- 30 Ekim 2016
- 137
- 47
- 98
- 27
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Valla bilmiyorum yapmaya devam edicem siz görebildiniz mi pik iBilemedim testlerin de yanılma payı oluyor mu ya da belki iki üç gün sonra yumurtlama ihtimali olabilir mi?
Bal çörek otu nasıl oluyor. Her tuşa basıyoruz hayırlısı Allah'tan:)Bende kullanıyorum bal çörek otu karışımı OMEGA 3 filan ama bakalım ne oluyor benim bugün 10. Gün henüz yok zaten ama bir kez gebe kalabilmiştm o zaman 25. gün görmüştüm yumurtalama kimyasal oldu o ayri
DeğilEki Görüntüle 3561699
Kızlar pik mi sizce
Bende aynı durumdayim pozitif göremiyorumBende pcos hastasıyım malesef yani ilk defa ovulasyon testi yaptım bu ay 23. Gün ama hala tık yok. İlaçsız adet olmam incir kürü hayit ekstratı+ OMEGA 3+ folik asit kullanıyorum ama yine de bir değişiklik yok
Kaçıncı günündesin. İlaçsız da adet oluyor msnBende aynı durumdayim pozitif göremiyorum
Polenli bal aldım içine birnyemek kaşığı çörek otu ezip koydum bir kaşık tarçın koydum biraz ceviz içi biraz da badem koydum bugün 11. günüm hala kullanıyorum bakalım faydası oluyor muBal çörek otu nasıl oluyor. Her tuşa basıyoruz hayırlısı Allah'tan:)
İlaçsız adet olamıyorum cnm bugün adetimin 30. GünüKaçıncı günündesin. İlaçsız da adet oluyor msn
Bende öyleyim malesef. Bir ara 55 kiloya indim kendiliğinden adet oldum ilk defa ama tabi yine evlendikten sonra kilo aldım 62 kilo oldum daha da zor oldu adet olmamİlaçsız adet olamıyorum cnm bugün adetimin 30. Günü
Hayır geçen ay benim de öyleydi 2 3 gün koyu renk olabiliyorAy kızlar 2 gündür sürekli pik görüyorum bir sorun ifade etmiyordur demi normalde bir gün pik sonraki gün çatlama olurdu
İyi bari teşekkürlerHayır geçen ay benim de öyleydi 2 3 gün koyu renk olabiliyor
Ben zayifkende boyleydim genç kizligimdan beri böyleyim.simdide çok kilom yok ama yinede aynı durum. İlaç kullanarak adet oluyorum bu ay bekleyeceğim bakalım belki geç yakalarimBende öyleyim malesef. Bir ara 55 kiloya indim kendiliğinden adet oldum ilk defa ama tabi yine evlendikten sonra kilo aldım 62 kilo oldum daha da zor oldu adet olmam
Kilo vermeye çalışıyorum. Pcos hem maddi hem.manevi bayağı zorluyor hastalarıBen zayifkende boyleydim genç kizligimdan beri böyleyim.simdide çok kilom yok ama yinede aynı durum. İlaç kullanarak adet oluyorum bu ay bekleyeceğim bakalım belki geç yakalarim
Evet ama kilodan dolayı ise gebe kalmanız daha kolay kilo verdikten sonra gebe kalan çok var.olur inşallah.Kilo vermeye çalışıyorum. Pcos hem maddi hem.manevi bayağı zorluyor hastaları
İnşallahEvet ama kilodan dolayı ise gebe kalmanız daha kolay kilo verdikten sonra gebe kalan çok var.olur inşallah.
Bugün testi tekrarladım sizce bu pik mi? Dün geceyi değerlendirmiştim bu gece yine değerlendireyim dimi?Emin olamadım sizin testinizde tam net değil ama belirgin de çizgi. Yarın ki teste göre daha anlaşılır sanırım
Ben de aynı şekilde akşamları yürüyüş yapıyorum umarım faydasını görürüzBu ay daha çok dikkat ediyorum düzenli yürüyüş yapıyorum yarım saat de olsa ekmek yememeye calisiyorum ama bakalım etki edecek mi bu durum onu da bilmiyorum
Hayır henüz göremedim ben de. bugün ki testimi de atacağım birazdan silik çıktı bakalım devam edeceğim test yapmayaValla bilmiyorum yapmaya devam edicem siz görebildiniz mi pik i
Bu kesinlikle pikBugün testi tekrarladım sizce bu pik mi? Dün geceyi değerlendirmiştim bu gece yine değerlendireyim dimi?
Bu kesinlikle pik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?