- 30 Ekim 2016
- 462
- 219
- 103
- 27
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Tamam bende değerlendirmeye çalışıcağım onları bu ayBenim bazen pik günü 2gün sürüyor.
Şöyle yumurtlama pik öncesi,pik günü ve çatlama günü önemli diye biliyorum.
Üzülmeyin,her ay yeni bir şans oluyor.İnşallah bu ay hepimizin sevineceği bir ay olur inşallahRegl oldum kızlar maalesef tahmin ettiğim gibi tutmamışadetim bitsin ovulasyona başlayacağım inşallah bu ay uğurlu gelir hepimize
Ben innovita aldım trendyoldan gayet güzeldi. 20 li almıştım daha baya var. Kalanlara bu ay devam edicemİniallah yaa yine birlikte başlayalım. Ne zaman yapmamız lazım tam olarak adetim bitsin ovülasyona başlıycam yine. Hangi marka almalıyım? Bende laboquick vardı. Başka mı alsam diyorum. Bide ben geçenkinde çift çizgiden bir önceki gün yspmıştım daha da yapmamıştım. Tutmadınasıl yapsam ilişkimi ?
İnşallah canım yine bu ay devam aynı durumdayızRegl oldum kızlar maalesef tahmin ettiğim gibi tutmamışadetim bitsin ovulasyona başlayacağım inşallah bu ay uğurlu gelir hepimize
Adet oldum elendim bu aydaBenim bugün çatlatma iğnesi olalı 11. günüm test yapmadım 15. gün yapacağım canım beklemekteyim ama ara ara karnım agriyo çok yoğun akıntım var hasta da olabilirim
Benim de 16. Gün çatlatma iğnesi sonrası hala test yapmadım cesaretim yokAdet oldum elendim bu ayda
Hanımlar bu bazılarında 1 bazılarında 2 gün çıkan pik yumurtanın boyutuyla alakalı kiminin 1 günde büyüyüp çatlıyor kiminin yavaş büyüyüp çatlıyor ama en fazla 2 gün pik olur 3. Çatlar silikleşir
Bende sipariş ettim şimdi . 30 lu olan 2 de gebelik varmış içinde. Bakalım hemen kargoya verildi bileBen innovita aldım trendyoldan gayet güzeldi. 20 li almıştım daha baya var. Kalanlara bu ay devam edicem
Bende valla bugün oldum sabahAdet oldum elendim bu ayda
Bende sipariş ettim şimdi . 30 lu olan 2 de gebelik varmış içinde. Bakalım hemen kargoya verildi
beraber takip ederiz bu ay
Ben içiyorum malesefArkadaşlar bir şey soracağım sigara içiyor musunuz gebe planlarken çok etkiliyor mu gebe kalmayı kaldıktan sonra bırakıcam ama bi sormak istedim
sizin de ilk çocuğunuz mu olacakBen içiyorum malesef
Ben içiyorum malesef
Arkadaşlar bir şey soracağım sigara içiyor musunuz gebe planlarken çok etkiliyor mu gebe kalmayı kaldıktan sonra bırakıcam ama bi sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?