Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Ya normalde bakıyor çoğu sağlık ocağı. Ben hep sağlık ocağından baktırıyorum. Ama doktorlar bazen bakmıyoruz, uzmana gidin diyorlar başta. Doktor kontrol için istedi deyip rica edince bakıyorlar.
Bi diyeyim yaparlarsa yoksa eğitim araştırmaya giderim kapsamlı baya

Benimki de istemezdi belki ama antidepresan kullandığı için Dr um istedi. Ben de cok ağladım zırladım onun da etkisi var tabi
Bizde de var antidepresan durumu bugün söyledim. Regl oldum çok üzüldüm bu ay umutlanmıştım diye. Sen de gider misin olmazsa eğer dedim yarım ağız tamam dedi

Bizde de var antidepresan durumu bugün söyledim. Regl oldum çok üzüldüm bu ay umutlanmıştım diye. Sen de gider misin olmazsa eğer dedim yarım ağız tamam dedi
Bence vakit kaybetmemek lazım ya benim acımdan. Ben 32 yaşındayım Dr bir sene bekleyelim dedi ama sorun varsa görmek isterim bir an önce. Zaman akıp gidiyor belki yasın genctir daha ama. iki üç ay daha gebelik olmazsa başının etini yemeye başla bence bazen ne kadar üzüldügümüzün farkında olamıyorlar

Ben 16 nisanda 28 yaşındayım eşimde aynı mayısta 28 o da

Ne güzel gec evlendim biraz ben
Bence en güzel zamanlar ya biz eşimle 18 yaşında tanıştık evlilik 27 yi buldu sürekli kavga ederdik çok sinirliydik şimdi hep durulduk mantıkla haraket ediyoruz erken evlenseydik çok yanlış şeyler olurdu hayatımızda o ortamda çocuk da büyümezdi zaten

Evet her seyin bir zamanı var ben de erken evlenseydim çok yanlış kararlar verirdim kesinlikle ☺ demek ki bebişin de daha zamanı var.

Kızlarrr eşim için keçiboynuzu pekmezi alayım diyorum kullanan var mı? Faydası olur mu acaba

Reglim tam gününde geldi kızlar 4 Nisan demiştim ya. Çatlamayı pikleri falan da tutturdum ama olmayınca olmuyor işte nasip
Çok üzüldüm. Aynı duyguları yaşıyoruz üzülme yeni bir dönemde olacak. Bak ben seni tanıdım ilk sana bu forumda üye olup yazdım inşallah birlikte bu ay olacak ben inanıyorum. Takip edeceğiz inşallah umutsuzluk yok

Bende 32 yaşımdayım aynıymışız seninle elif.

İnşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın hepimiz en kısa sürede güzel haberleri alalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…