Bunları daha önce ki ilişkilerinde yapmadıysan demek ki bu arkadaşı daha çok sevip, değer vermiş ve kaybetmekten korkmuşsun önceki ilişkilerine göre.. Seviyorsan, güveniyorsan gerisini boş ver.. Güven zaten olmazsa olmaz... Hatta sevgiden bile daha ileri bence.
Cok onemli bi noktaya deginmissiniz. Yorumunuzu okuyunca sacmaliklarim gozumde canlandi. Guven kesinlikle herseyden daha onemli ve ben onun guvenini de biraz sarstim sanirim son gunlerde. Yaptiklarim bir degil iki degil burda okudugum her yorumda butun hatalarim gozumun onune geliyor ne kadar yanlis seyler yapmisim diyorum. Son zamanlarda surekli ayrilip barisiyorduk. Guzel guzel konusuyorduk iste tamam askim bidaha soyle yapmicaz boyle etmiycez bu sondu ceki duzen vericez kendimize vs hallediyorduk meseleyi. Baristiktan 1 ya da 2 gun sonra bana rahatlik battigindan ya da kafamda biseyleri oturtamadigimdan mi bilmiyorum bir iki kere "baristik ama boyle olmuyor, bizden ne koy olur ne de kasaba, ben cekiliyorum, en dogrusu bu, yapamadik, olmadi" gibi salakca mesajlar atmistim. Simdi diyorum ki al gordun iste ayriligi 3 bucuk atiyorsun . Bunu gayet acik ki gercekten istedigimden degil laf olsun diye durduk yere adamin canini sikmaktan baska bisey yapmamisim tiksiniyorum kendimden.