Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Kızlar sizde de böyle oluyor mu,dün daha koyuydu ama (pik değildi)
Bugün daha silik çıkıyo 2saar sıvı tüketimine dikkat ederek yapıyorum üstelik

Eklentiler

• IMG_1296.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 29
Merhabalar ben eşim için multivitamin tarzı şeyler kullanmasını düşünüyorum bu ay. Bende folikasite başladım. Ona ne alabilirim? Biri eşi için bir ürün kullandığını yazmıştı bi yerde ama o yazıyı bulamıyorum o yüzden sormak istedim. Adı sanki ocean koenzim gibi bir adı mı ne vardı ? Ya da başka bir şey falandı adı hatırlayamıyorum .Yardım eder misiniz? Ona alayım yararlı olur belki zararı olmaz diye düşünüyorum

Nisanda tekrar kan mı versem acaba Prolaktin mi yükseldi ne oldu emekler çöp oluyor gibi hiç kalmamak da garibime gitti o rahim filminden de korkuyorum ihtiyaç kalmasa keşke

Nisanda tekrar kan mı versem acaba Prolaktin mi yükseldi ne oldu emekler çöp oluyor gibi hiç kalmamak da garibime gitti o rahim filminden de korkuyorum ihtiyaç kalmasa keşke
bence rahim filmi korkulacak kadar zor değil.Bende hormon testi verdim yarın doktora göstereceğim. Benim 1 çocuğum var ama 2. bir türlü olmadı.

İnşallah sağlık ocağının baktığını bilmiyordum ben kan verdiğimde hiç bakmıyorlar özellikle mi demem lazım onun için
Ya normalde bakıyor çoğu sağlık ocağı. Ben hep sağlık ocağından baktırıyorum. Ama doktorlar bazen bakmıyoruz, uzmana gidin diyorlar başta. Doktor kontrol için istedi deyip rica edince bakıyorlar.

Ben geçen ay keçiboynuzu özüne baslattım. Haftaya Dr a gidicez sperm testi vs olacak. O zaman da verie diye düşünüyorum. Bir de foliborn myforce var o da çok iyi yorumlar almıs onu da düşünüyorum. Biraz pahalı hem kadın hem erkek içiyor

Benim de 8 ay oldu. Rahim filmi benim de korkum ya acı eşigim o kadar düşğk ki hatta bir sene vajinismus yasadım o yüzden.
Alttan muayeneden hala korkuyorum haftaya olucam muayene inşallah hemen rahim filmi istemez

Benim de 8 ay oldu. Rahim filmi benim de korkum ya acı eşigim o kadar düşğk ki hatta bir sene vajinismus yasadım o yüzden.
Alttan muayeneden hala korkuyorum haftaya olucam muayene inşallah hemen rahim filmi istemez
Evet benim de öyle. Olursa anestezili olana girerim herhalde ben. Eş konusu benim biraz zor onu ikna etmek uzun bir yolculuk olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…