• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Test dışında çatlamayı anlama yolu var mı başka şimdi yumurta gelişmiş dedi de ne zaman çatlayacağı meçhul
Hiç bilmiyorum aslında vücut ısısına bakarak öğreniyorlar ama o konuda bilgim yok uzun süre not ediyorsun normal vücut ısından yüksek olduğunda yumurtlama olarak düşünülüyor. premom uygulamasında da var ama dediğim gibi hiç denemedim biraz daha veri toplamak gereken uzun bir süreç

Ben de bilmiyorum belki oruçtan dolayı saatleri denk getirememişmdir gün içinde çok tuvalet ihtiyacım olmadı
Aslında alakası yok şöyle bende innovita kullanıyordum ağustos ayında varla yok arası pik gördüm gibi ama tam da değildi öyle istenilen koyulukta değildi ama yine de değerlendirdim sadece o koskoca bir ay da sadece tek değerlendirme ile o gün hamile kalmıştım testim çok aşırı koyu değildi yani o yüzden ben bu ayda yaptım saatler çok uymadı tam koyu da göremedim ama akıntı ve ağrıya göre değerlendirdim üç gün ara ile bi oldu üç gün sonra bir daha tamam hakkımız da hayırlısı

Aslında alakası yok şöyle bende innovita kullanıyordum ağustos ayında varla yok arası pik gördüm gibi ama tam da değildi öyle istenilen koyulukta değildi ama yine de değerlendirdim sadece o koskoca bir ay da sadece tek değerlendirme ile o gün hamile kalmıştım testim çok aşırı koyu değildi yani o yüzden ben bu ayda yaptım saatler çok uymadı tam koyu da göremedim ama akıntı ve ağrıya göre değerlendirdim üç gün ara ile bi oldu üç gün sonra bir daha tamam hakkımız da hayırlısı
Merhaba bende çift çizgi gördüğüm 2 gün üst üste değerlendirdim tutar inşallah 🥹 sizin kimyasal mı oldu?

Evet haklısınız nasip işi tamamen biz de dün değerlendirdik bir de yarın olur gerisi Allah’a kalmış

Bu Ovulasyon testlerinde en az hata payı hangisi peki deneyimli hanımlar ben labaquick kullandım bitti şimdi yine ondan devam mı

Sıvı alımına ve saate dikkat ederek yaparsan gösterir inşallah canım
Umarım canım 🙌🏻 dikkat ediyorum evet 2 saat önce sıvı almını kesiyorum hep aynı saatte yapmaya özen gösteriyorum. 11 civarı yapıyorum hep 5 dk 10 dk oynar en fazla

Benim çok ilginç ki bugünde pik. İlk defa böyle oldu. Ben nasılsa çatlamıştır artık dedim sabah yaptım yine pik. Umarım tutmuştur dediğiniz gibi. Teşekkür ederim
Aaa benim dün pikti bugün silikleşti mesela 3 gün pik oluyor mu öyle bilmiyodum

Aaa benim dün pikti bugün silikleşti mesela 3 gün pik oluyor mu öyle bilmiyodum
Yani olmaması gerekiyor aslında. Bende şaşırdım. Daha önce 1 gün pik olup diğer gün çatlardı. Bu dönemde 3 gün pik oldu , fizyolojik olarakta hissettim aslında vücut ısımla, akıntı ve yumurtlama ağrısı ile vs. Bakalım zaman ne gösterecek

Yani olmaması gerekiyor aslında. Bende şaşırdım. Daha önce 1 gün pik olup diğer gün çatlardı. Bu dönemde 3 gün pik oldu , fizyolojik olarakta hissettim aslında vücut ısımla, akıntı ve yumurtlama ağrısı ile vs. Bakalım zaman ne gösterecek
Belki içlerinden biri pik değildir pike yakındır

Kızlar pik mi sizce elimde yapa yapa 1 tane test kaldı önemli 😂😂

Eklentiler

• IMG_9170.webp
    IMG_9170.webp
    142,6 KB · Görüntüleme: 9
Back
X