Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Hanımlar bu bazılarında 1 bazılarında 2 gün çıkan pik yumurtanın boyutuyla alakalı kiminin 1 günde büyüyüp çatlıyor kiminin yavaş büyüyüp çatlıyor ama en fazla 2 gün pik olur 3. Çatlar silikleşir

İniallah yaa yine birlikte başlayalım. Ne zaman yapmamız lazım tam olarak adetim bitsin ovülasyona başlıycam yine. Hangi marka almalıyım? Bende laboquick vardı. Başka mı alsam diyorum. Bide ben geçenkinde çift çizgiden bir önceki gün yspmıştım daha da yapmamıştım. Tutmadı :( nasıl yapsam ilişkimi ?
Ben innovita aldım trendyoldan gayet güzeldi. 20 li almıştım daha baya var. Kalanlara bu ay devam edicem

Hanımlar bu bazılarında 1 bazılarında 2 gün çıkan pik yumurtanın boyutuyla alakalı kiminin 1 günde büyüyüp çatlıyor kiminin yavaş büyüyüp çatlıyor ama en fazla 2 gün pik olur 3. Çatlar silikleşir

Ben innovita aldım trendyoldan gayet güzeldi. 20 li almıştım daha baya var. Kalanlara bu ay devam edicem
Bende sipariş ettim şimdi . 30 lu olan 2 de gebelik varmış içinde. Bakalım hemen kargoya verildi bile

Arkadaşlar bir şey soracağım sigara içiyor musunuz gebe planlarken çok etkiliyor mu gebe kalmayı kaldıktan sonra bırakıcam ama bi sormak istedim

Ben içiyorum malesef

Arkadaşlar bir şey soracağım sigara içiyor musunuz gebe planlarken çok etkiliyor mu gebe kalmayı kaldıktan sonra bırakıcam ama bi sormak istedim

Ben de pozitif görünce bırakacağım diye şartladım kendimi 🥲
Sigara bırakma kolyesi gördüm onu sipariş vermeyi düşünüyorum öncesinde bıraksam daha iyi çünkü 🙁

Back
X