hayır yoktuYüzük yok muydu parmakta?
Duyguların bu kadar ilerlemeden parmakları bi süzeydin ya bacım.
Bence yaş sorun değil ama eğer bir erkek sizin ondan hoşlandığı anladığı an değişiyor. Bizzat yaşadım bu durumu. Hareketlerine anlam yüklemeyi bırakın. Ergen değilsiniz bunları kolay atlayacak kadar olgunsunuz.
evet tabii ..fakat onun hareketleri değişmedi.ayrıca beni ifşa etmemiş gibi gözüküyor (demek istediğinizi anladım)
Hiçbir erkek bu kız bana aşık diye ifşa etmez zaten canım o daha çok kadınlara yada çenesi düşük kadınlara ozgu bir şey. Şu durumda siz ilgilenirseniz kaçan kovalanan durumunu yaşarsınız. Kendinizi çekin ama tamamen çekin eğer biraz hoşlanmışsa gelir ama hoşlanmamışsa siz unutursunuz ve olay kapanır. Kendinizi kaptırmayın. Ben yaptım ve aynı durumu yaşadım. Size sadece bunu yapmış benim zamanında hoşlandığım çocuk Facebook iletisinin altına yorumlar, kitap vermeler, saatlerce konuşmalar evlere bırakmalar neler vardı üstelik ilişkisi falan da yoktu ben ilk adımı attım ve kaybettim. Hatta sonra üzerine gittim sonuç sıfıra sıfır. Benden 6 yaş bıyuksunuz daha tecrübeli olmalısınız. Kadınlık gururunuzu ezdirmeyin ve ilişkisi olan birinin yüzüne bile bakmayın.
Gene yaşadığını masallaştırıp normalleştiren bir bayan daha ..
Bırakın anlamlar yüklemeyi.
O bir adım geliyosa siz 10 adım geri kaçın.
Adam sözlü ya sözlü!!
Ha diyelimki kötü niyetli sözlüsünü aldatmaya meyiilli sana bakış atıyor vs..
Bulaşma arkadaşım
Bakma görme ilgilenme konusma..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?