bu iliski ne olacak..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu eski ama yazacagim.. cunku bu tip konular yayginlasti ve belki birinin isine yarar..
arkadasina sen arattin yuksek ihtimalle, kimse sana sormadan boyle bi ise kalkismaz kolay kolay..
ya baska bi sknti var ya da adam problemli.. iki durumda da kesmen gerekirdi uzerine dusmeyi.. kac kez msj ve adim atmis, yanit alamamissin, ustune bi de terslemis.. herif bi aciklama bile yapmayip triplerle kesmis diyalogu.. demek dengede sorun var.. birak..

Hala ne yapayim diye soruyorsun yedinci kattan atlamadigin kalmis biraz ara ver yahuuu...sal ipini gitsin

aynı şeyi birkaç hafta önce yaşadım üzerine düşme hiçbir şey yapma bak nasıl yaziyolar bi anda engelini kaldirmalar yazma dediği halde kendisi mesaj atmalar usteleme bırak sensizliği yaşasın anca öyle anliyolar

Konu kapandi ustune mesj atti durumlar degisti zatn. Brfaki tpkilerden sonra abay sert bir durus sergiledim. Geri donen o oldu

Aynen oyle oldu uzak durdum ve degere bndm :)

Nasil nereye gidiyor yahu adam engellemis ben bi daha aramadim soyle oldu geldi gitti msj atti demenizi bekliyorum yok yok ust uste ayni tavir hala inadindan yapiyor diyorsunuz da inat yapan sizsiniz farkinda degilmsiniz?

Son msjlara simdi baktim tarihe dikkat etmemisim ins boyke devam eder ama tetikte olmanizi tavsiye ederim..

Son msjlara simdi baktim tarihe dikkat etmemisim ins boyke devam eder ama tetikte olmanizi tavsiye ederim..
Kesinlille. Tetikteyim zaten. Ve bu sefer hic gitmyecek hic vazgecemez gbi davranmiyorm. O ne kafr ustume dusuyorsa bn o kadarim. O yuzden daha fazla cabaliyor

Nasil nereye gidiyor yahu adam engellemis ben bi daha aramadim soyle oldu geldi gitti msj atti demenizi bekliyorum yok yok ust uste ayni tavir hala inadindan yapiyor diyorsunuz da inat yapan sizsiniz farkinda degilmsiniz?
Ve kendisi de itiraf etti inadimdan yapiyordum dedi sinirliydim diye dedi. Sana ders vermek istedim dedi vazgcmemistm senden. Yine sen adim atarsn sandim bana o kavgadan iki hafta snra mesj atsydin hersy duzelirgi gbisinden bisy de dedi. Bende k.bkma o durumdan sonra neye mesj atcaktm elimden gelenin fazlasini yapmisim zatn daha ne bkliyordn dedm. O da zatn bn geldm sana dedi. Oyle snra konusmaya dvm etti iste

Açtığım konulara bakıyordum da gördüm :) şu an bakıp sadece ne aptalmışım diyorum. Evet üatüne mesaj attı barışmak için her şeyi yaptı bu yazın başına kadar da hala mesj atıyordu . Ama olmadı istemedim . O hiç fedakarlık yapmadan eskisi gbi onu sevmemi bekledi ben de gğvenmiyorum dedim. Sonuç. Şuan evlendi başkasıyla :)

Neyin inadı.İnat yapsa ne olur.Öğrencisin ne evliliği.Evlilik amaçlı konuşma olmaz.İnsanlar önce konuşmaya başlar kafa yapıları uyarsa evlenme kararı alırlar.Seni telefonunda engelleyeni sen hayatından engelle.Küçülme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…