Bu hatamın telafisi olmaz mı?

mutsuzinsancik

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
101
21
26
Ben 2 yıl önce biryle beraber olduktan sonra ayrıldım. Ondan sonra başkasıyla bi ilişkim oldu. Ama pişman oldum ve ona geri dönmek istedim. Kendisi beni hala seviyor. Doğruları anlattım o da kabul etmedi. Sonra beni geri aradı ve seninle gelecek istiyorum dedi. Akşam annesine benim geri döndüğümü söylemiş ama annesi hakkımı helal etmem demiş. Sizce çabalarsak düzelmez miydi? Şimdi beni istemiyor telafisi yok mu bunun kendimi tekrar sevdiremez miyim güvenmez mi bana?

Anneler gelinlere karşı biraz kinci olabilir şimdi affetse ilerde pat diye önüne çıkar bence uğraşma 🤷🏻‍♀️
Eskiden beni çok severdi. Anneler gününde beni niye aramıyor ben onu çok seviyorum alındım falan diyordu hatta konuşuyorduk telefonda. Onunla yaptığımız şeyleri duyunca kadın benden nefret etti sanırım bilmiyorum

Gerçekten sevse ailesinin karşısında durur şimdi bunun annesi carsafta görmek ister 😠 şöyle bişi hissettim olurda evlenirseniz adam ilişkinizi yuzunuze vuracak gibi duruyor ilk fırsatta
Vurur mu bilmiyorum bana sadece sana güvenmek istiyorum demişti. O güveni sağlamak için elimden geleni yapmaya hazırım ama o pek niyetli değil sanırım

Vurur mu bilmiyorum bana sadece sana güvenmek istiyorum demişti. O güveni sağlamak için elimden geleni yapmaya hazırım ama o pek niyetli değil sanırım
Sen ona güvenmek istemiyor musun? Sanıyor musun ki iki yılda eli kadın eline değmedi? Saf mısın kızım?

Ayrilip geri donenler daha iyisini bulamadigindan ya da boş kaldigindan donuyormuş gibi geliyor bana. Hiç geri dönenle tekrar ilişkim olmadi benim acikcasi, kendim de geri donmedim.

Bir de 2 sene geçmiş yani arada hani 1-2 aylik bir ayrilik olsa ok diyecegim ama 2 sene sonra dönen aşkindan donmuyordur diye dusunurum. Cocugun anasi aşiri hakli, cocugun yerinde olsam sizinle birlikte olmazdim.

Sen ona güvenmek istemiyor musun? Sanıyor musun ki iki yılda eli kadın eline değmedi? Saf mısın kızımbilm
Sen ona güvenmek istemiyor musun? Sanıyor musun ki iki yılda eli kadın eline değmedi? Saf mısın kızım?
Güveniyorum ona sanırım.
Ayrilip geri donenler daha iyisini bulamadigindan ya da boş kaldigindan donuyormuş gibi geliyor bana. Hiç geri dönenle tekrar ilişkim olmadi benim acikcasi, kendim de geri donmedim.

Bir de 2 sene geçmiş yani arada hani 1-2 aylik bir ayrilik olsa ok diyecegim ama 2 sene sonra dönen aşkindan donmuyordur diye dusunurum. Cocugun anasi aşiri hakli, cocugun yerinde olsam sizinle birlikte olmazdim.
o da olmamak için çabalıyor zaten ama ben çok pişmanım düzeltmek istiyorum eski mutluluğumuzu istiyorum

X