- 12 Mart 2025
- 4
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Tuanaeslem1
Lumberjack marka ayakkabı kullanıyorum kalın taban çok hoşuma gidiyor, beyaz 1 de siyah almak istiyorum 2000 2500 civarında bana gerçekten rahat edebileceğim bir model önerebilir misiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nike ve skechers der gecerim, tarakli ayaklarim var, ayaklarim 36 numara ama standart ayakkabilarda tarak sebebiyle 38 almak zorunda kaliyorum, haliyle ayaklarim icerde dolaniyor ama bu 2 markadan genis burunlu ve yastikli ayakkabilar alabiliyorum haliyle hem kucuk numara hem de asiri rahat oluyorlar.Lumberjack marka ayakkabı kullanıyorum kalın taban çok hoşuma gidiyor, beyaz 1 de siyah almak istiyorum 2000 2500 civarında bana gerçekten rahat edebileceğim bir model önerebilir misiniz ?
Teşekkür ederimNike ve skechers der gecerim, tarakli ayaklarim var, ayaklarim 36 numara ama standart ayakkabilarda tarak sebebiyle 38 almak zorunda kaliyorum, haliyle ayaklarim icerde dolaniyor ama bu 2 markadan genis burunlu ve yastikli ayakkabilar alabiliyorum haliyle hem kucuk numara hem de asiri rahat oluyorlar.
Decathlon hakikaten iyi ya, ben kizlarin botlarini spor ayakkabilarini aliyorum, deforme dahi olmuyor.Genelde nike alırım ayaklarım taraklı ve 40 numerodışa doğru basarım bende :) ama decatlon un ayakkabılarıda çok rahat ve ucuz en son aldığım 1.800 dü bakabilirsiniz
Valla bende çok memnunum ki ayakkabı konusunda çok kılım çünkü ayağım rahat etmezse bende edemem aslaDecathlon hakikaten iyi ya, ben kizlarin botlarini spor ayakkabilarini aliyorum, deforme dahi olmuyor.
Valla çok nadir giyiyorum o tarz şeyleri bende bi düz taban yokSpor ayakkabı bir şekilde hallediliyor da insam şöyle elbise altına zarif bir şeyler giymek istiyor. Bu konudan ben de muzdaribim. Taraklı+düz taban+ 40 numara ayak, daha sayayım mı![]()
Ben de normalde hep elbise, etek altına da spor ayakkabı giyerim ama düğün vs olunca sıkıntı oluyor ya. Sırf bu yüzden çoğunlukla pantolon giyiyorum ama artık her yerde muhtar gibi pantolon ceket gezmekten sıkıldımValla çok nadir giyiyorum o tarz şeyleri bende bi düz taban yok![]()
Bende aksine topuklu ayakkabı ile daha rahat oluyorum taban oturduğu için sert ve rahat geliyor bana tabi genişleyince ayakta da saatlerce durunca ufak 1 ağrı oluyor 38 giyiyorum genelde ama bazen 39 da alıyorum =(Spor ayakkabı bir şekilde hallediliyor da insam şöyle elbise altına zarif bir şeyler giymek istiyor. Bu konudan ben de muzdaribim. Taraklı+düz taban+ 40 numara ayak, daha sayayım mı![]()
Benim düz tabanlık sorunumdan ve de ayaklarımın büyük olmasından ötürü giydiğim gibi yanlara genişliyor ve çok kötü görünüyor. Yoksa dediğiniz gibi topuk alttan destekleyince daha rahat oluyor.Bende aksine topuklu ayakkabı ile daha rahat oluyorum taban oturduğu için sert ve rahat geliyor bana tabi genişleyince ayakta da saatlerce durunca ufak 1 ağrı oluyor 38 giyiyorum genelde ama bazen 39 da alıyorum =(