Eşim ile kavga ettik

Evet olay tam olarak bu ya yani ben kendimce bunu dile getirmek istedim ama olay bambaşka noktaya geldi birden bire aşırı derecede parladı bana asla bı ima yakıştırma yapmıyorum nasıl yaparım ya. Bana olmayan ilgi başkasına olunca bunu dile getirdim yorumlarda neler neler demişler
size hep kaba mı davranıyor eşiniz? sizi düşünüp yaptığı ufak jestler, hayat kolaylaştırıcı hareketler yok mu?

Annemin çok güzide bir sözü var buraya cuk oturan; niye onun eli g.tüne mi kaçmış. Herkes kendi kapisini açsın ne salak salak şovlar bunlar ya. Karısına köpek çeker başkasına şov yapar delikanlı.
Konudaki asıl mesele bu aslında. Konu sahibi kendini tam olarak ifade edemediği için tepki almış. Eğer koca kişisi hanımına da aynıysa sıkıntı yok ama kerkenes'in de belirttiği gibi kadına yapmayıp sadece kardeş eşine yapıyorsa herkes bozulur

Köyde kaynım bahçede seke seke bana kahve taşır çünkü kahve çok içerim, biliyor sevdiğimi ve eltim hiç kıskanmadı. Çay varsa eltime taşır mesela o da çayı çok sever. Hödük falan ama servis söz konusu ise başroldedir. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.

Eltim böyle düşünse bir daha asla görüşmem. Ne münasebet?
İşte zaren senin kaynın karısına da çay taşırmış. Konu sahibi kendisine yapılmayan kibarlığın başkasına yapılmasına bozulduğunu belirtiyor aslında. Yanlış kelimeler kullanmış. Kaldı ki dediği gibiyse herkes bozulur

İşte zaren senin kaynın karısına da çay taşırmış. Konu sahibi kendisine yapılmayan kibarlığın başkasına yapılmasına bozulduğunu belirtiyor aslında. Yanlış kelimeler kullanmış. Kaldı ki dediği gibiyse herkes bozulur
Eşimle, kaynım iki farklı dünyanın insanı. Huy olarak kimse bunlar kardeş demez. Normalde hödüğün teki. Eltim mana çıkaracak olsa çıkaracak sebep illaki bulur. Mesela çay ortak demlenir ama kahveyi kendisi yapar hani diyebilir sen neden yapıyorsun diye. Mana bulacak ya.

Eşimle, kaynım iki farklı dünyanın insanı. Huy olarak kimse bunlar kardeş demez. Normalde hödüğün teki. Eltim mana çıkaracak olsa çıkaracak sebep illaki bulur. Mesela çay ortak demlenir ama kahveyi kendisi yapar hani diyebilir sen neden yapıyorsun diye. Mana bulacak ya.
Ben bu konuda "eltime nasıl yaparsın, ahlaksız" Mesajı almadım. Bana geçen alt metin "neden bana yapmıyorsun da başkasına bu kibarlığın? " Oldu. Tamamen eltiden bağımsız yani.

El iyisi ev ayısı durumu var sanki, yoksa elti filan değil sorun.Başkasına gösterilen incelik bana gösterilmezse elbette bozulurum.

Back
X