız.
Boşverin.
Bir ''Erkek'' aile baskısıyla kesinlikle evlenmez.Kız çocuğu babaya zor karşı gelir ama erkek öyle değil.Kendinize bahaneler yaratmışsınız ama sanırım farkında değilsiniz.Olması gereken o kişiden tamamiyle uzaklaşmak.Lütfen aklım kaldı filan demeyin.Yani aslında hayatında başka biri olan,hatta bu kişiyle sözlü olan bi adam sizinle ilgileniyorsa bu ilerdede size bişey veremiceği anlamına gelir.Saçmalık bunlar.
Çok çok yakın bir tanıdığım sizinle birebir aynı yaşlarda birbirlerine ilgi duydular. evlendiler çevre çok Yadirgadi. Kız ona sen daha gencsin beni beğenmezsin yarın birgün dedi vazgeçmedi oğlan . Sen bir yana dünya bir yana ölürüm bu yolda bırakmam gitmem evlen benimle dedi. Bi kaç yıl sonra arabanin on koltuğunda bile görmek istemiyordu en basiti yolda uzak yürüyor agrasif davranıyor her zaman hakaret ediyordu yabancılar yanında. bir gün aynen şu lafı söyledi on kişi vardı en az. Hadi ben cahil bir çocuktum sen kaç yaşında idin kendini Bana nasıl layık gördün hiç mi acimadin dedi. . Kusura bakmayın erkekler çok değişken kabul etmeliyiz . Kendinizi ateşe atmayın. çok üzücü bir sonuç çıkacağı belli.
ben aslında son durumu bildirmek için konuyu hortlatmıştım. siz ilk sayfaya bakmışssınız tabi. 5. sayfanın sonunda yazdım.kendimi tamamen çektim,yüzüne bile bakmıyorum..
evet tekrar söylüyorum: 23 yaşında bu kadar genç birinin sözlü olacağını düşünemedim.
haklısınız
aynen
çok kötü olmuş. adam i.nelik etmiş resmen.
ailenin yadırgaması olayında size katılıyorum.ama adamın eleştirisine gelince, benim konumdaki kişi kusura bakmasın da,ben ondan kaç yaş küçük duruyorum. ben minyonum,o tam tersi . (hatta ben onu ilk başta büyük sanmıştım) bence o bana layık değil
Yani gerçekten ne işiniz var sözlü adamla, bu ihtimali hiç düşünmemiştim demişsiniz. O nasıl oluyor? Ben birinden hoşlandığımda aklıma gelen ilk şey acaba sevgilisi, hayatında biri var mıdır? sorusu olur.
evet tekrar söylüyorum: 23 yaşında bu kadar genç birinin sözlü olacağını düşünemedim.
Bir ''Erkek'' aile baskısıyla kesinlikle evlenmez.Kız çocuğu babaya zor karşı gelir ama erkek öyle değil..
haklısınız
Çok genç, ilginiz olduğunu farkedip bundan hoşlandığı da bence çok belli. Böyle birisi için işinizden neden vazgeçiyorsunuz anlamadım. Farzedin ki istemeyerek nişanlanmış ya da ayrılacak sizle olacağı ne malum. Hiç bir şey olmamış gibi hayatınıza devam edin bence.
Yaş bir problem değil.
Asıl problem kişinin sözlü olması.
Bugün o bayanı sizinle aldatan, yarın sizi başkasıyla aldatır. Güvenemezsiniz.
aynen
Çok çok yakın bir tanıdığım sizinle birebir aynı yaşlarda birbirlerine ilgi duydular. evlendiler çevre çok Yadirgadi. Kız ona sen daha gencsin beni beğenmezsin yarın birgün dedi vazgeçmedi oğlan . Sen bir yana dünya bir yana ölürüm bu yolda bırakmam gitmem evlen benimle dedi. Bi kaç yıl sonra arabanin on koltuğunda bile görmek istemiyordu en basiti yolda uzak yürüyor agrasif davranıyor her zaman hakaret ediyordu yabancılar yanında. bir gün aynen şu lafı söyledi on kişi vardı en az. Hadi ben cahil bir çocuktum sen kaç yaşında idin kendini Bana nasıl layık gördün hiç mi acimadin dedi. . Kusura bakmayın erkekler çok değişken kabul etmeliyiz . Kendinizi ateşe atmayın. çok üzücü bir sonuç çıkacağı belli.
ailenin yadırgaması olayında size katılıyorum.ama adamın eleştirisine gelince, benim konumdaki kişi kusura bakmasın da,ben ondan kaç yaş küçük duruyorum. ben minyonum,o tam tersi . (hatta ben onu ilk başta büyük sanmıştım) bence o bana layık değil
Son durumu konuyu açarken yazmış olduğunuz ilk mesaja GÜNCELLEME şeklinde eklerseniz okuyanlar açısından daha iyi olacaktır zira burada konudaki ilk mesaja bakarak yorum yapıyoruz, sayfalarca yorumlar yazılıyor, hepsini tek tek okumak herkes için mümkün değil. Yazdığınız ilk mesajı silmeyin ama o mesajın altına güncelleme şeklinde son durum bilgisini yazın bence. İçerik silmek yasak ama sonradan yaşanan gelişmeleri ilk mesaja eklemek yasak değil diye biliyorum.ben aslında son durumu bildirmek için konuyu hortlatmıştım. siz ilk sayfaya bakmışssınız tabi. 5. sayfanın sonunda yazdım.kendimi tamamen çektim,yüzüne bile bakmıyorum..
haklısınız
aynen
Son durumu konuyu açarken yazmış olduğunuz ilk mesaja GÜNCELLEME şeklinde eklerseniz okuyanlar açısından daha iyi olacaktır .
ok öyle yaparım