Bu Halılar Çok Hoş

kızlar ben bebeğimin odasına pembe sade çok tüylü olmayan bi halı istiyorum aklınıza gelen yada böyle bi halı gördüğünüz yer varmı sanırım bulamıycam ve kestirme yaptırcam:KK43:
büyük marketlerde yada halıcılarda istediğin ölçülerde kestirip kenarını sardırabilirsin

hepsi de çoook güzel..
ama seçenek çoğaldıkça başım dönüyor seçemiyorum :):)

hepsi de çoook güzel..
ama seçenek çoğaldıkça başım dönüyor seçemiyorum :):)

tiftik halıları çok seviyorum fakat temizliği zor olur düşüncesiyle oyma aldım ben ve memnunum.

herkese merhaba:)) ben beyaz shaggy pufuduk pufuduk bi halı istiyorumm ama yok yok yookk..bilen varmı aranızda nerden bulabilirim? okadar zamandır bakıyorum hatta artık beyaz olsunda makina halısı bile olsa olur modundayım..:KK43:((

bu halılar hangi marka ve nereden bulabiliriz,ben hep stepe e bakıyordum,bunların içindede çok özgün alternatifler var.,bilen varsa banada bildirirse çok sevinirim...

herkese merhaba:)) ben beyaz shaggy pufuduk pufuduk bi halı istiyorumm ama yok yok yookk..bilen varmı aranızda nerden bulabilirim? okadar zamandır bakıyorum hatta artık beyaz olsunda makina halısı bile olsa olur modundayım..:KK43:((
apex halı da istediğin gibi halı bulabilirsin

HALILARIN BAZILARI GERCEKTEN COK HOS BENIM EVIMDEKI HALILARDA COK GUZEL INS BIR GUN PAYLASIRIM TESEKURLER PAYLASIM ICIN sengözlerimebaksanab

09:52' de gönderdiğin 3. halıyı nereden bulacaz peki?hani şu üzeri rengarenk desenli ,yuvarlak halıyı...

halılar iyi hoş da nerede bulabileceğimizi kimse yazmamış ama :eek:lmaz:

X