- 14 Şubat 2025
- 393
- 127
- 18
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Evet Allah nasip ederse,Henüz yoksizin de ilk çocuğunuz mu olacak
Benimki psikolojik oldugunu düşünmüyorum çok fazla var çünkü kist te olabiliyorBen de kasık ağrısı yaşıyorum psikolojik sadece ben de oluyor diye düşünmüştüm kendimi dinlemek istemiyorum ama elimde değil
Böyle dalgalanma olur zaten pik olunca onu diğerlerinden ayırt edersinizKızlar sizde de böyle oluyor mu,dün daha koyuydu ama (pik değildi)
Bugün daha silik çıkıyo 2saar sıvı tüketimine dikkat ederek yapıyorum üstelik
bende laboquick sipariş verdim hemde 30 taneBen de tekrar laboquick siparişi vericem kızlar, ben sigara kullanmıyorum
hayırlısı olsun canım.Zamanı değilmiş demekki.Nisanda hep beraber devam ederiz artık.İnşallah bu ay olur hepimizinReglim tam gününde geldi kızlar 4 Nisan demiştim ya. Çatlamayı pikleri falan da tutturdum ama olmayınca olmuyor işte nasip
bence rahim filmi korkulacak kadar zor değil.Bende hormon testi verdim yarın doktora göstereceğim. Benim 1 çocuğum var ama 2. bir türlü olmadı.Nisanda tekrar kan mı versem acaba Prolaktin mi yükseldi ne oldu emekler çöp oluyor gibi hiç kalmamak da garibime gitti o rahim filminden de korkuyorum ihtiyaç kalmasa keşke
Önce bir prolaktine baktırın isterseniz sağlık ocağında. Yüksekse bir kadın doğuma görünürsünüz.Nisanda tekrar kan mı versem acaba Prolaktin mi yükseldi ne oldu emekler çöp oluyor gibi hiç kalmamak da garibime gitti o rahim filminden de korkuyorum ihtiyaç kalmasa keşke
En güzeli için bekletiyor hayat, inanıyorumReglim tam gününde geldi kızlar 4 Nisan demiştim ya. Çatlamayı pikleri falan da tutturdum ama olmayınca olmuyor işte nasip
Evet canım nasip. Olduktan sonra tek ilişkiyle bile oluyor, inşallah bu ay hepimize nasip olur hayırlısıyla.Reglim tam gününde geldi kızlar 4 Nisan demiştim ya. Çatlamayı pikleri falan da tutturdum ama olmayınca olmuyor işte nasip
Kaç aydır deniyorsunuz sizNisanda tekrar kan mı versem acaba Prolaktin mi yükseldi ne oldu emekler çöp oluyor gibi hiç kalmamak da garibime gitti o rahim filminden de korkuyorum ihtiyaç kalmasa keşke
6 7 ay olmuşturKaç aydır deniyorsunuz siz
İnşallahEn güzeli için bekletiyor hayat, inanıyorum
Ya normalde bakıyor çoğu sağlık ocağı. Ben hep sağlık ocağından baktırıyorum. Ama doktorlar bazen bakmıyoruz, uzmana gidin diyorlar başta. Doktor kontrol için istedi deyip rica edince bakıyorlar.İnşallahsağlık ocağının baktığını bilmiyordum ben kan verdiğimde hiç bakmıyorlar özellikle mi demem lazım onun için
Ben geçen ay keçiboynuzu özüne baslattım. Haftaya Dr a gidicez sperm testi vs olacak. O zaman da verie diye düşünüyorum. Bir de foliborn myforce var o da çok iyi yorumlar almıs onu da düşünüyorum. Biraz pahalı hem kadın hem erkek içiyorMerhabalar ben eşim için multivitamin tarzı şeyler kullanmasını düşünüyorum bu ay. Bende folikasite başladım. Ona ne alabilirim? Biri eşi için bir ürün kullandığını yazmıştı bi yerde ama o yazıyı bulamıyorum o yüzden sormak istedim. Adı sanki ocean koenzim gibi bir adı mı ne vardı ? Ya da başka bir şey falandı adı hatırlayamıyorum .Yardım eder misiniz? Ona alayım yararlı olur belki zararı olmaz diye düşünüyorum
Benim de 8 ay oldu. Rahim filmi benim de korkum yaNisanda tekrar kan mı versem acaba Prolaktin mi yükseldi ne oldu emekler çöp oluyor gibi hiç kalmamak da garibime gitti o rahim filminden de korkuyorum ihtiyaç kalmasa keşke
Evet benim de öyle. Olursa anestezili olana girerim herhalde ben. Eş konusu benim biraz zor onu ikna etmek uzun bir yolculuk olacakBenim de 8 ay oldu. Rahim filmi benim de korkum yaacı eşigim o kadar düşğk ki hatta bir sene vajinismus yasadım o yüzden.
Alttan muayeneden hala korkuyorum haftaya olucam muayeneinşallah hemen rahim filmi istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?