- 11 Nisan 2023
- 704
- 141
- 23
- 28
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Ama belki hassasiyetleri farklı olabilir üst mm olan yumurtayı gosterebilirlerAa hangi markaydı testi göstermeyen ben de yapıyorum ama olursa gösterir mi diye de düşünüyordum. Bizimle de paylaşın mutlaka bugün gösterip göstermediğini
Bir gebenin günlüğü ve innovita bugün doktordan çıktıktan sonra yaptım ve pik değildi ikiside doktor 20 mm yumurta var iğne yap dedi
Teşekkürler bilgi için. Büyük ihtimale hassasiyet farklı oluyordur dediğiniz gibi ama bunu biz nasıl anlayacağız o biraz düşündürüyorAma belki hassasiyetleri farklı olabilir üst mm olan yumurtayı gosterebilirler
Dün akşam fena bir sancım oldu belimde karnımda kasıklarımda ve akıntım da vardı. Geceyi değerlendirdikUmarım güzel haberleri de paylaşırız
Garip yanı ben bugün de test yapsaydım pik çıkmayacaktı doktora gitmesem bilemeyecektim ama 20 mm de küçük bir boyut değil sonuçtaTeşekkürler bilgi için. Büyük ihtimale hassasiyet farklı oluyordur dediğiniz gibi ama bunu biz nasıl anlayacağız o biraz düşündürüyor
Evet yaptım şimdi de yaptım üstlerinde tarih yazıyor. Bugün yaptığım çok silik çıktıSanki pik gibi gözüküyor. Dün bugün yaptınız mı test
Bugün tekrar yaptım çok silik çıktıYumurtlama olmuş gibi görünüyor
Çatlamış benceBugün tekrar yaptım çok silik çıktı
Bana da öyle geldi ama. Bu testlerin örneklerine çok baktım yumurtlama olduğu zaman t çizgisi daha koyu oluyordu da bendeki fazla koyu değil gibi bilemedimÇatlamış bence
Test markanız neydi? Ben laboquick yaptım piki de çatlamayı da gösterdiBen de doktora gittim bugün yumurta büyümüş çatlamak üzere değerlendirebilirsin dedi ama testlerde pik falan yok
Sizinkiyle aynıTest markanız neydi? Ben laboquick yaptım piki de çatlamayı da gösterdi
Allah allah tuhaf geldiSizinkiyle aynı
Ben de bilmiyorum belki oruçtan dolayı saatleri denk getirememişmdir gün içinde çok tuvalet ihtiyacım olmadıAllah allah tuhaf geldi
Ben öğlenden sonra 2 bucuk gibi yaptım hepBen de bilmiyorum belki oruçtan dolayı saatleri denk getirememişmdir gün içinde çok tuvalet ihtiyacım olmadı
ihtimal yüksek o halde inşallah güzel haberlerle gelirsinizDün akşam fena bir sancım oldu belimde karnımda kasıklarımda ve akıntım da vardı. Geceyi değerlendirdiköğlen test yaptım silikleşmişti bence dün gece çatladı.
Çatlamış o haldeEvet yaptım şimdi de yaptım üstlerinde tarih yazıyor. Bugün yaptığım çok silik çıktı
İnşallah canım çokta umutlandırmıyorum kendimiihtimal yüksek o halde inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Ben de laboquick kullanıyorum umarım gösterir ilk kez kullandığım için daha göremedimTest markanız neydi? Ben laboquick yaptım piki de çatlamayı da gösterdi
Zamana bırakmak en güzeli ama insan heyecanlanıyor ister istemezİnşallah canım çokta umutlandırmıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?