Biraz boğmuşsun sevgilini :) senin yazdığını okurkem kendimi görmüş gibi oldum. Sevgilimle çok uzak yaşıyoruz. Bende zamanında senin gibiydim. Çok sıkardım sevgilimi. Aşırı ilgi beklerdim ve bunu yapmaz ise ona her seferinde “beni sevmiyorsun” derdim. Böylece daha çok sinirlenirdi. Ama her zaman da beni sevdiğini belli ederdi. Yine de bu yetmezdi bana. Hep aramasını isterdim, eğer 3 saat sonrasında aramazsa kendi kendime kuruntu yapardım. Telefonunu almazsa tuhaf tuhaf şeyler düşünürdüm. Bana telefonu kapattığında bile “görüşürüz aşkım” yerine sadece “görüşürüz” dese çok tuhaf olurdum. Saçma sapan şeyler düşünürdüm. Kendi işinden dolayı da bazen ulaşamıyordum. Operasyonlara gittiğini bildiğim halde eğer beni sormazsa trip atardım . Aşırı psikopata bağlandığımı düşünmüştüm çünkü onu kaybetmekten korkuyordum. Ve bana bazen onu aşırı sıktığımı dile getirdi. Tabi o zaman onu anlayamadım. Ama biraz zaman geçince kafama tak etti. Meğerse haklıymış, çok sıkıyordum onu. Ve değiştim.. şimdi herşey daha da güzel . Meğerse kendime o kadar ay eziyet etmişim. Şimdi daha rahatım. Çoğu şeyi takmıyorum daha.
Bence sende böyle yapmalısın :) biliyorum kaybetme korkusu var sende. Erkekler aşırı ilgiden bunalırlar ve aşırı ilgi göstermekten de kaçınırlar. Onların psikolojisi öyle çalışıyor. Biraz kendini ve onu rahat bırak. Gör bak herşey daha güzel olacak. Hem sen rahat bir nefes alacaksın hemde sevgilin. İnşallah aranız düzelir canım.
Gerçekten de çok fazla boğdum son zamanlarda. Yani yaptıklarımı düşünüyorum son 1 ayın mesajlaşmalarınızı okuyorum bazen kendimi tanıyamıyorum yuh bunu ben mi söylemişim bunu ben mi yapmışım diye. Muhtemelen sinirle agzımdan çıktığı için insan o an farkına varamıyor ama sonra düşününce çok saçma geliyor. Boş yere kırmışım kırılmışım diyorum. Geçen gün iyice kafayı yedim gecenin 3 ünde yarın saat boyunca çevrimiçi oldu mesaj attım "şuan şu dakika beni aldatmıyorsan bende neyim hemen kimle konuşuyorsan ekran görüntülerini yolluyorsun " dedim yolladı da hiçbişey yok benim saçma sapan kuruntularım tabi onun açısından iyi olmadı "hala aynı kafadasın sen hiç değişmiceksin böyle bişey yapmıcagımı bilmen lazımdı iyice paronayak oldun" gibi şeyler söyledi. O da çok sıkıldığını bunaldığını sık sık dile getiriyordu son günlerde. Haklısın çok üstüne gitmek hiç Bi fayda sağlamıyor ama ne biliyim ilk defa bu hale geldik afalladım:) her zaman sorunları bir an önce konuşup çözmekten yana olurdu ilk defa kaçtığını bu kadar uzaklaştığını gördüm demek ki adamı Can'ından bezdirmişim:) biraz daha kafasını dinlesin nefes alsın düzelir insallah umutluyum kendimden de ondan da :) çok teşekkür ederim canım tavsiyelerini asla unutmıcam beraberliğin ömür boyu mutlu, huzurlu, sevgi dolu bi şekilde devam eder inşallah:)