Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Regl günüme 8 gün var. Zaten meraktan çatlıyorum. Az önce eşimle dışarda yemek yemeye oturduk, garson gelip 3 kişi misiniz dedi 😂😂😂😂 ikimiz de sustuk cevap veremedik bir süre 😂😂😂😂 Garson gitti Allah söyletti herhalde dedik şok olduk.

Evet ya testbyaptim üç tane poztifti pazartesi yi bekliyordum ki sabahında adet ildum acile gittim beta 9. 22 çıktı kanamada devam ediyor büyük ihtimal kimyasal
Çok üzgünüm keşke elimizden bir şey gelse ne diyeceğimi de bilemiyorum. Ne söylesekte boş. Bir kayıp yaşamış biri olarak yaşayan biliyor ancak kendine çok dikkat et güzel papatya bizi de haberdar et. Kalbimiz, dualarımız seninle…

Çok üzgünüm keşke elimizden bir şey gelse ne diyeceğimi de bilemiyorum. Ne söylesekte boş. Bir kayıp yaşamış biri olarak yaşayan biliyor ancak kendine çok dikkat et güzel papatya bizi de haberdar et. Kalbimiz, dualarımız seninle…
Çok teşekkür ederim canım bir sene önce aynı kaybı yaşadım aynı şey gelince başıma bende çok üzüldüm bilmiyorum üzülüyorum ama sonra nasip diyorum Allah im hepimizin gönlüne göre versin yarın doktora gideceğim zaten büyük ihtimal sıfırlanmış tır değer ama inşallah uzun süre beklemeden tekrar hamile kalabilirim

Teşekkür ederim canım evet çok zor hemde üç senedir bekliyoruz geçen sene de aynısı oldu üstüne bir sene geçmişti tam oldu derken yine aynısı oldu😞
Allah sabır versin canım 🤲🏻 sağlıklı olmadığı için tutunamadığını söylüyorlar öyle olduğunda en sağlıklısı gelecek inşallah biraz daha sabır 🌷hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize inşallah bir an önce 💐

Çok teşekkür ederim canım bir sene önce aynı kaybı yaşadım aynı şey gelince başıma bende çok üzüldüm bilmiyorum üzülüyorum ama sonra nasip diyorum Allah im hepimizin gönlüne göre versin yarın doktora gideceğim zaten büyük ihtimal sıfırlanmış tır değer ama inşallah uzun süre beklemeden tekrar hamile kalabilirim
Kesinlikle öyle herşeyin hayırlısı ne güzel söyledin biz ne kadar istersek bazı şeyler elimizde olmuyor. Amin canım inşallah kısa sürede güzel haberlerini yeniden alırız 🙏🏻🫶🏻

Kızlar merhaba, bende 4 aydır deniyorum ovülasyon takibi yapıyorum hiç şaşmıyor yumurtlama ama gebelik oluşmadı. Herhangi bir sıkıntı da yok. Bu hafta ovulasyon takibi yapacağım dikkat etmem gereken birşey var mı? Bir de yok 6 aydan sonra gebelik oluyor vs diye bir kanı mı var? Genelde bu tip söylüyorlar anlamıyorum :(

Kızlar dünden önceki gece minik bir pembe leke dün de sabahtan itibaren sulu kahve leke geldi iki kere. Bugün bir şey yok
Adet midir sizce ya...yoğun degil hiç. bat günüm aslında ama şimdiye sökülmesi lazımdı coktan

Kızlar dünden önceki gece minik bir pembe leke dün de sabahtan itibaren sulu kahve leke geldi iki kere. Bugün bir şey yok
Adet midir sizce ya...yoğun degil hiç. bat günüm aslında ama şimdiye sökülmesi lazımdı coktan
Bu ay benimde öyle oldu canım 2 gün sürdü kahve lekeler sonra söküldü adet oldu :( inşallah seninki adete dönmez gebeliktendir ♥️

Back
X